MasterChef България, Тема 2

• 52 193
  • 734
  •   1
Отговори
# 495
Благодаря ви! Simple Smile
Меган, не мога да излъча фаворит. Доколкото готвихме заедно, имам наблюдения, че всички са наистина добри кулинари, не мога ярко да откроя някой. Пък и всичките ги считам за приятели Simple Smile Много ми е интересно да ги гледам на следващите етапи. Simple Smile А стресът и умората наистина играят голяма роля.

# 496
Не съм чела цялата тема и сигурно ще повторя някой, ама на какво интервю попаднах с Мариела Нордел... свят да ти се завие....

http://www.blitz.bg/article/40006

Внучка на Батиста била, Кастро и Че Гевара ги оправя, баба ѝ африканска принцеса, мъжа ѝ граф, годеника приятел на най- богатия в света.............. И коментарите отдолу са интересни. Според тях изнасяла нелегални емигранти през Мексико, но тогава се казвала Мариела Ортега ли, Нуриега ли... забравих, то можеш ли да запомниш всичко?! Иначе от Плевен  Thinking

# 497
"Желето" отпадна защото сгреши - не използва каймата на масата, което беше условие  Naughty , след това другите причини. Аз се радвам, че ни освободи от присъствието си  Whistling

Вчера хванах предаването от средата, защото догледах "Кошмарите" по Нова и не успях да видя, когато са им дали условието. Обаче, поправете ме, ако греша, момичето с анорексията представи ядене с агнешка кайма, а не я елиминираха заради това. Та какво е било точно условието?

# 498
При нея беше смес от свинска и агнешка кайма.Затова не отпадна. Simple Smile

На снимките във Фейсбук от снощните ястия Ивелина е коментирала,че е нагласено.Или поне такъв е намека.И гроздето е кисело. Laughing

А уж кадрите на които Оксана си сръбва от виното били монтаж и било една и съща сцена.  Laughing

# 499
Не съм чела цялата тема и сигурно ще повторя някой, ама на какво интервю попаднах с Мариела Нордел... свят да ти се завие....

http://www.blitz.bg/article/40006

Да бе, да. Все едно чета приказка за Барон Мюнхаузен.
Обаче, поправете ме, ако греша, момичето с анорексията представи ядене с агнешка кайма, а не я елиминираха заради това. Та какво е било точно условието?

Те към свинската кайма сложи агнешка, докато той готви само с агнешка кайма.

# 500
Мерси, Марчела и Меган!

За Оксана:  бая си посръбваше Simple Smile. Не може да е само една сцена.  Twisted Evil И май накрая, като стоеше пред шефовете, доста я беше хванало, защото погледът и беше много отнесен!

# 501
Мерси, Марчела и Меган!

За Оксана:  бая си посръбваше Simple Smile. Не може да е само една сцена.  Twisted Evil И май накрая, като стоеше пред шефовете, доста я беше хванало, защото погледът и беше много отнесен!

Тя по принцип си е с един странен отнесен поглед, явно често си попийва. Всеки път погледа й хич не е адекватен. Жалко за което.

Katerina R. много съжалявам, че отпадна на тоя етап. Съжалявам също така, че леко те оставяха в сянка през цялото време, както и някои други участници, върху други пък много акцентират  Peace

# 502
  • в резерват

по скоро като интервю на Митю Пищова  Laughing

Катерина, поздравления за достойното представяне, и аз съжалявам, че не те оставиха да продължиш и да ни радваш с уменията си   Hug Peace

# 503

по скоро като интервю на Митю Пищова  Laughing

Joy Joy тъкмо исках да напиша същото.

@Катерина, поздрави и от мен за доброто представяне снощи!  Peace  bouquet

# 504
В понеделник отново очакваме интересни неща.

Ивелина много се изложи, очаквах много повече от нея наистина.

# 505
Също много ми харесва това, че всичко е професионално, няма сеир типичен за българските риалита. Ако предаването беше на Слави, 100 % щяха да пуснат силиконката, както и още някой кукумицин. Изобщо много стриктно се придържат към оригинала. Добре, че продуцента не е българкса компания.

# 506
  • Варна и...духом на Босфора
 HugТайне Hug
Ох,аз сега съм  в болницата и вчера не гледах ,тука и вчера даваха пил.супа,днеска домати
с ориз Mr. Green Mr. Green
Дарине,кажи на Симо,че е единствения левскар,за когото съм за и го подкрепям  Hug  chef
И той е моя човек,надам се Praynig
Доживотно няма да сложа в пил.супа девисил тука във Варна и лющян му казваме,все едно на рибена чорба звезденанасон Crazy

# 507
  • Sofia
И все пак някой от вас готвил ли е или ял подобна пилешка супа....с този дафинов лист и девисил не знам какъв вкус би имала...

# 508
Е, Дарин нали я опита, цели две лъжици. Да каже как беше супата  Mr. Green

пп: На мен пилешка супа без картофче ми е блудкава  Crossing Arms

# 509
Не обичам девисил, много ми е силна тази подправка и неприятна, не бих я сложила или яла никъде.
Направи ми приятно впечатление Мариела с прибраната си коса, а и като, че ли поведението и беше малко по-нормално.

Последна редакция: пт, 13 мар 2015, 18:36 от Lemy

Общи условия

Активация на акаунт