Отговори
# 390
Не е партенка, разбира се! Просто авторкатА не получи достатъчната Доза съжаление!
И накрая вече взе да си съчинява, че го хванала в изневяра, но видиш ли решила се и на десето дете...
Истината е, че те са едно семейство с нелош за България доход, в което семейство мъжът не е оставил тя да си - образно казано - развява полата, а вероятно е позатегнал колана, може би - повтарям - може би, за едно По-добро бъдеще.

А може би, кой знае за какво? Wink

Peace

# 391
Само не разбрах, Катнис, като си някаква "волна птичка" с личен живот, какво те накара да пуснеш темата, та и да злорадстваш сред бг мамите?!
А , разправя че тук списващите се чудим какво да правиме  Joy

Трябва да не си добре да правиш нови регистрации , ел. пощи за нов акаунт  Mr. Green
и да си говориш в темата сам със себе си  Joy т.е. с различни никове мУхахах
Така де нищо странно , това не е първият такъв случай.

Някои ползват форума за терапия  Laughing имат нужда явно , да не им пречим  Wink
Абсолютно съгласна!

# 392
Не е партенка, разбира се! Просто авторкатА не получи достатъчната Доза съжаление!
И накрая вече взе да си съчинява, че го хванала в изневяра, но видиш ли решила се и на десето дете...
Истината е, че те са едно семейство с нелош за България доход, в което семейство мъжът не е оставил тя да си - образно казано - развява полата, а вероятно е позатегнал колана, може би - повтарям - може би, за едно По-добро бъдеще.

Peace

Така е. Като активите се пишат само на едното име юздите се теглят доста здраво. Нейните само, неговите не - хапване навън, коли, моторчета. Децата има кой да ги гледа, пей сърце  Laughing

# 393
  • София

Peace
Няма баща, който да остане равнодушен към децата си - особено дъщерите си, а повярвайте ми - и към синовете си, освен ако:
е алкохолик
е побойник
е мързел
е прост до дупка

От авторката разбрахме само, че той е РАБОТОхолик, но не чухме да е изверг, да пие, да бие, нищо, че 75% го заклеймихте като най-голямата отрова, едва ли не, на обществото.... А той просто Бачка, каквото трябва да правят много други малоумници в тая държава, и не пилее пари. Но не, не ми обяснявайте, че човек с профил на здрав бачкатор (защото знам сервизите, че Бачкат, наистина, разбират, кефят се и бачкат), който не пие и не играе хазарт, видиш ли, оставил жената и трите си деца голи и боси,  Т'юх! Да, ама не, викаш един наремето

# 394

зле скалъпена художествена измислица  ..
 newsm03

# 395
темите, в които хора имат нужда от помощ .. се различават от тези .. при това с лекота  Simple Smile
Ако следиш детайлно - да, но ако влизаш по-рядко, трудно е да се ориентираш, а понякога си мислиш, че разполагаш с възможностите да помогнеш. Първия ден и аз се вързах. Описаното, с изключение на детайлите доста прилича на един действителен случай. Като дойдох днес вече я бяхте разкрили.

fiolio, за нея е ясно. На мен ми пука, а точно описаното е гнусен начин за забавление.

# 396
темите, в които хора имат нужда от помощ .. се различават от тези .. при това с лекота  Simple Smile
Ако следиш детайлно - да, но ако влизаш по-рядко, трудно е да се ориентираш, а понякога си мислиш, че разполагаш с възможностите да помогнеш. Първия ден и аз се вързах. Описаното, с изключение на детайлите доста прилича на един действителен случай. Като дойдох днес вече я бяхте разкрили.

fiolio, за нея е ясно. На мен ми пука, а точно описаното е гнусен начин за забавление.

от първия пост личеше , че е партенка , но пък въпроса е изключително актуален към днешна дата ..
а имаше и други индикации, че е партенка 

чиста провокация . newsm53

но да .. не внимаваш ли , можеш и да се литнеш

# 397
Много си зле, марсианче, нищо не вдяваш Laughing а си мислиш, че много ги разбираш тия работи Laughing абе средностатистически ... дето "разбира" от всичко, а не знае колко е заблуден защото мери само от собствената си камбанария.

# 398
Много си зле, марсианче, нищо не вдяваш Laughing а си мислиш, че много ги разбираш тия работи Laughing абе средностатистически ... дето "разбира" от всичко, а не знае колко е заблуден защото мери само от собствената си камбанария.

smile3533

# 399

Мъж, създавайки семейство, трябва да е наясно, че може да го издържа! За какви амплитуди в доходите говориш, когато жената е с 3 деца, т.е. 3х2год майчинство например. През това време няма да може да си купи един крем за лице ли, да смята какви превръзки да си купи, или ???
Прост пример: осигурява се жената на макс праг, взима 1вата година 2 хил майчинство, ама 2рата отива на 300 и кусур лв; и какво правим тогава? Ето, нямало е амплитуди, жената си е работила за хубави пари.
Опитай се да пазаруваш за 1 дете само с 300 лв и да те чака и манджа на масата и теб и партнъора, говоря за храна на месец, давай с тях и джобни на детето, пробвай да го обличаш и да го извеждаш навън, да видим дали ще ти останат за дезодорантче,кремче, белъо нещо, належащи нужди.
По-грозно от Стиснат мъж няма!!!

