За мъжете и брака

• 26 549
  • 750
  •   1
Отговори
# 330
  Естествено, че е съвсем нормално човек да гледа какво се случва около него и да има предвид какво може да му се случи. Всички тези хора нали не са си представяли от самото начало, че бракът им ще се провали и всичките тези мрачни сценарии.

Разбира се, прекрасно е да живееш нахлузил розовите очила и да се надяваш на най-доброто, както ида гледаш само собствения си живот, но те много така са гледали, гледали, пък накрая - какво станА, защо така сега.

Разум и внимание трябва да се влага, и да - да си има човек едно наум, както и обица на ухото от всичко което се случва с негови близки и познати, че не е застрахован.

# 331
Те се дават на всички , отговарящи на условието/това, че ти няма да ги вземеш няма никакво значение за другите, а само себе си набутваш и ощетяващ собственото си дете/ и социалните откровено са е излъгали.

# 332
Опитвам се да позная с какво й е по-изгодно на жена, издържана от партньора си, брояща си стотинките и невзимаща детски (останалите "врътки" не можах да ги разбера кои са), да е неомъжена, но не мога.

# 333
  • София
Аз съм се заинатила и на системаа като цяло, в момента по изгодно е да си неомъжен и самотен родител , отколкото обратното.........познайте защо  Crossing Arms
Моля те, стига използва това "самотен", защото, за 3-ти път ти казвам, не сте такива.  ooooh!
Аз облаги от това, че бях неомъжена, нямах. Както нямам и сега като омъжена.

# 334
Аз изгода не търся от партньора , именно там ми е проблема явно да съм предирчива и да мога да огледам нещата от всякъде и да видя откровено каква безсмислица е, стига наистина да не искаш да получиш финансова изгода от партньора си  Wink дали омъжена или не- все ми е тая, дразня се откроено на неуредиците и на системата и на държавата, ей там ми е целият проблем, на нея и стотинка няма да дам, ще взема колкото и както мога  Crossing Arms

Последно даже спорех с една майка, ама как може да запиша висше, че и трудов договор сключих само и само да взема майчинство....... само за да взема парите за детето.......е как пък няма да ги взема  Shocked при все, че колко съм наляла, ще влача докато мога и от където мога, достатъчно съм наляла  ooooh!   И няма да се бракувам, докато не оправят и не стимулират семействата и децата .  ooooh!

# 335
  • София
Скрит текст:
Аз изгода не търся от партньора , именно там ми е проблема явно да съм предирчива и да мога да огледам нещата от всякъде и да видя откровено каква безсмислица е, стига наистина да не искаш да получиш финансова изгода от партньора си  Wink дали омъжена или не- все ми е тая, дразня се откроено на неуредиците и на системата и на държавата, ей там ми е целият проблем, на нея и стотинка няма да дам, ще взема колкото и както мога  Crossing Arms

Последно даже спорех с една майка, ама как може да запиша висше, че и трудов договор сключих само и само да взема майчинство....... само за да взема парите за детето.......е как пък няма да ги взема  Shocked при все, че колко съм наляла, ще влача докато мога и от където мога, достатъчно съм наляла  ooooh!   И няма да се бракувам, докато не оправят и не стимулират семействата и децата .  ooooh!

Shocked  smile3505

Дано има по-малко мислещи по този начин, за да имаме шанс и другите да живеем в по-добра държава или поне децата ни.  Blush Дано не се предава това мислене и да идните поколение, че тежко ни горко!!!!!!!  Tired

# 336
дразня се откроено на неуредиците и на системата и на държавата, ей там ми е целият проблем, на нея и стотинка няма да дам, ще взема колкото и както мога  Crossing Arms

Последно даже спорех с една майка, ама как може да запиша висше, че и трудов договор сключих само и само да взема майчинство....... само за да взема парите за детето.......е как пък няма да ги взема  Shocked при все, че колко съм наляла, ще влача докато мога и от където мога, достатъчно съм наляла  ooooh!   И няма да се бракувам, докато не оправят и не стимулират семействата и децата .  ooooh!

Ти не разбра ли, че хората в държавата (данъкоплатците) всъщност са Държавата. Ако всички са като теб и само гледат как да вземат, ти няма да има как да вземеш от Държавата. Не търсиш изгода от партньора си, но търсиш изгода от някакви абсолютно чужди хора, които са си платили дължимото, за да може ти да вземеш.

# 337
Сигурно плащам данъци тройно колкото теб./работя на граждански договори, защото съм преводач и за всеки един отделно плащам отделна осигуровка, случвало ми се е в месеца да плащам по 4,5 здравни осигуровки......./  Whistling Whistling..........а образованието си го платих до стотинката сама. Яд ме , че така са наредени нещата, че някой цял ден седи и пие кафе и ще му се дължи на неговото дете повече, отколкото на мен или на някоя майка дето се бъхти да учи и да работи............

# 338
  • София
Сигурно плащам данъци тройно колкото теб.  Whistling Whistling..........

Сигурна ли си????? Не бих била сигурна за нито един човек, на когото нямам представа за доходите.

Смело изказване, дано да е и подплатено.   Wink

И аз плащам луди данъци, но мисленето ми няма общо с твоето.  Stop

Грозно, мнооооооого грозно изказване! Жалко!

# 339
Сигурно плащам данъци тройно колкото теб./работя на граждански договори, защото съм преводач и за всеки един отделно плащам отделна осигуровка, случвало ми се е в месеца да плащам по 4,5 здравни осигуровки......./  Whistling Whistling..........

Изобщо не личи да ти кажа. Нито за плащането на данъци, нито за преводачеството. С извинение, ти с българския трудно се справяш, не искам да си мисля с чужди езици как ще е. Да не говорим, че това с 4,5-те здравни осигуровки на месец (!?) изобщо не е вярно.

# 340
Убедена съм, вчера си попълних данъчната декларация  Wink

# 341
  • София
Сигурно плащам данъци тройно колкото теб./работя на граждански договори, защото съм преводач и за всеки един отделно плащам отделна осигуровка, случвало ми се е в месеца да плащам по 4,5 здравни осигуровки......./  Whistling Whistling..........

Чудесно! Значи няма какво да влачиш от държавата тогава, а давай на тези, които се нуждаят.

Жалка картинка!

Извинявам се на другите момичета за коментара.  Peace

След последните постове нямам какво да кажа, показателно е!

# 342
Това, че аз взимам, не означава, че тези, на които се дължи, няма да вземат , не ощетявам никого, освен детето си и не подпомагам никого, освен детето си, ако взема, това, което законово ми се дължи?   newsm78 И абсолютно всяка стотинка отиде само и единствено за нея  Wink  Въпрос на принципи е наистина .

И лично мен би ме обидило това, че скочиха срещу майките, които учат и имат средно образование, че записвали висше заради това, а никой не пипа тея дето един ден трудов и учебен час нямат  ooooh! ама нали сме много разбрани и смирени........

# 343
Това, че аз взимам, не означава, че тези, на които се дължи, няма да вземат , не ощетявам никого, освен детето си и не подпомагам никого, освен детето си, ако взема, това, което законово ми се дължи?   newsm78

Ама какво точно ти се дължи законово? Ти декларираш неверни данни, че живееш сама с детето си и това е цялото ти домакинство, за да вземеш някакви пари. Това е противозаконно.

# 344
Закона е ясен и преясен, декларирам само това, което ме питат , това че не изписвам цялата си семейна история, не означава че декларирам грешни данни, при все че не се изисква да го правя newsm78

Общи условия

Активация на акаунт