"La Usurpadora"/ "Узурпаторката" (1998)

• 39 375
  • 491
  •   1
Отговори
# 420
Добре щеше да е ако в колата до Паола седеше Уили.... Grinning

# 421
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
Добре щеше да е ако в колата до Паола седеше Уили.... Grinning
Супер идея, veli36 bouquet Споко, и на Уили му наближава онова, което ще го сполети.  Wink Но ще ви оставя да разберете сами какво е то. Peace

# 422
Да, Естефания е по-зле и от Паулина. Как може след всичките простотии тя да продължава да го подкрепя. Колко смята, че ще й остане от великото й наследство. Нямам търпение да разбере, че е дъщеря на прислужница (ако разбере), за да осъзнае къде й е мястото и да се държи по-добре с братята си, не все едно са й длъжни за нещо.

Вели, много добра идея наистина  Joy . Дейвид, ще си го получи ли? Заслужава, нямам търпение да стана свидетел  Twisted Evil

# 423
Съмнявам се,че ако Естефания разбере за произхода си,нещо ще се промени. Даже още по- злобна може да стане.

# 424
Да, Естефания е по-зле и от Паулина. Как може след всичките простотии тя да продължава да го подкрепя. Колко смята, че ще й остане от великото й наследство. Нямам търпение да разбере, че е дъщеря на прислужница (ако разбере), за да осъзнае къде й е мястото и да се държи по-добре с братята си, не все едно са й длъжни за нещо.

Вели, много добра идея наистина  Joy . Дейвид, ще си го получи ли? Заслужава, нямам търпение да стана свидетел  Twisted Evil
Да, Уили ще си плати за всичко. Peace И Естефания също ще си получи своето наказание, след като разбере, че е дъщеря на Фиделина. Peace Wink

# 425
Затова харесвам тези сериали- накрая всеки си получава заслуженото!

# 426
Затова харесвам тези сериали- накрая всеки си получава заслуженото!
Да, също като в приказките. Peace Grinning

# 427
Да, наистина е като в приказки. Затова ги харесвам - разтоварвам се с тях.
Тази новата на Карлос Даниел (вече стара) не ви ли прилича на една по-красива Хема?

Ето идея за зъл финал: в колата да не беше Паола, а Паулина, но всички я мислят за Паола (защото тя така ги кара да мислят). Оттам истинската Паола се преструва на Паулина и се намърдва в семейство Брачо, трови Карлос Даниел - той умира, тя става наследница и си живее щастливо до края на дните си  Joy

# 428
Да, наистина е като в приказки. Затова ги харесвам - разтоварвам се с тях.
Тази новата на Карлос Даниел (вече стара) не ви ли прилича на една по-красива Хема?
Повече ми харесва Паулина като визия. Peace  Аз се чудя едно нещо: нали Карлос Даниел и Изабел си полегнаха на полянката, а дали той е използвал презерватив?  newsm78 Той нали много много не мисли както трябва, другите му дават акъл. Naughty Можеше да направят, че е бременна и да го притисне да се ожени за нея. Така щяха да удължат сериала с още епизоди. А пък Паулина да е с адвоката. Heart Eyes

Ето идея за зъл финал: в колата да не беше Паола, а Паулина, но всички я мислят за Паола (защото тя така ги кара да мислят). Оттам истинската Паола се преструва на Паулина и се намърдва в семейство Брачо, трови Карлос Даниел - той умира, тя става наследница и си живее щастливо до края на дните си  Joy
kle0patra, bouquet bouquet bouquet От къде го измисли? Много подло и хитро! Grinning Laughing Joy Joy Joy hahaha
Ама в този твой сюжет, не ми харесва това, че Паулина умира. Cry Може просто тя да изскочи от колата и да отиде при адвоката и да бъде щастлива с него. Peace

# 429
Или, както каза ти, да удължат сериала - Паулина не умира, но всички я мислят за мъртва (нали колата гръмна, чудя се дали е с газова уредбва, че така изгърмя  newsm78 Laughing), обаче тя просто да си е загубила паметта. Това да го разбере само адвоката и да се възползва от това, без да й казва коя е да я накара да се влюби в него. Абе можем и ние един латиноамерикански сериал да си напправим.

Наистина не разбрах докъде се задълбочи изневярата на Карлос Даниел. Нали чак брак й предложи. Ами ако го е заразила със СПИН  Joy

# 430
Или, както каза ти, да удължат сериала - Паулина не умира, но всички я мислят за мъртва (нали колата гръмна, чудя се дали е с газова уредбва, че така изгърмя  newsm78 Laughing), обаче тя просто да си е загубила паметта. Това да го разбере само адвоката и да се възползва от това, без да й казва коя е да я накара да се влюби в него. Абе можем и ние един латиноамерикански сериал да си напправим.

kle0patra, bouquet И ще се казва "Узурпаторката 2: Размяната".  Mr. Green
Пак ме изкефи с това със загубата на паметта на Паулина и залюбването с адвоката. Подобен сюжет имаше в "Тъмна орис". Peace Мариана (Алехандра Барос) беше изгубила паметта си (не помня обаче какво се случи, че стана така Thinking) и Атилио (Сесар Евора, който уж й беше баща, и тайно влюбен в нея) я излъга, че са мъж и жена, а пък тя беше бременна от Игнасио (Хорхе Салинас), ама Атилио я излъга, че бебето е от него.

Друг такъв сюжет с изгубването на паметта, е във "Винаги ще те обичам" (ама само в книгата Peace), след катастрофата с влака, Виктория (Лаура Флорес) изгубва паметта си и се скита сама из улиците, и се среща с Роман (Херардо Мургия), който е импресарио и тя се влюбва в него и се женят. Минават години, по-късно, Виктория си възвръща паметта и си спомня, че има съпруг, Маурисио (Фернандо Карильо) и две деца - Антония и Едурдо и започва да ги търси. Но в сериала няма такова нещо с изгубване на паметта, нито женитба с Роман. Виктория се опитва, но не може да го обикне. И накрая се появява Артуро Пениче (адвоката на Паулина) Wink, както бях казвал и преди. Peace

Наистина не разбрах докъде се задълбочи изневярата на Карлос Даниел. Нали чак брак й предложи. Ами ако го е заразила със СПИН  Joy
И аз не можах да разбера, едно преспиване и вече брак ще ходим да предлагаме.  ooooh! Или да хване сифилис. Mr. Green Laughing  Joy Joy Joy

Последна редакция: вт, 11 окт 2016, 14:06 от David_Charvet

# 431
Къде ги такива шушумиги- милионери като Карлос Даниел в реалния живот, от една ,две срещи и веднага брак предлагат.  Joy

# 432
Дейвид, за пореден път относно знанията ти по латиното:  newsm20
Това в книгата книгата на "Винаги ще те обичам" звучи много интересно. Така ли се казва на български. Дали още я има по книжарниците?
Иначе определено съм в духа на латиносериалите като гледам другите теми. Загубата на паметта е застъпена в почти всеки сериал  Joy
Вели, наистина къде са тези красиви, богати и загубени мъже  Laughing

# 433
Дейвид, за пореден път относно знанията ти по латиното:  newsm20

Моля, kle0patra Hug Аз съм голям кино манияк, но гледам и игрални филми, не само сериали. Wink Ама повече предпочитам старите от 80-те и 90-те години. Peace
Това в книгата книгата на "Винаги ще те обичам" звучи много интересно. Така ли се казва на български. Дали още я има по книжарниците?
Така се казва и книгата, но не знам дали я има по българските книжарници. Пробвай в библиотеките Peace; аз все ще ходя да се регистрирам в градската ни библиотека, но все нещо изниква и не ми остава време. Close

Иначе определено съм в духа на латиносериалите като гледам другите теми. Загубата на паметта е застъпена в почти всеки сериал  Joy
bouquet И аз съм така. Peace Да, това да си изгуби някой герой паметта най-често преобладава. Mr. Green

# 434
И аз предпочитам старите сериали пред новите.

Общи условия

Активация на акаунт