Невероятните спестовници: Има ли такива чешити и у нас?

• 43 931
  • 407
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Полигамни жени има само в някакво тибетско племе, ама там не достигали жените по принцип и още някаква практична причина имаше.

Нарича се полиандрия, не полигамия, вероятно полиандрини http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D0%B0%D0%B … D1%80%D0%B8%D1%8F

Че защо да го регламентират-има си изневери за тази цел.

# 256
И аз да се включа при вас. Харесвам канала и го гледам редовно. Имат интересни предавания. Но  не ми допадат безбройните повторения на едни и същи епизоди.
Любими ми са ескимосите, амишите, разните пазарувания.

# 257
  • София
В момента гледам полския сериал за АР. Много ми е интересно и искам да науча нещо, защото имам приятели с проблеми и във Форума сме обсъждали темата хиляди пъти, а аз не знам почти нищо.

# 258
Имаше едно предаване "Моята странна мания". Там даваха хора, които ядат някакви неядивни неща - една ядеше бебешка пудра, друга ядеше дунапрен от матрака си, имаше разни, дето ядат камъни, стъклени чаши, хартия... дори корените на косата си... беше останала съвсем плешива.

Тези са от по-"нормалните" ... Имаше една жена, вдовица, която ближеше праха от кремирания си мъж ...  Sick ooooh!

Едит: От 17:00ч. днес ще дават "Моята необикновена бременност" Peace

Последна редакция: пн, 23 мар 2015, 16:27 от г-ца Зизу

# 259
  • Mediterraneo
От тези с маниите за ядене се сещам една дето си купуваше котешка храна. Избираше различни консерви и гранули, само с това се хранеше  Crazy
Аз пък харесвам Многоженеца( май така го превеждат предаването), онзи с петте жени. Интересно ми е виждането им за семеен живот по такъв начин.

# 260
Имаше едно предаване Кейт и Джон и пълният им дом. За семейството с близначките и шестзначетата. А те дори сега били разведени. То вярно че сигурно са поотраснали децата но все пак толкова много на една възраст пак не е лесно. Как ли се оправят като гледат поединично децата? Не съм попадала на епизоди когато са вече разделени давал ли са такива?

# 261
Този многоженец не го обвинявам толкова, колкото жените, избрали да живеят по подобен начин.
Решил някакъв, че иска да има харем, хубаво. Но защо жените го търпят? Толкова ли са отчаяни или какво. То бива любов, ама чак пък толкова.

# 262
  • Бургас
Аз пък харесвам Многоженеца( май така го превеждат предаването), онзи с петте жени. Интересно ми е виждането им за семеен живот по такъв начин.

Никога не съм можела да понасям жени, които боготворят мъжете си и ги гледат в устата докато говорят. Най-важното за тях било да прекарват време с него  ooooh! При наличието на толкова деца, които имат нужда от внимание и грижа, точно това да ти е най-важно  Rolling Eyes Това си го обяснявам с тотална комплексарщина. А таткото на кошера един зализан муньо....
Като говоря за непонасяне - не понасям жени, които раждат деца като за състезание. Днес сутринта даваха една такава да се жалва. Нацвъкала ги сто деца, пък хората да ходят да й помагат. Избеснявам, защото ми е жал за децата, че живеят зле, заради смотаните си родители, които се плодят като хлебарки.

# 263
  • София
Излизат ми реклами на нейната страница, но за България не дават нови.

Мъжът и от глупост изпусна печалбата, сега работел като сервитьор някъде.

# 264
Мис Джули, напълно съм съгласна. В Клюкарника даже има тема за тази с 10-те деца. Не искам да пиша там, че мнението ми хич няма да е любезно.

# 265
  • Другата България
Имаше едно предаване Кейт и Джон и пълният им дом. За семейството с близначките и шестзначетата. А те дори сега били разведени. То вярно че сигурно са поотраснали децата но все пак толкова много на една възраст пак не е лесно. Как ли се оправят като гледат поединично децата? Не съм попадала на епизоди когато са вече разделени давал ли са такива?
Това и на мен ми беше интересно.

Никога не съм можела да понасям жени, които боготворят мъжете си и ги гледат в устата докато говорят. Най-важното за тях било да прекарват време с него  ooooh! При наличието на толкова деца, които имат нужда от внимание и грижа, точно това да ти е най-важно  Rolling Eyes Това си го обяснявам с тотална комплексарщина. А таткото на кошера един зализан муньо....
Joy  Peace

# 266
  • Пловдив
"Най-важното е да прекарваме време с него" муа-ха-ха  Laughing, то ако беше най-важното нямаше да взема някой с още 4 жени и ХХ деца, а някой, на който аз да съм му жената и да прекарва време с мен. Това предаване съм гледала само рекламата му, защото дори онзи с 3-те жени ми идва в повече.
Кейт и Джон, отдавана стана само Кейт + 8  и са я давали и са я повтаряли, но нито с Джон, нито без ми харесва предаването - твърде са ми изкуствени и превзети и как пък все всичко им е наред и как се издържат и живеят доволно добре и т.н. и т.н. недостоверно ми се вижда.

# 267

Мъжът и от глупост изпусна печалбата, сега работел като сервитьор някъде.

Каква печалба, семейството ли? Иначе много са хубавки и като големи. Страхотни сладурчета бяха като мъници щъкат из къщата едни такива еднакви.

До скоро го въртяха по TLC-то но епизоди където си бяха заедно и децата бяха мънички, може като са се развели да не са снимали повече.

# 268
  • Другата България
Аз пък вярвам, че си живеят добре и в разбирателство.

# 269
Този многоженец не го обвинявам толкова, колкото жените, избрали да живеят по подобен начин.
Решил някакъв, че иска да има харем, хубаво. Но защо жените го търпят? Толкова ли са отчаяни или какво. То бива любов, ама чак пък толкова.

+1

Скрит текст:
Мерси, Цвети.  Hug

Относно маниите, имаше един дето ядеше само кетчуп, дори и на бисквитки отгоре, а друг само горчица.

Моята необикновена бременност хванах само 1 епизод, една жена нямаше 1 крак и 1 ръка, но беше бременна, че и кола караше.  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт