Отговори
# 345
Добре де.Ами ако пък мъжа на авторката иска да подсигури децата си с още един имот. Авторката не казва какво жилище обитават. Но с три деца, би трябвало да е поне тристайно. Въпреки, че на мен и тристайно ми се вижда много малко за толкова дечиня. Но ако този човек вижда че тези деца растат. Най вероятно и разнополови. Ами ако иска да подсигури по-глямо жилище, за да може да се чувстват по-добре след време. И пак въпрос към авторката. Кажи ми моля те имало ли е и един ден, в който децата ти са нямали какво да сложат в устата си? Гладували ли са наистина тези деца? Знам че каза че няма да пишеш, но моля те отговори, поне да знаем умирате ли от глад или не.

# 346
Авторката, събуди се! Обижда те на дебела, срам го е да се покаже с теб навън, не ходите заедно на почивка, вече не се храни с теб дори. Има любовница задължително. Това, че е стиснат няма връзка. Някои жени са с женени мъже само заради секса или други причини, не задължително да ги издържа някой. А може пък и тя да го издържа стисльото.
Няколко вечери ако имаш възможност проследи го къде е и какво прави, ще се убедиш. Провери му текстовете, обажданията, имейлите и т.н.

# 347
Авторката, събуди се! Обижда те на дебела, срам го е да се покаже с теб навън, не ходите заедно на почивка, вече не се храни с теб дори. Има любовница задължително. Това, че е стиснат няма връзка. Някои жени са с женени мъже само заради секса или други причини, не задължително да ги издържа някой. А може пък и тя да го издържа стисльото.
Няколко вечери ако имаш възможност проследи го къде е и какво прави, ще се убедиш. Провери му текстовете, обажданията, имейлите и т.н.

Стига бе, не я вкарвайте в този филм. Къде ще ходи и ще го следи. Че и телефон ще му проверява. Като гледам както не блести с особен ум и изобретателност авторката, мъжа и накрая най-много да я хване, че го джоби и за телефона му и да и хвърли един бой. Като нищо да и вземе и деца и всичко и да я осъди и за издръжка. После ще се чуди откъде и е дошло. Не знаете кой колко е луд в определени ситуации и на какво е способен. А тези като мъжлето, дето си мълчат и не приказват много са най-опасни.

# 348

Само това и остава:) И ако го хване? Всъщност да...ще разбере,че трябва да се пръждосва от него. От друга страна тя май наистина неиска да го прави (да го напусне) и ако тръгне да го следи и залавя с любовници ще си вкара автогол.
Аз също продължавам да мисля,че има любовница,защото това,че прави деца и не е изгонил тях и майка им от апартамента СИ не гарантира противното. Много мъже си живуркат така между два стола,а може пък и любовницата му също да е омъжена и казуса им да живеят с нея заедно да е все още невъзможен......кой знае.

# 349
Не го е срам толкова от нея, а да не ги види любовницата заедно като излязат в малкото градче май.

# 350
имам 5 лева в джоба .. ше ме земеш ли за мъж ? аз щи гледам децата  tooth
много няма да искам .. малко джобни и некоя друга сенка .. да си напудря челото , да не ми личат бръчките
не ми отговаряй .. знам  Mr. Green Stop
   Няма да те взема, многоженството е забранено.    Naughty
    Пък и да не беше ..., нещо не се вписваш в представите ми за МЪЖ. Някак ми приличаш на дребно петле, което се перчи пред кокошките с блестящите си перца, но бързо преграква. Такива аз не си "вземам", все мъжкари си ги избирам.   Mr. Green

марсо, аз ще те взема Mr. Green Обаче ще те вържа с една верига в мазето, че ще ми пречиш. Няма страшно, ще пращам някой да ти носи манджа Mr. Green

# 351
Аз пък друго се чудя. Когато човек гладува, не би ли трябвало да е лееееко заслабнал, а не да изглежда като трикрилен гардероб. И ако децата умират от глад, не би ли трябвало чинно да си хапват храната от стола, а не да предявяват претенции.  newsm78

ПС. Авторката, също може да им приготвяш храна за по евтино или да им купуваш закуска. Но си предпочела да им даваш пари. Решението ти е доста нелогично, на фона на нямането ти? Thinking
 ПС. Когато човек наистина е в затруднено положение, а децата му имат претенции, не им угажда то раз, а им обяснява ситуацията и ги оставя да ходят на стол, като другите деца.

