На колко години станахте майка?

• 67 598
  • 675
  •   1
Отговори
# 630
  • SF
Те и други изказвания са й необосновани и глупави,обаче като я контрираш с факти,млъква.

Ти пък с какви факти контрираш? Най-глупавите и посредствени изказвания, които прочетох в темата, бяха твоите. На няколко пъти исках да ти връча наградата за глупост във форума, ама си давах сметка, че няма да разбереш... И не млъквам, защото контриранията са ти много успешни, а защото са тъпи и нямам какво да кажа. "Хубаво е детето да има баба и дядо..." Много е хубаво!! С това заключение натъжи половината форум.
 Специално тебе съзнателно избягвам да те чета и да ти обръщам внимание изобщо. С нищо не впечатляваш, освен с едно, ама звучи обидно, ако ти го кажа.

# 631
  • Пловдив
Време е да се закрие темата..  #2gunfire
Стана много безсмислен и грозен спорът.

# 632
Esmee,какво си се развикала.Какви са тези кризи!Звучиш точно като този тип жени,които описваха в ''Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35'' - тези,които чувстват,че изпускат влака.Като разярено куче хапеш всички,които според твои критерии са те захапали.И в същото време ръсиш определения,като например всеки неучил висше е провалил се и в Чужбината всички се избивали да учат и Всички искали да учат висше.Явно си накарала да ми изтрият постинга с отговора на това ти твърдение.
Аз имам право на мнение - според е хубаво дете да има баба и дядо.Някои нямат.Е?
И аз смятам,че темата трябва да се заключи,защото иначе ще има още разярени крясъци от комплекси.

# 633
Хайде да спрем вече! Hug

# 634
"не мога да го контрирам!"

Очаквам скоро да напишеш колко съм грозна и късокрака...
На вниманието на останалите потребители: Тази жена не ме познава и мнението й за мене е съчинено.
Аз точно обратното написах и съм го направила.  Laughing Пак си чела-недочела.

Очаквай, но няма да стане. Аз не виждам друг в темата да се засяга така персонално, както ти. От 9 кладенеца вода носиш да обясняваш как не те познаваме. Е и? Както виждаш, коментираме начина ти на мислене, бедния ти речник (думата контрираш я използва 5 пъти след като я прочете за първи път на предната страница) и низкото ти изказване относно младите майки, ти пък за външен вид подскачаш.
Разбраха хората, че не те познавам, спокойна бъди. Само не знам как мнението ми може да бъде съчинено, ама хайде.

# 635
  • SF
Ако това са ви контриранията... окей. Голи нападки, без никаква връзка, доказателства и истина в тях.
Да, има мнения, които чета и недочитам. Даже и едно име посочих.

# 636
Добре де, толкова ли не можахте да разберете че от медицинска гледна точка раждането <30 е по-добре от 30>.  Няма нужда да фъфлите повече, точка.  Laughing Тези които искат да раждат след 30, могат ако искат даже и да не раждат, последното не е задължително. Утре да не запеете песента, че е напълно нормално изобщо да не се ражда? Вашите лични възприятия са много далече от нормално. Ние да не сме тука някакви чавдарчета, на някоя госпожа й скимнало да ражда на 35г за да обяснява как другите били прости, че раждали по-рано, няма нищо по естествено от това, внуците да ви помнят. Щото тя не можела да си уреди живота до 40г, трябвало да вземе ипотека, да завърши 2 висши, да спи по дискотеките на младини и после да става баба, тайде майка. Еми я най-добре си уредете живота и си живейте на спокойствие старините, какво ще се занимавате с пелени? Младите и простите ще сменят пелени, вие си уредете хубава пенсия, със хубав имот - пък за другото ако остане време.

Последна редакция: нд, 03 май 2015, 00:04 от AnMary

# 637
Здравейте много рядко влизам и за това сега виждам тази тема. Имам две деца - първото родих на 34г., а второто-38 г. Имах страхотни бременности, без повръщане или други несгоди, раждах секцио по мое желание и се възстановявах много бързо. Никога не съм искала да раждам преди 30г и не съжалявам за решението. Имам добре платена работа и също така добър капитал. Смея да твърдя че една жена може би трябва първо да е стъпила здраво на земята и едва тогава да мисли за деца.  Но всеки съм си преценя Simple Smile

# 638
На 30 години родих първото си дете на 40 ще бъда като се роди второто.

# 639
Вашите лични възприятия са много далече от нормално.

Извинявай, да не би случайно Господ да ти е снесъл факс лично ти да си критерий за нормалност?

# 640
delux 11, ти колко деца имаш newsm78
Гледам, че експерт по инвитро го раздаваш, математически и ембриолозите не познават толкова добре пола на децата Wink

# 641
Вашите лични възприятия са много далече от нормално.

Извинявай, да не би случайно Господ да ти е снесъл факс лично ти да си критерий за нормалност?
Господ изобщо не ми е снасял факс, ти помниш ли баба си и дядо си ? Мислиш  да родиш на 35, детето ти да роди на 35, а внука ти за да те помни ти трябва да станеш на 80, това ли ти е болната изкривеност за нормалност? Знаеш ли че никой не те спира даже и на 40 да родиш, дори примерно никой няма да спре сина ти да стане гей, изобщо никой няма да спре тези процеси - но не е нужно да се тупаш във гърдите щото твоя син е гей или щото ти си родила на 40 й айде холан, това вече е нормално.
Това че гониш материални интереси и поставяш материалните си цели над детето си, мене какво ме вълнува ? Еми гони си материалните интереси за какво са ти деца? Детето ти до 10 годишно, да не кажа повече има нужда само от възпитание, а не от материалните ти амбиции. Просто не се занимавай със деца, а си гледай материалното положение, то е най-важно за тебе.
delux 11, ти колко деца имаш newsm78
Гледам, че експерт по инвитро го раздаваш, математически и ембриолозите не познават толкова добре пола на децата Wink
Да, наистина може би забравих че говорим за България. Във България дори едно раждане си е медицинско постижение, а какво остава за пол, ембриони и ин витро, все сложни думи.

# 642
delux 11,
може би има разлика между заченати  и родени деца и затова математиката ти нещо не излиза?!

а коя думичка е сложна не бързай да коментираш, да не излезе, че на краставичар, краставици продаваш

в бг /а  и не само/ е забранено да се планира пола

# 643
delux 11, не зная на колко години си и колко деца си отгледала. Аз имам две деца. Едното го родих на 22 и в момента то е на 22. Другото родих на 35, сега е на 9. Повярвай ми, имам достатъчно опит, за да съм наясно от какво се нуждаят децата, но нямам наглостта да си въобразя, че само и единствено моето мнение е релевантно, за да си позволя да го натрапвам на околните. За почти 44 години на този свят съм забелязала, че хората и обстоятелствата са толкова разнообразни, че няма как се изработи универсалната единствен истина, която е еднакво приложима за всички. Ето защо ти предлагам да спреш да се излагаш, джафкайки като малко паленце и да опиташ да пораснеш ( не на години).

# 644
Не разбрахме има ли дете delux11?

Общи условия

Активация на акаунт