Невероятните спестовници: Има ли такива чешити и у нас?

• 43 949
  • 407
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Харесвам амишите пък аз. Интересно ми е как откриват света.
А тоя с 5те жени ми е отвратителен. Много жал ми стана за едната - тя болна от рак, а той отива тази вечер при другата. Непоносимо.
Една жена да роди 18 деца - че тя само бременна трябва да си ходи!

Обаче Медиумът ми харесва. Хем ме дразни Тереза, хем си мисля, че има измама, хем пак ми е интересно и го гледам.

# 241
Тези с полигамния и с многото деца не съм гледала нито един епизод. Само рекламите. Не ми допадат такива. Разбрах само, че семейството с многото деца искали още. Може би искат да закръглят бройката на 20. ooooh!

Има и едно "Помощ за девствени" се казва. Гледах и от него няколко епизода. Млади двойки, които ще се женят, но не са имали сексуални контакти помежду си. Ходеха на нещо като курсове при възрастна двойка сексолози или нещо подобно.

Изобщо този канал е пълен със странни предавания. Но и забавни.

Сиси,

Скрит текст:
Честита лентичка! Hug Лека и безпроблемна бременност ти желая!

# 242
Ако не друго то поне Амишите малко популяризираха България с този мургавия нашенец  Laughing

Едит: Дори в момента го дават и говорят за българите Grinning Варненец е момчето Simple Smile

Последна редакция: пн, 23 мар 2015, 15:35 от г-ца Зизу

# 243
  • София
Тези с полигамния и с многото деца не съм гледала нито един епизод. Само рекламите. Не ми допадат такива. Разбрах само, че семейството с многото деца искали още. Може би искат да закръглят бройката на 20. ooooh!
Те са от някаква секта, не знам точно как се казва. Та на тях Господ им го говори: колкото може и докато може - грях е да се ползва контрацепция.
Обаче е яко как всички деца са кръстени с буквата на бащата  Grinning

# 244
  • Северозапада
Една жена да роди 18 деца - че тя само бременна трябва да си ходи!
Еми тя си е почти постоянно бременна. М/у децата има мах. година и половина разлика, като имат и поне една двойка близнаци. На мен ми е интересно, че при толкова раждания и на възраст 42 г., мисля роди 18-тото, има само няколко раждания секцио (близнаците и няколко застанали напречно бебета), привсе малкото разстояние м/у тях. Тук след първото почти всеки лекар препоръчва и следващото раждане да е секцио.
Имаше епизод, в който им гостуваше друго семейство САМО с 12 деца  Crazy

# 245
Тежък случай е това многодетно семейство. Религиозни фанатици... Stop

На няколко пъти попадам на рекламата на "Моята необикновена бременност" или нещо подобно. Но все не мога да го улуча. Гледали ли сте го?
Една от бременните споделяше, че не е могла да спре да яде камъчета. Shocked

# 246
Чувала съм, че желанието за ядене на подобни странни неща (камъчета, пръст, тоалетна хартия и т.н.) е нормално при някои бременни Whistling Бяха давали една такава девойка в друго предаване и лекарите бяха обяснили на какво точно се дължи, но вече не го помня.

# 247
  • Северозапада
Този епизод го хванах. Тя не ядеше каквито и да е камъчета, а такива като от мазилка или замазка. Събираше ги от места, където е имало строителни отпадъци.
Мисля, че в камъчетата има някои минерал, от който организмът и има нужда в момента. Това мисля, че е причината.

# 248
  • София
Имаше едно предаване "Моята странна мания". Там даваха хора, които ядат някакви неядивни неща - една ядеше бебешка пудра, друга ядеше дунапрен от матрака си, имаше разни, дето ядат камъни, стъклени чаши, хартия... дори корените на косата си... беше останала съвсем плешива.

# 249
  • София
Тежък случай е това многодетно семейство. Религиозни фанатици... Stop

На няколко пъти попадам на рекламата на "Моята необикновена бременност" или нещо подобно. Но все не мога да го улуча. Гледали ли сте го?
Гледах за тази с камъчетата и за една жена, загубила дясната си ръка и левия крак в катастрофа.Ааа гледах и за една жена джудже, сурогатна майка им роди дъщеричка.

# 250
  • Другата България
А една миришеше бензин и беше увредила вече доста дихателните си пътища.

# 251
  • София
Цитат
както и мъжа който има 5 жени (полигамен).  ooooh!

От както внука ме попита защо тоя вика :Аз съм хулиган! - и аз вече полигамен го чувам като хулиган.А дали има жени с няколко съпруга, не съм виждала предавания за такива. newsm78

Няма...защото жената може да роди определен брой деца и 5 мъже да си вземе не може да се увеличи броя на децата. В природата също има полигамни видове, но не и обратното.

# 252
Лелееееее...колко късно ви откривам......(добре, че ми излезе отстрани на темите)

ТЛС - любим семеен канал.....

Спестовниците, купоните, амишите - сладури! И не само те....Забавлява ме целия канал.....

Не гледаме единствено медиуми, спиритически предавания и пр. подобни.......

# 253
  • София
Полигамни жени има само в някакво тибетско племе, ама там не достигали жените по принцип и още някаква практична причина имаше.

# 254
  • София
Полигамни жени има само в някакво тибетско племе, ама там не достигали жените по принцип и още някаква практична причина имаше.
Там една жена я женеха за двама братя, да не делят наследството и да живеят в едно домакинство.

Общи условия

Активация на акаунт