Искам да кажа ... (30)_30.03-05.04

• 48 901
  • 1 255
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Искам да кажа, че много подпалих. Може ли да наречеш едно малко дете тъпо, само защото е дете на, да речем, неприятни родители. И това от големите акълийки във форума.  Sick

# 106
Янтре, пасват, пасват.

Запазила съм си изрезките, когато са ми рязали картата и става. Изпробвано е  Mr. Green

Сега сериозно. Лошото е, че много рано ни започват пубертетските истории. Старая се да говоря и обяснявам. Малко като с моркова и пръчката пробвам. Засега нищо сериозно, но се притеснявам да не изпусна нещата. Ние работим от сутрин до вечер, без почивен ден и така е откакто се помним. Много е разсеяна и мързелива. Докато малката е прилежна и изпълнителна. Старая се и там да не изпусна нещата, но е трудно. Много е трудно и постоянно се самообвинявам.

# 107
Искам да кажа, че много подпалих. Може ли да наречеш едно малко дете тъпо, само защото е дете на, да речем, неприятни родители. И това от големите акълийки във форума.  Sick
Много грозно стана там наистина  Sick Някои като се засилят да плюят,че забравят кога да спрат.

# 108
Коя е тази тема? Да не е за семейството с 10-те деца?

# 109
Коя е тази тема? Да не е за семейството с 10-те деца?
Компроматите  Confused

# 110
Цвети, темата е звездни компромати.

# 111
Може ли да наречеш едно малко дете тъпо, само защото е дете на, да речем, неприятни родители.
Изказването на който го е направил е тъпо и грозно. Не чета там и не бих си го причинила .. Stop

# 112
Аа, ясно. И аз не чета там, но ще хвърля един поглед да видя за какво става въпрос.

# 113
Янтра, става бе, нашата беше малка сим карта, но я уплътниха с нещо и си работи в Самсунга табакера, дето и е набор на Мария. Червен иначе:)
Руми, не вади от сега тежката артилерия, че после какво? Simple Smile

# 114
Ох, Жаки, и това си го мислех. За сега се оправяме само с разговор. Още се впечатлява.

# 115
Ей за това не я следя компроматната  Sick

# 116
  • София, Младост
Добро утро и успешна нова седмица на всички!
Времето е разкошно днес и предвиждам разходка като взема малкия от яслата, да поиграем най-после навън.
Ей за това обичам тази смяна на времето  Wink

# 117
Ох, колко обичах бананова кашичка, аууу!
Чудя се да си призная ли тихичко, че имам една полуизядена в шкафа, че с децата преди 1 седмица си купихме  Blush както редовно правим между другото де. И едни бебешки кремчета за лека нощ с купуваме с голямата понякога  Blush
Яна, ние Слънчо де! Ама толкова е вкусна.
Като малка лъжех, че имам сестричка и ходех да си взимам бебешките плодови пюрета.

# 118
Ох, колко обичах бананова кашичка, аууу!
Чудя се да си призная ли тихичко, че имам една полуизядена в шкафа, че с децата преди 1 седмица си купихме  Blush както редовно правим между другото де. И едни бебешки кремчета за лека нощ с купуваме с голямата понякога  Blush
Яна, ние Слънчо де! Ама толкова е вкусна.
Като малка лъжех, че имам сестричка и ходех да си взимам бебешките плодови пюрета.
Бананова каша си отядох с първата си дъщеря. Купувах за нея и двойна доза за мен. После шоколадови яйца. Сега даже и само за мен си купувам шоколадови яйца.

Като бях дете и само се облизвах отстрани майка ми като хранеше сестра ми с бананова каша и все се надявах нещичко да остане и за мен. Ама нъцки-всичко си изяждаше пустото му бебе. А кашата беше под ключ-взета с връзки от корекома...

# 119
Ами... аз, макар и един Лукчо, получвам по-зловеща ерекция от Репичка, а казват, че противоположностите се привличали... Но не гарантирам, че Ягодка би оцеляла непипната. Абе Лукчо съм, ще ми се... аз съм дърводелецът Праз. Ами ти, Янечек - Лукчо или Черешко? Или може би дон Мандарина? А защо зададох въпроса с или/или?

Аз обичах тивкено пюре, майка ми го спря, когато пет бурканчета за разядка ми идваха малко. Ящен си бях.

С времето човек почва да яде все повече неща. Считам го за част от помъдряването.
Дон Портокал и Дук Мандарина Wink Ох от днес съм на диета, но спирам да ви чета, че озверях от глад Tired

Общи условия

Активация на акаунт