Интериорен стил по аматьорски - 32

• 63 332
  • 744
  •   1
Отговори
# 510
  • sofia
турските са релефни, да - от гледна точка на почистване мен ме притесняват фугите. От един магазин мацката каза, че си е сложила голяма плочка 30 на 60 вертикално сложена.... и има чувствително по-малко фуги.
Моят мъж ми реши чуденката и купи гранитогрес 60х60. Още не е сложен, за да покажа.

# 511
vesi1, и аз мислех да предлагам 60х60.
Гранитогресът има ли вариант да поемв мазнина (ако му се случи разбира се;)?

# 512
  • На брега
elleni, тези с различните нюанси и дребни акварелни щампи ще станат. Те са правоъгълни, но не са големи. Все ще си намериш нещо такова на пазара. Дребна мозайка, също. От личен опит знам, че дребните жени се смаляват още повече от едрите геометрични мотиви и по тази логика и за ниските кухни newsm78 Laughing...

# 513
  • sofia
Нямам представа дали поема нещо, не би трябвало. Ние по шарка го избирахме, просто не се ограничихме само до стенни плочки.
После почнахме да гледаме и размер, защото харесах някакъв със странен размер 135х30 (за ширината не си спомням, но дълж. беше 135) и тогава почнахме да го мислим и размера и как ще дойдат рязаните плочки. Това също трябва да се мисли при големите размери.

# 514
  • ту тук, ту там
От личен опит знам, че дребните жени се смаляват още повече от едрите геометрични мотиви и по тази логика и за ниските кухни newsm78 Laughing...
Ами че така си е де... Laughing Hug

# 515
+ 1 за силгранита на Бланко. Моята пък даже е и черна.  Mr. Green

И моята е такава - жасмин май се води цвета.

# 516
  • София
mona, аз не мога да видя добре дали и белите ви плочки са от този вид, или само мозайката?

Да elleni, от същата серия са.

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 19 мар 2015, 13:39 от mona77

# 517
Скрит текст:
Здравейте,
искам да се допитам до вас...добре ли ще изглежда детска стая, в която дългите стени са боядисани в контрастни цветове /примерно зелено и синьо/, а късите са бели? Понеже ми е трудно да си го представя, дори като го нарисувам, а в нета трудно намирам такъв вариант. Повечето снимки са с 2 съседни стени...
Според мен с две съседни ще е много добре! Синьо и зелено е хубава комбинация.

Ако късите стени са бели, няма ли да изглежда още по-дълго и тясно?
Разиграй го на някоя визуализираща програма с твоите размери и цветове.

Благодаря ти за отговора  Hug Някъде всъщност прочетох точно обратното. Че контрастни цветове на срещуположни стени ги правят по-отдалечени, т.е. разширяват пространството
Може и да се права за студените цветове... Не съм се интересувала, но и аз съм с дълго и тясно помещение. Качи снимки, като боядисаш да видя как става Praynig!
ПП Виж нагоре и Ема намира, че ще стане, като тунел! Визуализирай с твоите размери и цветове и покажи!

Ами аз всъщност не искам съвсем от стена до стена, но цветовете се  падат точно един срещу друг....
Скрит текст:
http://media.snimka.bg/s1/4407/035057521.jpg?r=0 Малко грубо направено, но..

П.П. Всъщност като си поиграх с една програма, установих, че сте прави..гадното на програмата е само, че не мога да оцветя част от стената, за да си представя по-добре обстановката..

Последна редакция: чт, 19 мар 2015, 16:34 от gerri_p

# 518
Elleni, кухните ни са идентични. Ако говорим за конкретно кухненски плочки, друго на пазара, което да пасва повече аз не съм намерила. Ако говорим за просто плочки - избора е неограничен. Последно ще ходя до СИко срещу гробищата имало много избор наличен и ще пиша ако имa нещо различно.
Сег асе сетих - има едни ПАРАДИЗ в СИко , но не знам колко има наличност - ето това например - http://www.paradyz.com/en/catalog/kitchen-tiles/abrila-purio-1

# 519
Видях във ФБ този линк: 13 Stunning IKEA Makeovers
Боги да обърне внимание на точка 9...

# 520
Силгранита явно зависи от типа вода. Имам такава мивка в пералното помещение, е няма такова търкане. Всяка какпка остава.

# 521
  • София
Силгранита явно зависи от типа вода. Имам такава мивка в пералното помещение, е няма такова търкане. Всяка капка остава.
Явно тези тук са правени за софийска вода, никакви проблеми нямам, много лесно се поддържа: само измивам с веро и нищо не остава. Моята е тъмно-млечно какао на цвят. Сега се чудя дали да не си поръчам пак такава за новия "бабин" апартамент.

# 522
  • На брега
gerri_p, не го гледай така отгоре, като паралелепипед - ще се подведеш! Направи си го в една визуализираща 3Д програма и го "огледай" от от нивото на очите. Има много он-лайн програми в мрежата.
Хубави цветове!

# 523
Шарки, моята е черна и всяка капка се вижда.

# 524
Шарки, моята е черна и всяка капка се вижда.
моят е в сиво и черно  и може би за това нищо не личи.

Общи условия

Активация на акаунт