Искам да кажа ... (30)_30.03-05.04

• 48 891
  • 1 255
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Аз приключих с кърменето и захранването Simple Smile Но аз имам извратено-радикални методи в захранването, които при моите деца работят. Практикувала съм т. нар. педагогическо захранване. бебето се захранва с микро дози от общата храна на масата.

# 76
Аз днес съм цял ден тук. Днес ми е ден за мързел, писала съм го дъждовен.

Ама без да вали, нали Wink

Имам ангажименти и да довършвам подготвителните неща за утре, че Недко ш'чисти Simple Smile
Трябва да ошетам някои неща, които са останали за мен, че като приключат да застеля и да седна.
Имам да пера щори и още няколко неща.
Трябва ми слънце. И за тонус.

# 77
  • Пловдив
В Пловдив е едно слънчево, но аз тонус за чистене нямам Simple Smile Иначе съм до средата на голямото пролетно чистене Simple Smile Нещо нямам сили да го завърша (мързи ме).

# 78
Добро утро!

Не обичам смяната на времето.Вчера вечерта откарах до един, сутринта трябваше да ме будят. Sick
Честито повишение на всички!При нас обявиха категорично, че "който остане ще поеме работата на съкратените, за същите пари....". Tired

Много хубави аватари и пролетни подписи видях-да си ги носите със здраве! Hug

# 79
  • Бургас
Добро утро!
На Бърди и Алечка -честито! Повече пари,по-малко работа Simple Smile
Детето е на ясла -най-накрая ,мислих,че никога няма да стане понеделник.
Аз не съм кърмила, храних я и с домашно приготвени (то колко да са домашно приготвени ,като всичко си взимах от магазина ) и купешки пюрета. На частна кухня я бях записала.

Светълчо,намерихме детския картон на моя мъж и там има записки от посещенията на въпросните мед.сестри. Най-се смях на " суче енергично" и сега си хапва енергично. Има и описание на средата ,в която се гледа детето.

# 80
Добро утро и успешна нова седмица за всички!
На Бърди и Алечка -честито! Повече пари,по-малко работа Simple Smile
Честито, момичета!
Само 3 дни до ваканцията. Party

# 81
  • София
Благодаря ви!  Hug

Понеже хубавото и лошото вървят ръка за ръка, синът ми се друсна болен, след като щерката оздравя. А, да, и е с въшки също - а косата му е пълен кошмар - огромна, дебела, гъста, твърда, къдрава и дълга. Ще се опитваме да я спасим от рязане де, той си я отглежда сигурно 2 години завалията.

# 82
Добро утро! Аз съм в разгара на поредната проверка  Crazy, ама имам по-големи дертове на главата, та те са ми между другото  Mr. Green

Бърди, честито и само нагоре! Радостта ти е заслужена, това е голям успех, изживей си го както трябва  Hug
Алечка, браво и на теб! Това си е своеобразно повишение   bouquet

Много лошо спах днес - не можах сигурно до 2 да заспя, мъжът ми и той, котката също  ooooh! Сутринта в 5 изнасях котка, ставах, лягах, в 7:30 едва отлепих, но сега съм като репичка свежа. Щом грее слънце навън и настроението ми "грее"  Peace

# 83
Сина ми го отглеждах в Русе като студентка, по някаква програма за майки студентки даваха веднъж месечно каши, 15 плодови и 15 месни френски пюрета. От тях имаше даже и със сьомга. Много съм знаела 1996-97 какво е сьомга.
biskit, не се ли знаят поне кои ще са съкратените, че толкова време в неведение е много натоварващо.
И честито на повишените Бърди и Алечка.
А като ученичка класните идваха до 8 клас да проверява в какви условия живея.

Последна редакция: пн, 30 мар 2015, 10:06 от Cилвия

# 84
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Добро утро!

Светълчо,намерихме детския картон на моя мъж и там има записки от посещенията на въпросните мед.сестри. Най-се смях на " суче енергично" и сега си хапва енергично. Има и описание на средата ,в която се гледа детето.

Благодаря ти, че го казваш, Лина, защото се опасявах, че някой няма да ми повярва. А сестрата дойде и в първия ден след изписването да ми покаже как да изкъпя бебето (всъщност тя го изкъпа), да ме научи как да го повивам с онези 7 ката пелени, как да почиствам ушичките, нослето и очичките. През първия месец понякога идваше просто да види дали има проблем с нещо.Да види на каква температура го гледаме, да каже колко често да проветряваме, как да го обличаме, за да не му е нито топло, нито студено.

# 85
  • Перник
Това е един от плюсовете на социалистическото общество - че имаше адекватна грижа за родилките и бебетата. Сега ако има някоя добра душа в родилното, ще те подкрепи, а домашните посещения на педиатърката са еднократно отбиване на номер, понякога не си вдига и телефона когато имаш нужда от нея. Аз сама си се справих с кърменето, но също плаках когато трябваше да прекъсна по независещи от мен причини.

Като ученичка обожавах да кусам с лъжица тази бананова каша неразтворена.   Laughing. За пюретата - майка ми е казвала, че не е било проблем да се купуват с кашони пюрета, а в наши дни за мен е било проблем да купувам през ден АМ и необходимите пюрета - 5-6 за седмицата.

Мога да разказвам много и за одисеята си с "Явор"- където също е голямо мотане, но въпреки това имам вече 2-3 мебела оттам.

Честито и от мен за повишението - на мен едва ли ще ми се случи - досега опитът ми е само в недооценяването ми.

# 86
  • Пловдив
Аз все още давам бебешка каша на децата. Давам за закуска, когато мноооооооого ме мързи да правя каквото и да било. Винаги имам в запас 2-3 кутии каша Слънчо, предпочитания има към ябълкова, банан и бисквитена. Сипвам мляко, топля, сипвам каша, тропвам на масата и "хайде народе, яж!".

# 87
Здравейте, слънчева започва седмицата.

Честито повишение момичета, само напред и нагоре  Hug

В моя бебешки картон фигурира дори и следното - "детето е ударено с камионче по главата от друго дете, ще бъде наблюдавано в следващите дни"  Mr. Green
Ама не пише дали са ми останали трайни увреждания  Thinking
Както и - "съседи казаха, че семейството е на почивка"  Laughing

# 88
Силвия, няма да бъда съкратена. Peace Тези които ще бъдат също не знаят, предложени са на министъра на здравеопазването, ако той потвърди тогава ще им кажат.Защото без да приеме не е сигурно.Лошото е, че остават хора, които дублират длъжности.При нас не се гледа работата, а да намерим на някой наш човек работа. Ей сега в движение мога да дам поне 5 имена, но никой не ме пита.

# 89
Напоследък от кашите на малката ми харесва най-много Зърнин.Явно не само на мене, защото търсих в един хипермаркет вчера-само тя беше свършила.

Общи условия

Активация на акаунт