Искам да кажа ... (27)_09.03-15.03

• 77 704
  • 2 081
  •   1
Отговори
# 45
Алоу 50 нюанса! Вие срам нямате ли! Я се поставете на мястото на Белла! Само аз я разбирам начи. Ама защото на нас вето ни наложиха в 3-тия месец, та питайте ме  Crazy

Е, па ти с'я що искаш?! Не сме бременни, плющим си се. Солидарност, солидарност ама вие изнаглявате вече.  Grinning

Joy Joy
Ето това е обобщението  Mr. Green

# 46
  • Euskal Herria
tzvety26, заради спор с дружки дръпнах филма от торентите и просто го попрегледах, не съм го гледала "задълбочено и цялостно"  Joy.  Е, гледала съм филми с къде-къде по-горещи или хард сцени. Да не говорим, че и актьорите, избрани за ролите, изобщо не ги харесвам. Още откакто обявиха кастинга нещо не успях да ги приема.

# 47
Цвети, не само.че не ми се чисти ами взе и да ми се спи. Пуууууу язък!  Mr. Green

# 48
  • София
Янче, нито един от двамата актьори нито ми е подходящ за ролята, нито ми е хубав. А филма всеки обяснява, че предизвиква смях, та затова ми се прииска да Фърля едно око, пусто любопитства значи!
Мише, Одри, ,  Twisted Evil
Не мога да разбера защо ми парят очите.
Еми Жади, боба ми нещо се е развалил явно, гъгрици са го хванали Simple Smile))

# 49
Янче, нито един от двамата актьори нито ми е подходящ за ролята, нито ми е хубав. А филма всеки обяснява, че предизвиква смях, та затова ми се прииска да Фърля едно око, пусто любопитства значи!
Мише, Одри, ,  Twisted Evil Hug
Не мога да разбера защо ми парят очите.
Еми Жади, боба ми нещо се е развалил явно, гъгрици са го хванали Simple Smile))
Защото трябва да спиш. Все пак е полезно понякога  Mr. Green Hug

# 50
  • София
И за теб се отнася това! Ама ми се гади и явно от температурата ме боли главата. Та не мога да се отпусна да заспя.
Лили, прахосмукачката чу, ме я споменаваш и изплува  Joy

# 51
Преди седмица отново отвориха киното в нашия град и билетите за нюансите се разграбиха светкавично. На касата бяха сложили голям надпис, че билети за този ден няма. Мисля да го изтегля от любопитство, понеже съм чела книгата.

# 52
Няма секс. Но тази вечер тотално съм изтрещяла. Легнах си в 23:00 и се събудих след 30 минути. Сънувах, че ям палачинки. Познайте с какво се натъпках преди малко.

# 53
Аз знам, аз знам! С палачинки!  Mr. Green

# 54
Защо не спите, мила моя?

# 55
Мда. Утре велоергометърът ще ми се радва двойно по-дълго:)

# 56
Защо не спите, мила моя?

Възхищавам се на дискусията която водиш в другата тема. Ти не разбра ли, че това девойче си е кухо-джънк са ядки и точка по въпроса  Naughty

# 57
Защо не спите, мила моя?

Възхищавам се на дискусията която водиш в другата тема. Ти не разбра ли, че това девойче си е кухо-джънк са ядки и точка по въпроса  Naughty
Не! Как може да мислиш, че да предложиш на някого едно резенче ябълка или две солети е нагло и невъзпитано?  #Cussing out

# 58
Сори майна, имах тука едно кашу ама сега ще имаш да вземаш  Twisted Evil

# 59
Сори майна, имах тука едно кашу ама сега ще имаш да вземаш  Twisted Evil
Ти защото си възпитана, затова не ми предлагаш.  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт