Невероятните спестовници: Има ли такива чешити и у нас?

• 43 943
  • 407
  •   1
Отговори
# 225
  • Sunshine state
И на мен не ми харесва Медиумът от Лонг Айлънд и всичките производни - Ангелите ми говорят / звездите ми го говорят му викаме/. Не харесвам и Амишите и Попаднах в болница заради секс, понеже са възстановки,а аз си падам по риалитита.

Последна редакция: нд, 22 мар 2015, 21:03 от Pupitka

# 226
  • Sofia
И на мен не ми харесва Медиумът от Лонг Айлънд и всичките производни - АНгелите и говорят / звездите ми го говорят му викаме/. Не харесвам и Амишите и Pопаднах в болница заради секс, понеже са възстановки,а аз си падам по риалитита.
+1

# 227
И на мен не ми харесва Медиумът от Лонг Айлънд и всичките производни - Ангелите ми говорят / звездите ми го говорят му викаме/. Не харесвам и Амишите и Попаднах в болница заради секс, понеже са възстановки,а аз си падам по риалитита.

И аз така, само "Попаднах в болница заради секс" го гледам понякога, като няма друго.

# 228
Обичам да гледам Голямото пазаруване и аз искам да съм победителка в него,хубави неща има в магазина им...

# 229
  • Sunshine state
Голямото пазаруване и на мен ми харесва. Само едно се чудя- те хубаво им измислят задачи, ама тоалетите после си остават за тях. На практика не им дават особен избор. Peace

# 230
  • София
Аз пък харесвам Тереза и амишите.И за вероостъпниците.И за вещоманите.Онези дето се обличат в магазина с надеждата да спечелят дрехите и булчинските рокли са адски досадни.Харесват ми и предаванията където отслабват екстремно.

# 231
Аз харесвам най - много Голямото пазаруване и 90 дни до сватбата.

# 232
  • Sofia
"Екстремно отслабване" ми действа много мотивиращо когато искам да влезна във форма  newsm39

# 233
Аз също не съм фен на разни медиуми и говорещи с ангели.

"Екстремното отслабване" е интересно. Харесвам още  "Маниаците-чистофайници", "И каква е диагнозата". Тези не ги дават в момента, но се надявам да има нови епизоди.
Гледах и "Ескимоси извън стереотипа", но то също свърши.
Имаше и едно, което се казваше "Чудати тела". Хора, с редки и тежки заболявания. Не беше забавно и леко предаване.

# 234
  • Другата България
+1, както се казва.
Всички предавания, които са свързани с необикновени и единични медицински ...феномени, както и такива за спешните им отделения и "Всяка минута се ражда живот".
Както и онова за пластичните преоблазувания на хора, не помня как се казваше.

# 235
Оф, това за чудатите тела и много тежко предаване. Иначе е интересно, но ми става много тъжно....един - два пъти съм го засичала.
Има едно друго /може и по Реалити да беше/ - Табу. Също е много интересно.

# 236
Не знаех че съм бременна- споменахте ли го. От толкова гледане една вечер като ме хвана стомаха- си бяха баш като предродилни болки и викам си край- ще се ражда като по ТЛС- ито. Mr. Green Перитонит се оказа.
Амишите са ми най- тъпи, и булчинските рокли.

# 237
"Табу" също е много интересно. Но го даваха по Нешънъл Джиографик. И там имаше много странни обичаи и порядки.

"Обичай ме въпреки недостатъците ми" беше много хубаво предаване, но го свърши.

Сега гледам "Без шансове за среща". Дават го неделя вечерта. И там някои от участниците ме натъжават...

А едно от най-неприятните е майки и дъщери, които бяха бременни заедно. Не се сещам как се казва. Гледах няколко епизода и не ми допада идеята. Не е нормално...

# 238

Сега гледам "Без шансове за среща". Дават го неделя вечерта. И там някои от участниците ме натъжават...

А едно от най-неприятните е майки и дъщери, които бяха бременни заедно. Не се сещам как се казва. Гледах няколко епизода и не ми допада идеята. Не е нормално...

И аз гледам "Без шансове за среща", интересно ми е. Също ми допада едно предаване, при което им коригират недостатъците и ги срещат с психолог и предаването за паразитите, които живеят в хората.

Това за бременните майки и дъщери.  Sick
Онова семейство, което има 18-19 деца също ме потриса много, както и мъжа който има 5 жени (полигамен).  ooooh!

# 239
  • София
Цитат
както и мъжа който има 5 жени (полигамен).  ooooh!

От както внука ме попита защо тоя вика :Аз съм хулиган! - и аз вече полигамен го чувам като хулиган.А дали има жени с няколко съпруга, не съм виждала предавания за такива. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт