Женени от пръв поглед - 3

• 50 054
  • 760
  •   1
Отговори
# 465
Нещо за облеклото на двете С-та да кажете Thinking
Стефан е по анцуг, а за жена му няма да коментирам, съчетанията на дрехите й даже не мога да го осмисля.
Светлана има ужасен вкус за облекло, особено дънковите и дрехи са  Sick

# 466
  • Плевен
Стефан е по анцуг, а за жена му няма да коментирам, съчетанията на дрехите й даже не мога да го осмисля.

И аз това си мислех, но ме досрамя да го напиша  Embarassed

А бе то и мен ме е срам, ама не се стърпях  Mr. Green

# 467
  • София
Георги:
- Ние сме тук с мисия...
Гергана:
- Не преигравай.

В този диалог, определено 1 на 0 за Гергана.

# 468
а за жена му няма да коментирам, съчетанията на дрехите й даже не мога да го осмисля.

Висша пернишка мода, затова.

# 469
Нямат пари за по -хубави дрешки  Joy Криза е Simple Smile Иначе пък са ми сладури, аз тях най- най- много си ги харесвам

# 470
  • на село
Георги:
- Ние сме тук с мисия...
Гергана:
- Не преигравай.

В този диалог, определено 1 на 0 за Гергана.

"Не преигравай" - не го ли каза във връзка, че той и каза, че бил луд по нея?

# 471

Аз пък много я харесах, Светлана Peace Харесвам такъв стил. А за дънките на водещата какво ще кажете Wink

# 472
Някой може ли да постне не линк с ФБ на Георги? Praynig

# 473
Да, С+С изглеждат най-нормални засега, но той ме дразни с постоянно ухилената си физиономия и тъпи вметки. А тя се е стегнала да си изиграе ролята възможно най-добре.

Гошо или е постоянно пиян, или е на силни успокоителни, но определено не е в час.

# 474
За Георги (цитирам по памет)  "Някои хора не само, че не приемат чуждо мнение, а дори се дразнят, че имаш такова"

бтв. стайлингът на Светлана е по-зле даже от този на Тониту и проблемът идва не от липса на пари според мен. Поносима е донякъде, защото има спортна фигура ... в самолета май беше с някакви натруфени и накичени скини дънки - отврат.  Rolling Eyes  

# 475
Леле Тониту е безмилостна!

# 476
  • Тра-ла-ла
Ето го Георги на дърти години  Mr. Green:
Скрит текст:

# 477
  • ❌❌❌
Много съм бавна с писането, затова по-късно ще се обяснявам. С две думи - от всички участници Георги засега ми е най-симпатичен. Най-близко го чувствам до себе си Crazy, ако мога така да се изразя.

Тониту бих я посъветвала да $€$€§€§%$$@€@$^%^%*#%^^&%##%#%# ooooh! Whistling

# 478
Някой може ли да постне не линк с ФБ на Георги? Praynig
https://www.facebook.com/geo100v?fref=ts

# 479
Леле Тониту е безмилостна!

Хич не му е лесно на Наско. Не бил й показал, че е най важната. Тоя човек се катери като маймуна, плува в ледени води, носи и закуска в леглото и това в рамките на 3 дни?!? Какво иска повече от тоя човек тая кукувица. Той пък й се връзва и се чувства виновен  ooooh! Не знаела нищо за него, ами питай го, говорете, ако изобщо от теб може да вземе думата  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт