"La Usurpadora"/ "Узурпаторката" (1998)

• 39 270
  • 491
  •   1
Отговори
# 480
Страхотно! smile3501 smile3501

# 481
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
Hug Това е краят на историята. Cry

# 482
Еее какво ще гледаме сега.  Cry
Иначе супер завърши.  Heart Eyes

# 483
Еее какво ще гледаме сега.  Cry
Иначе супер завърши.  Heart Eyes

kiticat, и аз това се чудя. Cry
Но радвам се, че ти е харесал финала. Grinning  Макар, че според мен, злата бавачка не трябваше да се спаси, при положение, че гледаше да се издигне в господарка и съпруга на Карлос Даниел, убивайки Паулина. #Cussing out Но нали е сериал, трябва да се прощава и да има хепи енд. Wink А какво ли щеше да е, ако Паулина беше изпила отровата? Thinking Един път Карлитос и Лисет да направят нещо полезно, разменяйки чашите с вино. Grinning

А пък за лудата Естефания нямам думи. ooooh! Не стига, че Патрисия и Родриго се грижеха за сина й като за свое дете, докато тя бе в психото, ами и неблагодарна Crossing Arms, и ще нарича всички лъжци и лицемери #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire Много бързо забрави май как Уили я заплаши, че ще го подхвърли някъде. Naughty

Последна редакция: пн, 17 окт 2016, 18:35 от David_Charvet

# 484
Сега разбрах каква е ползата от Карлитос! Grinning

# 485
Сега разбрах каква е ползата от Карлитос! Grinning
Laughing

# 486
Мен щеше да ме изкефи, ако Паола не беше умряла, а примерно заминала някъде с любовник и накрая да я дадат как си живурка и някакви горещи сцени. Mr. Green
Карлитос си ме дразнеше до самия край.
Някой гледа ли Обетованата земя?

# 487
Мен щеше да ме изкефи, ако Паола не беше умряла, а примерно заминала някъде с любовник и накрая да я дадат как си живурка и някакви горещи сцени. Mr. Green
Mr. Green kiticat, bouquet Е, тя Паола през целия сериал, я даваха от единия любовник, с другия. Иначе ме е яд, че така и не показаха нещо повече от това да си говорят, да пият шампанско и да претърпят автомобилна катастрофа и т.н.. Sad
Но то разбираемо, имала си е Габи съпруг по него време.  Wink

Иначе в "Желязната дама" доста разголена я показваха. Wink Blush

Карлитос си ме дразнеше до самия край.
И аз съм така.

Някой гледа ли Обетованата земя?
Щях да го пускам да хвърля един поглед, но не ми зареди тв евроком онлайн. Close

П.П.: Къде се изгуби kle0patra? Cry

Последна редакция: пн, 17 окт 2016, 21:53 от David_Charvet

# 488
Аз го гледах. Не мога да кажа, че първият епизод ме грабна. Но ще видя утре... Малко в стил " Робинята Изаура".

# 489
Аз го гледах. Не мога да кажа, че първият епизод ме грабна. Но ще видя утре... Малко в стил " Робинята Изаура".
Tоку-що изгледах 1-ви епизод на "Обетована земя". Много ми хареса Grinning, и мисля да направя тема за него. Peace Wink
По принцип мразя робството, както и терора над хора и май ще има доста тежки сцени. В началото като започна епизода, с кораба с имигрантите и изпращачите, в главата ми веднага ми хрумна, че все едно гледам "Титаник". Laughing А после като видях двамата главни герои Матео и Джулияна, пак все едно гледах Леонардо ДиКапроо и Кейт Уинслет. Laughing Харесаха ми дваамата като игра, като двойка Heart Eyes; дано той да се спаси. Praynig
Ето линк за темата: Hug
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=947389.new#new

Последна редакция: вт, 18 окт 2016, 16:24 от David_Charvet

# 490
Дейвид, тук съм  sohappy

Страхотно резюме! Ако не беше ти, не зная какво щях да разбера.  Joy
На мен много ми хареса, отново гледах с усмивка и се натъжих, че свърши...

Вели, точно това и аз си помислих - след като толкова дразнеше всички Карлитос, най-после свърши една хубава работа.

За края с Ракел - малко ми заприлича на края с Паола с цялото това разкаяние и прошки. Може би оцеля, за да не е съвсем същото като с Паола. Иначе и аз исках и очаквах да умре.