защо смяташ , че това се отнася само за мъжа ?

относно това, че видиш ли земала 2 хил. майчинство ..
хипотетично и теоретично мхм .. всичките имате по 2 хил. доход  tooth
как се пееше в песничката .. а дано , ама надали  tooth
никоя жена с такива доходи няма да се остави в такова положение ..
и няма да точи лиги на чужди пари  първо  tooth
а второ това че след първата година биле 300 лева само .. се сърдите на държавата ..
тя е определила толкова .. не мъжете ви .
ако не знаете .. за да мотивираш някой да си размърда прекрасния задник ..
има методи на убеждение има и на принуждение ..
държавата ви принуждава да си размърдате трътките точно по този начин ..
и мъжа не е длъжен да стимулира растежа на дупетата ви, ако държавата очаква друго от вас  smile3521
вие може да си пишете не 3 по 2 години а 3 по 10 и директно да излизате в пенсия после ..
ама държавата не мисли така ..

и накрая .. ако аз трябва да смятам нещата ..
понеже казваш пробвай и т.н.
не съм против жената да си купува кремчета дизодорантчета и т.н.
това са разходи , които не могат да бутнат моя бюджет ..
нито дневните , нито дрешките .. нито нищо ..
но ако крадат от мен .... или не ми казват за какво се харчат парите , които аз печеля и аз давам ..
директно спирам финансирането ... нула .. и всеки да се оправя както може .
т'ва няма толко долна постъпка .. да те краде жена ти
ама било по 20-30 лева .. вие акъл имате ли въобще в тия глави ......

Опитваш се да се правиш на глупак, но не ти отива на имиджа, който опитваш да градиш тук!
Поставям ти ситуация: аз работя хубава работа, изкарваме си кинти, всичко ни е ок като семейство.
Излизам майчинство и 1вата година имам доход от 2 хил лв, все пак допринясям едни добри парички като средства в семейството, така ли е? Обаче няма ясла/дете боледува/решение да се гледа и 2рата година вкъщи, няма значение, моят принос 2рата година е 340 лв примерно. Т.е. аз няма да мога да покривам същите неща, нали??? Очаква ли се с тези пари да покривам същите неща? Е да, няма да ползвам крем за лице от 40 лева, а от 5 лв. Примерно! Но с 2 бона ми е широко да пазарувам, деца да обличам, да плащам консумативи, но с 340 не знам, докъде ще я докарам  Wink
Въобще ми е непонятно криенето на пари от половинката и "това не е твоя работа", и моленето и подсещането да се оставят пари вкъщи за пазаруване и да имаш левчета да пиеш едно кафе с майките навън. Грозно и унизително! Също и "взимането", тук си прав, не е хубаво!
Моята  трътка съм си я раздвижила много добре, за да имам такъв доход, да!
След точно един такъв индивид, на който родих дете на 21 години, студентка, работеща, но без майчинство, тъй като 2005 още се превеждаше на работодателя, а те не си бяха плащали осигуровките и съответно аз нямах майчинство даже тогава, ми за детето имаше мляко и храна, ама като отвореше мъжлето хладилника празен и ме пита: Ама ти какво ядеш? Ми ти не си ми оставил пари да напазарувам, бре, с какво да сготвя, с НАН - дето си купил  Laughing
Така че за амплитуди не ми говори, мъж, който прави 3 деца, трябва да може и да ги подсигури, поне елементарните нужди! Утре теб като те уволнят ще те поизчакам да ми се помолиш за 20-50 кинта, ама да ми ги върнеш след това, не забравяй!

# 400

Мъж, създавайки семейство, трябва да е наясно, че може да го издържа! За какви амплитуди в доходите говориш, когато жената е с 3 деца, т.е. 3х2год майчинство например. През това време няма да може да си купи един крем за лице ли, да смята какви превръзки да си купи, или ???
Прост пример: осигурява се жената на макс праг, взима 1вата година 2 хил майчинство, ама 2рата отива на 300 и кусур лв; и какво правим тогава? Ето, нямало е амплитуди, жената си е работила за хубави пари.
Опитай се да пазаруваш за 1 дете само с 300 лв и да те чака и манджа на масата и теб и партнъора, говоря за храна на месец, давай с тях и джобни на детето, пробвай да го обличаш и да го извеждаш навън, да видим дали ще ти останат за дезодорантче,кремче, белъо нещо, належащи нужди.
По-грозно от Стиснат мъж няма!!!

защо смяташ , че това се отнася само за мъжа ?

