Искам да кажа ... (27)_09.03-15.03

• 74 299
  • 2 081
  •   1
Отговори
# 45
Алоу 50 нюанса! Вие срам нямате ли! Я се поставете на мястото на Белла! Само аз я разбирам начи. Ама защото на нас вето ни наложиха в 3-тия месец, та питайте ме  Crazy

Е, па ти с'я що искаш?! Не сме бременни, плющим си се. Солидарност, солидарност ама вие изнаглявате вече.  Grinning

Joy Joy
Ето това е обобщението  Mr. Green

# 46
  • Euskal Herria
tzvety26, заради спор с дружки дръпнах филма от торентите и просто го попрегледах, не съм го гледала "задълбочено и цялостно"  Joy.  Е, гледала съм филми с къде-къде по-горещи или хард сцени. Да не говорим, че и актьорите, избрани за ролите, изобщо не ги харесвам. Още откакто обявиха кастинга нещо не успях да ги приема.

# 47
Цвети, не само.че не ми се чисти ами взе и да ми се спи. Пуууууу язък!  Mr. Green

# 48
  • София
Янче, нито един от двамата актьори нито ми е подходящ за ролята, нито ми е хубав. А филма всеки обяснява, че предизвиква смях, та затова ми се прииска да Фърля едно око, пусто любопитства значи!
Мише, Одри, ,  Twisted Evil
Не мога да разбера защо ми парят очите.
Еми Жади, боба ми нещо се е развалил явно, гъгрици са го хванали Simple Smile))

# 49
Янче, нито един от двамата актьори нито ми е подходящ за ролята, нито ми е хубав. А филма всеки обяснява, че предизвиква смях, та затова ми се прииска да Фърля едно око, пусто любопитства значи!
Мише, Одри, Twisted Evil Hug
Не мога да разбера защо ми парят очите.
Еми Жади, боба ми нещо се е развалил явно, гъгрици са го хванали Simple Smile))
Защото трябва да спиш. Все пак е полезно понякога  Mr. Green Hug

# 50
  • София
И за теб се отнася това! Ама ми се гади и явно от температурата ме боли главата. Та не мога да се отпусна да заспя.
Лили, прахосмукачката чу, ме я споменаваш и изплува  Joy

# 51
Преди седмица отново отвориха киното в нашия град и билетите за нюансите се разграбиха светкавично. На касата бяха сложили голям надпис, че билети за този ден няма. Мисля да го изтегля от любопитство, понеже съм чела книгата.

# 52
Няма секс. Но тази вечер тотално съм изтрещяла. Легнах си в 23:00 и се събудих след 30 минути. Сънувах, че ям палачинки. Познайте с какво се натъпках преди малко.

# 53
Аз знам, аз знам! С палачинки!  Mr. Green

# 54
Защо не спите, мила моя?

# 55
Мда. Утре велоергометърът ще ми се радва двойно по-дълго:)

# 56
Защо не спите, мила моя?

Възхищавам се на дискусията която водиш в другата тема. Ти не разбра ли, че това девойче си е кухо-джънк са ядки и точка по въпроса  Naughty

# 57
Защо не спите, мила моя?

Възхищавам се на дискусията която водиш в другата тема. Ти не разбра ли, че това девойче си е кухо-джънк са ядки и точка по въпроса  Naughty
Не! Как може да мислиш, че да предложиш на някого едно резенче ябълка или две солети е нагло и невъзпитано?  #Cussing out

# 58
Сори майна, имах тука едно кашу ама сега ще имаш да вземаш  Twisted Evil

# 59
Сори майна, имах тука едно кашу ама сега ще имаш да вземаш  Twisted Evil
Ти защото си възпитана, затова не ми предлагаш.  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт