Пролетта настъпва вече, рита, скача ЮНСКОто човече!!! - тема 10

• 30 859
  • 720
  •   1
Отговори
# 675
Добро утро бременелки . Мимко и аз съм доста разсеяна и номера с котлоните го правя редовно . Миналата седмица ми донесоха домашно прясно мляко и аз включих котлона да го сваря и стоя до печката зяпайки ТВ сигурно 30мин . филма свърши и аз викам какво стана с това мляко  newsm78 пипам тенджарата а тя ледена  Joy аз пък  изобщо котлон не съм включила .
Аз продължавам днес с чистенето на прозорци и прането на щори .

# 676
Момичета, разпродажба май няма да има тази година в техномаркет, защото миналата година още в петък беше затворен сайта и имаше реклама, а сега сайта си работи и нищо не пише  Crossing Arms.
magi_sveta, добре, че си отишла на лекар. Надявам се, че хачетата и системата ще подействат и няма да се наложи да влизаш в болница. Стискам палци да издържиш още 1 месец най-малко  Hug.
Каква е тази вълшебна гъба? Аз си поръчвам от дистрибутор едни гъби, които също чистят без препарат, но доста бързо свършват, защото се самоитъркват. Аз за това рядко ги ползвам, чистя си със препаратите, с които чистех и преди, но по-рядко. Иначе наистина са магически - чистят кожена дамаска, мазно, варовик, фуги, стени....всичко. Чистила съм латекс нарисуван с маслен пастел. Е, латекса също се смъкна малко, но не мога да си представя с нещо друго да махна маслен пастел  Rolling Eyes. От същата фирма имам една кърпа за почистване без препарат. Перфектно чисти стъкла и огледала без препарат. Със същата кърпа си бърша праха по мебелите. Много съм доволна, ако някой иска, ще проверя коя е фирмата.
В тази връзка tedi8811, имам същите щори /видях, че си писала във ФБ/ и с интерес ще следя опита ти с чистенето. Моите са нови /на няколко месеца/ и са тъмни, но все пак мисля да ги изпера.
За тапи и води не мога да помогна, не знам какво представляват и се надявам да не разбера. Знам само, че при майските мами скоро имаше случай на бавно изтичане на води и мамата роди след няколко дена. Стискайте кълки и не пускайте нито води, нито тапи до 9-я месец  Naughty.
Арлина, аз си смятах, че аз влизам днес в 8-я месец според термина, значи ти си влязла вчера, защото си с 1 ден по-голяма  Laughing.
Моят мозък си е бременен по принцип - много съм разсеяна, забляна ако щете. Вчера например влязох да пазаря в един супермаркет и като напълних кошницата се усетих, че парите са в ММ, който ме чака вън в колата  Shocked. Добре, че се сетих на време, а не като стигна на касата, щеше да е голяма излагация. Няколко дена по-рано си забравих багажа в шкафчетата на същият супермаркет и се сетих чак като се прибрахме в къщи. ММ си умря от "кеф", като разбра, че трябва да се връщаме обратно  Laughing.

# 677
Здравейте коремчета,

Дано на никой не му изтекат водите или да му падне тапата преди 9 месец.
Понеже от суеверие не чета други теми - Добре ли са майските бебчета които се родиха вече? Знам, че в София имат добра апаратура, но не знам тези който сме в други градове до колко има адекватна реакция при появата на бебчета по-рано. Затова не пожелавам на никой да се случи. Нека всички си изкараме до термините и родим живи и здрави бебоци  Praynig

Ellle
да ти споделя за моят опит с намаленията на Техномаркет. Преди 2 години си купуваме кафемашина от там и буквално след 4-5 дни звани братовчеда на мъжа ми да се похвали, че са си купили плазма много изгодно и казва за тези луди намаления. Естествено полудяхме от яд с мъжа ми, но решихме да отидем да си купим прахосмукачка / бяхме се събрали и в началото нямахме пари, затова взимах на нашите прахусмукачката и я връщах при всяко чистене - живеехме съседни улици/ Отиваме и, за да стигна до прахусмукачките минаваме през кафемашините. Виждам, че точно на нашата има голяма жълта табела АКция. Мъжа ми каза няма да гледаме да не се ядосваме и така към прахусмукачките. Избрахме си след дълго чудене една само с 10-20% отстъпка от цената която бяха посочили. / единствената прахосмукачка с 50% отстъпка вътре на ъглите имаше прах и питах дали е позлвана и момичето си замълча/ На връщане към касата обаче пуста му женска любопитност отидох да видя кафемашината. Миналата седмица я бяхме купили за 199лв, а на акцията пишеше цена 220лв, зачеркнато и нова цена 199  Laughing Та това е моят опит с отстъплите на Тенхомаркет. Може би намалят наистина някои неща, но аз видях с очите си друго.

Emily_D
Успех на изпита и да се похвалиш после  Grinning Честита количка, ако имаш желание ни я покажи.

