MasterChef България, Тема 2

• 52 293
  • 734
  •   1
Отговори
# 120
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Защо тук "складът" е в същото помещение, в което готвят? В американския формат имат няколко минути за склада и ако нещо забравят - изгарят.

# 121
  • in Wonderland
Лук режа в чопъра аз, че по-лесно.  Joy

и аз така.
Дано не отпадне  Силви.

# 122
Не помня в чуждите формати как беше, но участниците ми се струват много близо един до друг докато готвят.

# 123
  • в резерват
наистина  в чуждите формати сякаш имат повече пространство, и гледам, че трябва да си взимат и различните уреди и бъркалки.

Последна редакция: ср, 11 мар 2015, 22:09 от Арбанашка кокона

# 124
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Дано не отпадне  Силви.

Почти съм сигурна, че ще отпадне. То беше ясно още от началото, че няма нужната подготовка и познания за голяма част от продуктите. Яд ме е, че не избра стажа.

# 125
На мен ми хареса, кои си тръгнаха.

# 126
  • София
Е защо не опитаха и не показаха кой какво е направил, за да мине??????

# 127
  • Ямбол
Нали минаха покрай тях.

# 128
  • София
Нали минаха покрай тях.
Ние нищо не видяхме.

# 129
  • София
Боже, на мен ми изглеждат невероятни яйцата на четиримата несправили се. И на мен ми се искаше да ни покажат и шедьоврите. Аз ако им сготвя яйце, сигурно ще повърнат, а си мислех че правя хубави яйца  Joy

# 130
Изглежда че имаше няколко интересни попадения. И на мен ми се искаше да покажат по-детайлно кой какво е направил - както с тази групичка участници.

Много ме е яд, че Силви ще отпадне - жалко за момчето.
Дали има шанс да му предложат отново стаж? Знам че той направи избора си, но детето явно има вроден усет към готвенето, ще е жалко ако просто го пропилее.

# 131
Момчето което имаше проблеми с баща си заради готвенето продължи ли? Как се казваше?

# 132
  • Разпиляна във въображението
Петър как опита яйчения крем - сигурно количество по-малко от грахово зърно Crossing Arms

Дарин, Силви и Аврам останаха. Дано да минат напред.

Струва ми се, че складът е по-беден от американския Grinning

# 133
Така ми се иска Аврам да мине, много ми е симпатичен.

# 134
Изглежда че имаше няколко интересни попадения. И на мен ми се искаше да покажат по-детайлно кой какво е направил - както с тази групичка участници.

Много ме е яд, че Силви ще отпадне - жалко за момчето.
Дали има шанс да му предложат отново стаж? Знам че той направи избора си, но детето явно има вроден усет към готвенето, ще е жалко ако просто го пропилее.

Интереснипопадения-да, ама дали стават за ядене. Искаше ми се да ги опитат, ама не би.

Общи условия

Активация на акаунт