относно това, че видиш ли земала 2 хил. майчинство ..
хипотетично и теоретично мхм .. всичките имате по 2 хил. доход  tooth
как се пееше в песничката .. а дано , ама надали  tooth
никоя жена с такива доходи няма да се остави в такова положение ..
и няма да точи лиги на чужди пари  първо  tooth
а второ това че след първата година биле 300 лева само .. се сърдите на държавата ..
тя е определила толкова .. не мъжете ви .
ако не знаете .. за да мотивираш някой да си размърда прекрасния задник ..
има методи на убеждение има и на принуждение ..
държавата ви принуждава да си размърдате трътките точно по този начин ..
и мъжа не е длъжен да стимулира растежа на дупетата ви, ако държавата очаква друго от вас  smile3521
вие може да си пишете не 3 по 2 години а 3 по 10 и директно да излизате в пенсия после ..
ама държавата не мисли така ..

и накрая .. ако аз трябва да смятам нещата ..
понеже казваш пробвай и т.н.
не съм против жената да си купува кремчета дизодорантчета и т.н.
това са разходи , които не могат да бутнат моя бюджет ..
нито дневните , нито дрешките .. нито нищо ..
но ако крадат от мен .... или не ми казват за какво се харчат парите , които аз печеля и аз давам ..
директно спирам финансирането ... нула .. и всеки да се оправя както може .
т'ва няма толко долна постъпка .. да те краде жена ти
ама било по 20-30 лева .. вие акъл имате ли въобще в тия глави ......

Опитваш се да се правиш на глупак, но не ти отива на имиджа, който опитваш да градиш тук!
Поставям ти ситуация: аз работя хубава работа, изкарваме си кинти, всичко ни е ок като семейство.
Излизам майчинство и 1вата година имам доход от 2 хил лв, все пак допринясям едни добри парички като средства в семейството, така ли е? Обаче няма ясла/дете боледува/решение да се гледа и 2рата година вкъщи, няма значение, моят принос 2рата година е 340 лв примерно. Т.е. аз няма да мога да покривам същите неща, нали??? Очаква ли се с тези пари да покривам същите неща? Е да, няма да ползвам крем за лице от 40 лева, а от 5 лв. Примерно! Но с 2 бона ми е широко да пазарувам, деца да обличам, да плащам консумативи, но с 340 не знам, докъде ще я докарам  Wink
Въобще ми е непонятно криенето на пари от половинката и "това не е твоя работа", и моленето и подсещането да се оставят пари вкъщи за пазаруване и да имаш левчета да пиеш едно кафе с майките навън. Грозно и унизително! Също и "взимането", тук си прав, не е хубаво!
Моята  трътка съм си я раздвижила много добре, за да имам такъв доход, да!
След точно един такъв индивид, на който родих дете на 21 години, студентка, работеща, но без майчинство, тъй като 2005 още се превеждаше на работодателя, а те не си бяха плащали осигуровките и съответно аз нямах майчинство даже тогава, ми за детето имаше мляко и храна, ама като отвореше мъжлето хладилника празен и ме пита: Ама ти какво ядеш? Ми ти не си ми оставил пари да напазарувам, бре, с какво да сготвя, с НАН - дето си купил  Laughing
Така че за амплитуди не ми говори, мъж, който прави 3 деца, трябва да може и да ги подсигури, поне елементарните нужди! Утре теб като те уволнят ще те поизчакам да ми се помолиш за 20-50 кинта, ама да ми ги върнеш след това, не забравяй!

първо .. да знаеш, че аз не градя имидж .. още по малко пък тук !
вълнувам се изключително слабо .. да не кажа никак от това как ме определят другите .
вълнува ме да ме оценяват само хора, които аз искам и които имат значение за мен .
не познавам никого от тук , така че не се вълнувам от никого тук !
относно осигуряването на челядта .. разбира се , че е така ,но много жени въобще не отчитат това, че същото важи и по отношение на тях .
тоест раждаш, ако мислиш, че си в състояние да отгледаш това или тези деца , а не да разчиташ на това единствено и само мъжа ти да е отговорен за тяхното осигуряване ..
това, че мъжа "ти" може да осигури нормален стандарт не те освобождава "теб" от това задължение .. това е само плюс .. бонус или поне така е редно да подхождат нормалните хора към евентуалното появяване на поколението
а относно това кой на кого дава или не дава .. аз никога не съм искал пари на заем от никого !
но ако остана без пари .. нямам проблем да искам .. най малко пък ще се смутя да искам пари от човек който ми е близък .
ако допуснем, че аз и ти сме семейство ... ти си първия човек от който ще искам пари и да .. няма да ти ги върна, а ще ти ги възстановя до стотинка .. независимо от това, че си ми жена .

# 401

П.П. Прекрасната успя ли да разбереш , когато използвам прости изречения , но понякога употребата на български език изисква сложни съставни . Моля те да ме извиниш!
Спри с гуГлЕТо Laughing. Зная българската граматика доста по-добре от теб и то без помощ!!! Сложно съставно обаче с хиляди прости в него по скоро обърква, отколкото да улеснява разбирането на речта. Не е препоръчително изобщо да е толкова дълго! Иронията ти е крайно неуместна!!! newsm78
А иначе тук се стигнало даже до някакви изневери, а мен ме няма... Mr. Green Ей, човек да не реши да пие едно уиски със съпругът си. Цели 99+ нови мнения, кой да ти ги чете??? Sick

Последна редакция: пн, 06 апр 2015, 23:44 от Прекрасната

Общи условия

Активация на акаунт