На всички мами с болки, стискам палци да се оправите, за да сте спокойни и се насладите на последните месеци  Peace

# 678
привет мами, и аз съм на това мнение за намаленията в техномаркет и в том тейлър, защото лично съм виждала преетикирани стоки - но можеш да го установиш, само ако си следил даден продукт предварително

може и в техномаркет наистина нещо да се намали, едни приятели си бяха взели тв наистина последни бройки...и после го връщаха и взимаха друг същия, че се оказа, че има проблем

просто в бг за промоции и тн са изключително нечестни, включително и в сайта на емаг, мм беше наблюдавал как увеличиха цените преди промоциите, за да излезе на супер далавера уж...побългарена работа...

# 679
ЕЛЛЕ щорите които изпрах снощи са си супер , станаха си пак твърди като изсъхнаха (мойте са бели -бяха станали цвят крем почти  , защото аз зимата имах издънка с камината и опуших  беше ужас )  . Сега продължавам с останалите  смея да твърдя , че нямат грам поражения и става доста лесно само с накисване без никакво търкане както съм написала във ФБ.

# 680
ООлееена вън е много ама наистина много студено....щях да ходя до мола на разходка и огледи за бебка но едва стигнах до магазина....незнам от какво ми стана така лошо че чак ми прималя...имах чувството че ще падна някъде, едва сварих да се прибера.....много се изплаших и сега съм легнала и мисля да полежа час - два. ...ужас..... Rolling Eyes

# 681
Да, за промоциите сте прави до някъде. Повечето намаления за пълна измама. Но миналата година имаше лед тв 32инча за 300 лв /тошиба ако не се лъжа/. Тази големина тв на редовна цена са най-малко 400лв и то измислени марки. Аз не търся за себе си, а за родителите ми, на тях не им трябва кой знае какво, за това се надявах да пуснат някоя промоцийка, ама здраве да е.
tedi8811, ще се пробва, благодаря Hug.
desyy1, може да ти е паднало кръвното или кръвната захар  newsm78. Пази се!
Тук днес е студено и облачно... много депресиращо за пролет  Confused.

# 682
Ellle незнам какво беше но се почувствах много ужасно....кръст, гръб, ръце всичко ме заболя изведнъж и накрая за капак и ми прималя....изглежда и съм пребледняла защото видях и как ме гледат хората....но никой не се спря да попита всичко наред ли е????
Сега лежа и се чувствам добре....

# 683
ох за разсеяността - последния път като ходих да пазарувам в лидл /на 15 мин с кола от нас/ като стигнах до там, взимам пазарската чанта - гледам дамската ми я няма  #Crazy изкарах си акъла да не съм я сложила на земята до колата дори, з тото хвърлях едно боклуци от нея...ни телефони ни документи ни нищо в мен...прибрах се и чантата си ме чакаше на портмантото с котката легнала върху нея...

ужасно е , и аз забутвам неща...не е лесно никак хора...да сме живи и здрави

# 684
Ох и тук времето е ужасно.Уж пече слънце,ама и такъв силен вятър има че......не е за разходки.Мислим с ММ да отидем да поразгледаме какво има из Джъмбо еи така информативно.

# 685
Ellle, ами знам ли. Мисля, че термина ми е 02.06 и понеже днес вече е 3-ти, ми се струва, че по всички правила съм в осмия месец... Както и де. Още има време.

Аз почнах по малко да подреждам в нас, но то май няма какво толкова. Във фейсбук гледам масово се пазаруват дрешки, а аз не мога да реша какво да взема за изписването, защото си мисля, че времето може да е всякакво... А то като се замисля, бебето от болницата ще отиде в колата и от там в къщи. Няма да се разхожда на вън. Луда работа Laughing

Днес си поговорих с дулата, и с докторката съм се разбрала, ако всичко е наред пак за естествено раждане без упойки, системи и други екстри. Пък то е раждане, никой не може да го предвиди, но съм спокойна вече Simple Smile

# 686
Олеее поля не ходи в джъмбо....там е опасно.....точно когато само гледаш  Naughty Joy Joy

# 687
Скоро ще имаме нова тема!!!! Heart Eyes

# 688
Дам, още 4 странички да изпишем. Така като гледам с това темпо може и другата седмица да стане  Laughing.

# 689
да всички пишат в ФБ май.Как се избират вестителки да кажете.Наистина вече трябва да си изберем.то си е раничко,ама гледам и при майските мами,че масово бебчовци избързват.Дано ние нямаме родени преждевременно бебчета де.
Аз снощи бях 1 картинка хем  Sick Sickхем и ми се пишка ужас. newsm78от скоро нямам киселини,ама детето не ще за вечеря друго освем кисело мляко май. Sick и след 20 мин,понеже съм гладна си хапвам кисело мляко със захар(никога не съм го обичала така,преди да забременея)и нямам проблем.Луда работа.

Общи условия

Активация на акаунт