Невероятните спестовници: Има ли такива чешити и у нас?

• 43 910
  • 407
  •   1
Отговори
# 300
  • ГО
Гледах доста TLC, ама напоследък рядко ги гледам. То не бяха повторения, то не бе чудо. Дет се вика, някои ги знам наизуст. Не знам скоро дали са пускали нещо ново.
За нудистите, дето си купуват къщи в квартали за нудисти, истина ли е?

# 301
  • софия
Аз хванах предаването за нудистите по средата и  Shocked бях шокирана какви са тези хора дето си поливат цветята по "патлаци", докато разбера, че квартала е такъв. Имало изискване в къщата да няма газови печки, че да не се изгорят и остри ръбове да не се наранят Rolling Eyes

# 302
  • София
Интересно дали ползват престилки, докато готвят или и това им е твърде много текстил?
Скрит текст:
То и на обикновен електрически котлон има риск наденичките в тигана да увеличат броя си с една  Mr. Green

# 303
  • Sofia
Харесвам предаването "Малки хора,свят голям"

# 304
  • Mediterraneo
Това пък за нудистите е такава простотия, толкова изсмукано от пръстите, че накъртва!

# 305
  • София
Това пък за нудистите е такава простотия, толкова изсмукано от пръстите, че накъртва!
Истинските нудисти нямаше да се държат вдървено и да се крият зад всевъзможни неща.

# 306
  • Бургас
Много ми харесва новото предаване за двамата братя пекари. Готвят много хубави, но лесно изпълними ястия и като цяло са забавни. Харесвам много и предаванията за недвижими имоти и обзавеждане.

# 307
  • Тра-ла-ла
Семейството от "17/18/19 деца и това не е краят" твърдят, че са консервативни християни. Но всъщност са фундаменталисти и са част от движение/идеология, наречена "Quiverfull". Проповядва се патриархат. Жените си стоят вкъщи и раждат. Не могат да използват контрацепция, на момичетата им се забраняват срещите и висшето образование. Обучението е домашно. Колкото повече деца - толкова по-близо са до Бога

# 308
  • Sofia
Много са ми странни,като от калъп всичките,зализани,замазани....слушат само църковна музика,гледат само определени тв предавания...

# 309

Семейството от "17/18/19 деца и това не е краят" твърдят, че са консервативни християни. Но всъщност са фундаменталисти и са част от движение/идеология, наречена "Quiverfull". Проповядва се патриархат. Жените си стоят вкъщи и раждат. Не могат да използват контрацепция, на момичетата им се забраняват срещите и висшето образование. Обучението е домашно. Колкото повече деца - толкова по-близо са до Бога
Хванах някаква част от предаването за 18те деца и веднага това си помислих. Не знаех, че така се казва идеологията им. Пълни откачалки. На всичкото отгоре имената на всичките деца започват с "J" като на името на бащата.

# 310
Наистина са откачалки.
Много се смях за нудистите и патлака и кюфтетата. Хаха

# 311
  • София
Аз пък харесвам Многоженеца( май така го превеждат предаването), онзи с петте жени. Интересно ми е виждането им за семеен живот по такъв начин.

Никога не съм можела да понасям жени, които боготворят мъжете си и ги гледат в устата докато говорят. Най-важното за тях било да прекарват време с него  ooooh! При наличието на толкова деца, които имат нужда от внимание и грижа, точно това да ти е най-важно  Rolling Eyes Това си го обяснявам с тотална комплексарщина. А таткото на кошера един зализан муньо....
Като говоря за непонасяне - не понасям жени, които раждат деца като за състезание. Днес сутринта даваха една такава да се жалва. Нацвъкала ги сто деца, пък хората да ходят да й помагат. Избеснявам, защото ми е жал за децата, че живеят зле, заради смотаните си родители, които се плодят като хлебарки.

Да, от Русе. Едно умряло скоро, но се родило друго на 6 м. Може пъл децата да се радват, че ги има. Понякога талантът и интелектът не са свързани с родителите и частните школи.

Те не са свързани, ама тоя интелект и талант има нужда от развитие, а както знаем в днешни времена "развитието" е платено. И съмнявам се децата да скачат на един крак от кеф как утре могат да останат на улицата или защото си носят дрехите и обувките докато не станат на дроб сърма.

На първо място децата трябва да се радват, че ги има и са ги създали. Ако има някое от тях с изключителен талант, то ще пробие. Чела съм за много бедни деца от бг с талант във физика, математика, които получават пълни стипендии от USA или западни университети. Може да си едно дете и баща ти да е пияница, което е по-зле.

А защо трябва да е изключителен талант или ум. Аз говоря за нормално дете, което просто иска да учи и което няма да може да си го позволи, защото родителите му няма да имат пари за една обикновена семестриална такса, пък камо ли такива за месечна издръжка на студент. Не мога да приема да обречеш детето си на лишения, само защото си решила да се плодиш, за да задоволяваш някакви нагони и/или комплекси.

Има много студенти в България, които сами се издържат. Работих в една закусвалня в София като студентка, където работеше едно момче, учещо фармация в МУ по 3 дни на седмица, а когато имаше възможност през годината, караше и по 10 последователно. Беше отличник и си личеше, че е умно момче. Издържаше се почти изцяло сам. Понякога бедността мотивира хората да учат за да се измъкнат. Има и богати, презадоволени и немотивирани. Има много по-богати слоеве от нас в света. Лишения е нещо относително. И светът не е само материален. Тези с едно деца също се "плодят". Всички се плодим в различна степен.

# 312
Ако се родиш в бедно семейство, дори и да си много умен и талантлив, няма да можеш да развиеш уменията си. Първо се задоволяват първичните потребности /Пирамидата на Маслоу/. Като няма какво да сложи в устата, надали ще му е до учене. Ще работи нископлатена работа и ще влезе в един омагьосан кръг.
Рядко са тези, които са се измъкнали! .... Peace

# 313
  • Северозапада
Имах колега от наистина бедно семейство. Израснал е на село, без баща, а майка му е проста женица, ако съдя по споделеното. Личеше му, че е живял в лишения по начина, по който изглеждаше - дрехи, прическа и т.н. Човекът сам се беше издържал, докато завърши висше. Не блестеше с брилянтен ум, но пък е надраснал произхода се и не гледа крави на село. Така че, когато човек има желание и воля, ще намери начин да се измъкне от калта  Peace

# 314
Имах колега от наистина бедно семейство. Беше израсъл на село, без баща, а майка му е проста женица, ако съдя по споделеното. Личеше му, че е живял в лишения по начина, по който изглеждаше - дрехи, прическа и т.н. Човекът сам се беше издържал, докато завърши висше. Не блестеше с брилянтен ум, но пък е надраснал произхода се и не гледа крави на село. Така че, когато човек има желание и воля, ще намери начин да се измъкне от калта  Peace

Разбира се! Но представи си къде щеше да е този човек, ако му беше предоставена възможност за развитие на потенциала... Да не мисли на 15-20 години какво ще яде, а да учи и да има пари да посещава курсове и университет без лишения....

Общи условия

Активация на акаунт