Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са суеверията, свързани с боядисването на яйца, и трябва ли бременните жени да ги спазват?
Какви са някои методи за декориране на яйца?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какви са суеверията, свързани с боядисването на яйца, и трябва ли бременните жени да ги спазват?
-
Какви са някои методи за декориране на яйца?
-
Какви са съветите за боядисване на яйца с деца?
-
Какви са препоръките за бременни жени, които изпитват контракции?
от години не бях слагала такива гадости,та бях позабравила за допълнителните екстри
белички са иначе ,да

Дано се изпълни само с позитивни неща! Бебчета, да стоите в тумбачетата ни още поне 1 месец!
аз като измия 3-4 чинии ме заболява и гърба, и кръста, какво остава да почна да меся 
ако ли не – може пък ние да си идем на кафе
както прецениш 
А с Рая нямах подобен проблем... Само да сме здрави, другото ще се нареди
. Но няма да слагам почерпка да не разбутвам бременните ни душички
, само да не съм на работа.
. Количката е много хубава, но ми се струва тежка... Предвид, че ще сме с летни бебета и ни чакат много разходи и обиколки 
и най-прекрасното е, че съм сама в офиса.......имам един колега, които не е виждал вода откакто попа го е кръстил и така смърди, че не се трае..........но за радост днес е командировка и поне последния ми ден няма да се мъча и дразня!