Женени от пръв поглед - 2

• 65 029
  • 769
  •   1
Отговори
# 495
  • густо майна Филибето
Някой се интересуваше от зодиите - вероятно страница на същия Стефан, http://www.elmaz.com/index.php?page=profile&aid=1415542 , дата на раждане 8 май 1986

# 496
  • ГО
И аз бих избрала Стефан, след това Георги и накрая Атанас. На Наско кума не беше лош  Blush

# 497
  • густо майна Филибето
Друг профил на Стефан, като гледам - и тук не е влизал от години http://gledai.sladur.com/profile.php?uid=150291

# 498
Някой се интересуваше от зодиите - вероятно страница на същия Стефан, http://www.elmaz.com/index.php?page=profile&aid=1415542 , дата на раждане 8 май 1986

Аз питах. Благодаря, Ljuboznatelna. Значи имаме и един телец. 

# 499
Макар, че двойката Антония - Атанас ми бяха много симпатични, снощи приповдигнатото настроение и хиленето на Антония ми дойдоха в повече. Освен това, ми се струва, че тя е властна жена, защото си позволи твърде бързо да дава акъл и да критикува поведението на Атанас. Вярно е, че неговото поведение беше детинско, но той просто се опитваше да я впечатли по свой начин. Мисля, че те ще останат двойка, но тя ще го командва.

# 500
  • Тра-ла-ла
Антония - ???
Атанас - ???
Светлана - Овен
Стефан - Телец
Гергана - ???
Георги - Овен

# 501
  • София
Бе няма ,, не искам,,  - една бира ще пиеш поне Laughing
Та  как му се откъсна от сърцето това куатро формаджи .... Даже не я остави тя сама да си избере - сакън де не поръча нещо по-скъпо

Е той не поръча ли пица за себе си, в смисъл всеки си поръчва каквото иска. Просто дадоха само него как гледа менюто.

Ами именно - като е виден милионер, да си поръчат нещо по-така. В Италия пицата не е най-доброто, което може да се консумира в заведенията. Wink Можеше да поотвори кесията и да похапнат нещо наистина добро и да впечатли жена си. Гледам, че пиха и чаши вино евтинджос, щото това на чаши е евтиното вино, водят го домашно в Италия, нямаше поръчана бутилка...Тоя е милионер друг път.

E, като вземете така да се изказвате ! Виното беше от бутилка налято, освен това се съмнявам те да са плащали сметките си  Wink!

Единствената вероятна двойка за мен са двете С-та, Мъжкото А беше като Бай Ганьо, ако бях на мястото на партньорката му, нямаше да издържа #Crazy! Двеге Г и тях не ги виждам, Георги е тварде открит и не спестява нищо, а Гери е твърде прикрита и не показва нищо от себе си !

Точно това имам предвид - явно НЕ СА плащали сметките си. Милионер - друг път. Милионер на аванта. Че аз, като отида някъде, където съм си платила куверт, пак си поръчвам отгоре, все пак, никой не ме държи на сила да се събирам в куверта, като може и по-добре да си прекарам. Мисленетооо, мисленето на милионер го няма Георги.  Wink Виното от бутилка е налято, естествено, НО ако беше поръчана ДОБРА бутилка, щеше да е наоколо. Все пак, егати и милионера, да пие нЕкво просто вино... hahaha

# 502
Георги не е милионер. Такава корица на сп.Мениджър не съществува.

Гергана явно някога е имала адрес в Карлово, но Гугъл я изкарва в избирателен списък за гласуване в Пловдив. Все пак не е длъжна да ни разказва къде е живяла и къде е била регистрирана по местоживеене.

Прекалено сте мнителни  Mr. Green

# 503
Георги не е милионер. Такава корица на сп.Мениджър не съществува.

Гергана явно някога е имала адрес в Карлово, но Гугъл я изкарва в избирателен списък за гласуване в Пловдив. Все пак не е длъжна да ни разказва къде е живяла и къде е била регистрирана по местоживеене.

Прекалено сте мнителни  Mr. Green

Ако човек твърди, че е отнякъде, значи трябва да е израсъл там.
След като на 20 години въпросната госпожица е била с постоянен адрес град Карлово, следователно е от Карлово, а не от Пловдив.

На мен лично ми е все едно откъде е , но няма смисъл да се твърдят погрешни неща- това на мен ми прави адски лошо впечатление. Може да е дребна неистина, но все пак е неистина.

# 504
Отпуснете се, това е само едно предаване  Laughing

# 505
Вчерашният епизод ми беше доста скучен. Едни и същи кадри по 100 пъти.

# 506
  • густо майна Филибето
Ц ц ц, да не посмее човек да си смени местожителството, току виж решил да се зажени.... Laughing Какво остава пък и да е роден някъде другаде.... Laughing А и не познавате ли братовчеди с еднакви лични и фамилни имена? Аз познавам няколко.

Като гледам Стефан и профилите му в сайтове за запознанства, изобщо няма вид на човек, който изпитва наложаща нужда да се жени. Мъжете обикновено започват да се замислят за това след тридесетата година. А и на него нито външността му е проблемна, нито социалните контакти.

# 507
С риск да повторя вече изказвано мнение най-интересно би ми било към момента да се появи инфо за бившите на Георги и защо са такива. Shocked

# 508
  • София
Ц ц ц, да не посмее човек да си смени местожителството, току виж решил да се зажени.... Laughing Какво остава пък и да е роден някъде другаде.... Laughing А и не познавате ли братовчеди с еднакви лични и фамилни имена? Аз познавам няколко.

Като гледам Стефан и профилите му в сайтове за запознанства, изобщо няма вид на човек, който изпитва наложаща нужда да се жени. Мъжете обикновено започват да се замислят за това след тридесетата година. А и на него нито външността му е проблемна, нито социалните контакти.

Тези сайтове за запознанства бяха много популярни преди години и се ползваха масово от млади мъже да си уреждат неангажиращи връзки Simple Smile

# 509
Явно никоя от бившите на Георги не е успяла да се задоми, за да влиза сега в bgmamma=  Joy

Общи условия

Активация на акаунт