# 352
имам 5 лева в джоба .. ше ме земеш ли за мъж ? аз щи гледам децата  tooth
много няма да искам .. малко джобни и некоя друга сенка .. да си напудря челото , да не ми личат бръчките
не ми отговаряй .. знам  Mr. Green Stop
   Няма да те взема, многоженството е забранено.    Naughty
    Пък и да не беше ..., нещо не се вписваш в представите ми за МЪЖ. Някак ми приличаш на дребно петле, което се перчи пред кокошките с блестящите си перца, но бързо преграква. Такива аз не си "вземам", все мъжкари си ги избирам.   Mr. Green

марсо, аз ще те взема Mr. Green Обаче ще те вържа с една верига в мазето, че ще ми пречиш. Няма страшно, ще пращам някой да ти носи манджа Mr. Green

ама джобни ше ми даваш ли ?
и парички за пудра  tooth

# 353
Какви джобни? Ще си седиш в мазето само.  Mr. Green Нали ще ме е срам от теб какъв си грозник да те гледат хората навън и да знаят че си женен за мен. Ти ще бъдеш моята тайна и ще ми се молиш за джобни, ама няяяяяма Mr. Green

# 354
Какви джобни? Ще си седиш в мазето само.  Mr. Green Нали ще ме е срам от теб какъв си грозник да те гледат хората навън и да знаят че си женен за мен. Ти ще бъдеш моята тайна и ще ми се молиш за джобни, ама няяяяяма Mr. Green

няма да си доволна ... не знаеш аз как мрънкам .... щи посинеят ушите ти казвам  smile3521

# 355
  • Tам през Атлантическия океан

ЕЕее,не стига моля ти се...Как по-точно стигна до това заключение,че кръшкам!?!
За твое сведение аз го хванах преди време,не мене той и пак му простих-от глупост разбира се...
И никъде,никъде не съм писала ,че не искам да работя,а той да ме гледа.Исках да съв вечер до децата си ,а не да ме няма по 15ч.на ден при положение,че таткото със 100лв няма да обеднее. Много далеч съм от този образ,който си си създала за мен. Аз също никъде не претендирам за имотите му.Знам ,че всичко е в негова полза ,но на мен не ми пречи-важното е за децата един ден да има нещо.
Цялата тема имаше друго значение,а ти до къде стигна направо ме изуми....

Зарекох се да не пиша повече,но това твое изказване мина всякаква граница.Той ми няма доверие,защото сам на себе си не вярва...

Това изречение изяснява ситуацията. Човека си има любовница и не дава пари за теб, защото си ги пази за нея. Децата не ги е поискал, а са му натрапени от теб с единствената твоя идея, че като МУ ги родиш той ще си промени отношението. Позамислих се защо ли той не ти е набил шута до момента, но предполагам, че причината е точно малкия град и да не го разнасят хората. предполагам чака сама да се разкараш.
На сила хубост не става!

Съжалявам, че се изказвам така директно /може и грубо да прозвучи/, но по-добре е истината да се погледне директно, а не да се захаросва и ситуацията да се омаловажава.

Пича и иневерява даже , чудно  ooooh!
Е*@ло си е меча  Crazy е тази история ......

# 356

няма да си доволна ... не знаеш аз как мрънкам .... щи посинеят ушите ти казвам  smile3521

не съм сляпа, виждам много добре какво си мрънкало Laughing затова не си в килера, а в мазето - далече от учите, далече от ушите Mr. Green Mr. Green

# 357

не съм сляпа, виждам много добре какво си мрънкало Laughing затова не си в килера, а в мазето - далече от учите, далече от ушите Mr. Green Mr. Green

туй тука фиртуално ..
риал .. ши тря ма скрииш в противоатомно скривалище  tooth

# 358
има такива , обаче да даваш пример с тях е некоректно .. те са доказано негодни за бащи .
    Ако историята е истинска, на описания кое точно в бащинството му е годното? Че си купил жилище и и се държи с децата си сякаш им дава милостиня? Допускам, че картинката не е точно описаната от Катнис, но ако приемем, че дори наполовина да е вярна, нищо годно у този баща не виждам.
    Честито, намери се смела жена да те вземе.  Peace

# 359
Въобще не виждам как изнемогваща от грижи жена ще седне да пише в бегемамата, вместо да работи. Оставете времето - откъде пари за компютър и интернет?
Чудна пързалка е темата.

Общи условия

Активация на акаунт