На колко години станахте майка?

• 67 612
  • 675
  •   1
Отговори
# 525
Напоследък срещам все повече интелигентни и красиви жени с добра кариера,сами и неомъжени над 35,на които им е много трудно да завъртят гадже,какво остава за мъж.
Явно ако се пропусне ''прозорецът'' за ''млада'' сватба (25-32,с уговорката над 30 да е след няколко годишна връзка) е много трудно жената да намери постояннен партньор.

Явно ето затова има толкова първескини на по 40 и няколко,хванали последния влак.

# 526
Явно ето затова има толкова първескини на по 40 и няколко,хванали последния влак.

Не е последният влак, а истинската любов! Naughty

# 527
Има грешка, има и прошка. Мисля, че е по-добре човек да  е милоств, отколкото морален.
Аз не съм човекът, който ще каже дали момичето греши, нито човекът, който ще прощава. Само изразих мнението си по въпроса, както го правим всички и не мисля, че някой има нужда от нашата прошка, защото ничии живот не зависи от писаниците ни в някакъв си форум.
Относно кариеристките без гаджета, аз пък имам други наблюдения: все повече жени се женят, раждат, развеждат и след това остават сами, така и не се "лъжат" втори път с някой. Обсъждаме в друга тема за хората, оженили се твърде рано и почнали да кръшкат, а тук се обсъждат хората, които така и не намират половинката. Златна среда явно няма, или ако има, в днешно време е много голяма рядкост. Аз лично съм против разводите, но не на всяка цена. За мен думите "докато смъртта ни раздели" имат смисъл, но може би съм старомодна или просто се ожених късно, когато вече имах възгледите за нещата, за да може рискът да сгреша да е минимален.

# 528
По-скоро пренареждане на приоритетите и примиряване,че трябва да гледа в по-долната категория.
Прекрасна,според мен има разлика между разведена и такава,която никога не е била в по-сериозна и дългосрочна връзка на след 35.Едно е да не ти се е получило веднъж,но да знаеш какво е и да побваш втори път,друго е въобще да не знаеш какво е.
И според мен златната среда е рядкост,точно заради прословутата фертилност.И тук една родила вече,пък и разведена е в по-добра позиция от неродила.
Против съм ''на всяка цена'',но и съм на мнение,че трябва да се поглежда и за подходящо време,а не ''имам време и после''.

# 529
  • SF
Страшни глупости пишеш.

Едно е да не ти се е получило веднъж,но да знаеш какво е и да побваш втори път,друго е въобще да не знаеш какво е.  ooooh!

Един въпрос: втория път със същия мъж ли го пробваш? newsm78

# 530
С друг разбира се Simple Smile Обаче имаш опит от първия Wink

# 531
Момичето което казва че е родило на 16 и сега чака второ на 18 е писала в още няколко теми и се оказва че разказва съвсем различни истории. Не свързвайте предишният ми пост с нея, не я коментирам.

Не съм разказала различни истории просто на едното място разказах по-подробно от другото. Пред ценила съм така.

Ани, като си забременяла първия път, ако си била на 15, как мъжът ти не го съдят за секс с малолетна?

# 532
Защото баща ми му направи специална декларация,че може да живеем заедно след като разбра,че съм бременна.  Ако баща ми беше пуснал жалба срещу него тогава щяха да го съдят

# 533
Значи баща ти е за бой. ooooh!

# 534
Значи баща ти е за бой. ooooh!
пред свършен факт нищо не може да направи по-добре ли щеше той да е за това в затвора а аз да си гледам детето сама и баща ми да ни издържа?

# 535
Не, трябваше да се избегне.

# 536
  • София
Аз лично не мога да си представя щерката другата година да се прибере у дома и да каже "бременна съм". Не си го пожелавам.

# 537
Аз лично не мога да си представя щерката другата година да се прибере у дома и да каже "бременна съм". Не си го пожелавам.

И ние не ти го пожелаваме !

# 538
  • Драгоман

И ние не ти го пожелаваме !

И аз не ти го пожелавам, но никой не е застрахован от нищо! Затова по-добре да не се подиграваме на другите, за да не ни стиге тяхната участ Wink

# 539
  • SF
Ние не се подиграваме на другите. Чудим им се на акъла просто.

Всъщност отглеждането на едно бебе не е само до сменянето на памперса, кърмене, било то в мола или извън мола и дундуркането, за да даваме предимства на младичките майки.
Годинките летят и какво става, когато детето започне да задава въпроси, да учи, да има домашни... Тогава майката гледа, мига и казва "Аз бях до тук! Оправяй се!". Защото, милата, от грижи по бебета е забравила, че понякога се пише пълен член и главна буква. Да не говорим, че думата "тъждество" не й говори абсолютно нищо.
И проблемите няма да се изчерпват само с училищните... Ама да не обобщавам и да не съм лош пророк.

Общи условия

Активация на акаунт