Нещо много къса ми се струва униформата на Лалита, как ли чисти с нея  newsm78.

Този път костюмчетата на Паулина повече ми харесаха. Макар да не ми изглеждаше като току що родила жена - изпъната, във форма, дали кърми  newsm78 Joy. И още от самото начало, по симптомите си знаех, че е бременна.

А тия лекари в Мексико толкова ли са некадърни - не разбраха, че Паола се преструва, сега умориха жената, без да е болна....  hahaha

И на мен ми се искаше да има малко повече сцени между Паулина и Карлос-Даниел. Тя пак му се дръпаше постоянно, както в сериала... Нещо не ме убедиха, че са истински влюбени.

Дейвид, много се е разгорещила Габи с възрастта  Crazy. Но все пак смятам, че беше доста по-красива преди пластичните операции.

# 491
Дейвид, тук съм  sohappy

Страхотно резюме! Ако не беше ти, не зная какво щях да разбера.  Joy
На мен много ми хареса, отново гледах с усмивка и се натъжих, че свърши...
kle0patra, домъчня ми за теб. Hug Hug
Радвам се, че ти е харесал края на сериала. Grinning Е, чак пък толкова; нищо не съм направил. Blush
Макар, че вече свърши историята. Cry, хайде ела да си пишем в другата тема за "Обетованата земя".

За края с Ракел - малко ми заприлича на края с Паола с цялото това разкаяние и прошки. Може би оцеля, за да не е съвсем същото като с Паола. Иначе и аз исках и очаквах да умре.
Да, май има нещо такова. Върши и мисли зло, а после проси прошка. Close Crossing Arms Че и пари й даде Паулина накрая. Sick ooooh!

Нещо много къса ми се струва униформата на Лалита, как ли чисти с нея  newsm78.
Тя, Лалита толкова чисти. Тя повече гледа да подслушва зад вратите и да разнася клюки. А пък като я няма сега Паола, няма вече кой да я подкупва с големите пачки, за да снася информация. Mr. Green
Спомняш ли си в началото на сериала как Уили я издебна и я опипа? Laughing Търси си заместничка, докато я няма Паола. Laughing Joy Joy Joy hahaha

Този път костюмчетата на Паулина повече ми харесаха. Макар да не ми изглеждаше като току що родила жена - изпъната, във форма, дали кърми  newsm78 Joy. И още от самото начало, по симптомите си знаех, че е бременна.
Не ми харесаха самите цветове на костюмите на Паулина, особено това зеленото от финала. Sick Sick
Онзи, с който беше пред огледалото, когато видя в него Паола, повече ми допадна. Peace
Аз пък се чудя, щом веднъж Паулина вече е била бременна, не може ли да се досети, че и сега е така по симптомите. newsm78 Толкова ли е забравила какво й е било първия път? Thinking Mr. Green Joy Joy Joy hahaha

В "Росалинда" пак имаше така объркване на изследванията. Росалинда мислеше, че ще умре, а беше бременна, а болната, всъщност, която мислеше, че е бременна, беше злата й полусестра Федра. Peace

А тия лекари в Мексико толкова ли са некадърни - не разбраха, че Паола се преструва, сега умориха жената, без да е болна....  hahaha
newsm78 Тук не можах да схвана. Не забравяй за мед. сестра Елвира, която помагаше на Паола да се преструва на болна. Peace Wink Паола сама си е виновна, понеже караше винаги като луда и това е причината да умре, а и нали мислеше злото на Елвира.  Twisted Evil Така че, който зло мисли, зло намира. Нали така?

И на мен ми се искаше да има малко повече сцени между Паулина и Карлос-Даниел. Тя пак му се дръпаше постоянно, както в сериала... Нещо не ме убедиха, че са истински влюбени.
Ами... не знам, тя пак си беше потайна и странеше от него, както когато се представяше за Паола. Така че май се върнахме в началото. Mr. Green

Дейвид, много се е разгорещила Габи с възрастта  Crazy. Но все пак смятам, че беше доста по-красива преди пластичните операции.
Да, Габи е много яка. Отиват й дръзките сцени и роли. Heart Eyes Четох обаче, че пак се е подложила на пластична операция  Close, и лицето й вече не приличало на нищо, но даже не съм и не искам и да гледам снимките...

Последна редакция: чт, 20 окт 2016, 14:19 от David_Charvet

Общи условия

Активация на акаунт