МОНОДИЕТА - тема 11

• 82 189
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
Охо има и нови мономацки Привет..
Аз съм 2 ри рибен
кантара ми е сърдит след риба вчера
днес същото нито грам надолу  #Cussing out
Така от началото до днес - 1,700кг Rolling Eyes Sad

# 166
Здравейте! Дойде време да се отчета след първите 12 дни... всичко на всичко -5кг., като че ли очаквах маааалко повече, но съм доволна естествено, а и определено имам видим ефект. Така че от днес съм на картофки и продължавам втората 12. Отново ще пиша след края й. Успех на всички   bouquet

.

е

# 167
И аз съм леко демотивирана. Sad
След салатите съм само -0,5, общо -2,5 на 7 ден.
Продължавам, да видим какъв ще е резутатът на 12 ден. Crossing Arms

# 168
  • СОФИЯ
Когато варите пиле консумирате ли бульона? Не би следвало да е проблем, но от толкова забрани почвам да изтрещявам  Crazy
Освен това не харесвам стевия и пия кафе и чай с друг подсладител. Също мисля не е проблем.
Отчитам се с вторите два картофени дни, без НИКАКВИ прегрешения, което за мен е изключение.
Вторият цикъл ми се получава по-лесно. Започвам да привиквам, а и знам какво от разрешеното да подготвя за следващия ден.

# 169
Здравейте, за една седмица на диета съм само -400 гр.
Наборки, поздрави от мен! Не бях влизала доста време в темата.
Целувки на всички и няма да се предаваме, че вече е пролет.

# 170
# 171
Бях се притеснила че само на мене не действа тази прехвалена диета, днес съм на 1ви зеленчуков ден - сготвих си кисело зеле с морковки, но до тук нищо, утре ще съм на салата.

# 172
Здравейте,дами!Изчела съм ви от до.Остават ми четири дни от втория 12-ти цикъл. Стартирах от 59кг,висока съм 162 см.Единственото ми прегрешение е,че всяка вечер опатквам по 2-3 чаши розе.Днес съм 52 кг и ядях цедено кисело мляко Twisted EvilА когато ми беше кофти се забавлявах с постовете на Мама Сання, кутия с охльови и пр Laughing Така че,наздраве!

# 173
  • Варна
Добра вечер  newsm46
sun sea,Countess_M благодаря ви момичета HugЩе ги погледна и двата чая.
Вчера и днес-риба.Мислех,че ще е ужасно,но не беше толкова зле.Вчера хапнах 1 пъстърва на скара (май и още нещо имаше newsm78).Днес карагьоз и кефал пак на скара-много добре!Много по-добре от "пилешките" дни.
За утре с ММ сме се заредили с мнооого ябълки,портокали и грейпфрути.Ще ме заболи ченето да преживям:35: Много съм доволна,че най-накрая ще усетя сладичко!
Лека вечер и много минуси утре сутрин!

# 174
А царевицата спада ли към някой ден, била тя от консерва или кочан?  Става дума за диетата на Червенкова Peace

Последна редакция: вт, 24 мар 2015, 00:20 от mami778

# 175
  • Варна
не Peace

# 176
  • StZ
Да се отчета - днес ми е първи ден на кисело мляко от първите 12 дни /още не съм го започнала/
Старт 71....тази сутрин 65,7
Мнооого доволна newsm44
Не се отчайвайте и продължавайте! При мен целта е 60- 62кг.

# 177
Бях се притеснила че само на мене не действа тази прехвалена диета, днес съм на 1ви зеленчуков ден - сготвих си кисело зеле с морковки, но до тук нищо, утре ще съм на салата.

Не се притеснявай и аз не свалям. Нямам никакви прегрешения, а съм -200 гр след 8 дни Sad Ще видя какво ще стане след плодовете и киселото мляко, дано малко мръдне този пуст кантар   Praynig

# 178
Добро утро моно запалянки. Направих 3 зеленчукови дни и оставих само днешния за риба. Изобщо не съм научена да ям риба и да я приготвям. Идея си нямам какво да ям..  Cry някакъв съвет/идея ще ми дадете ли?
 Иначе по дрехите си личи че съм свалила и то с малки прегрешения.
Също така се чудя дали да не добавя артишок към диетата newsm78
http://bonduelle.bg/feasting/tbd-new-dining-inspirations-etiquet … -jadem-artishoka/
Успешен ден!

# 179
Добро утро моно запалянки. Направих 3 зеленчукови дни и оставих само днешния за риба. Изобщо не съм научена да ям риба и да я приготвям. Идея си нямам какво да ям..  Cry някакъв съвет/идея ще ми дадете ли?

Защо не си вземеш риба тон в собствен сос. Много е лека и приятна. И аз съм скарана с рибата, но тази консерва става.

Общи условия

Активация на акаунт