Искам да кажа ... (32)_13.04-19.04

• 49 909
  • 1 499
  •   1
Отговори
# 1 005
  • Пловдив
Затова правя каквото считам за необходимо и правилно в момента, пък след време ако се окаже, че съм сгрешила - да ходи на терапия  Wink
Като го каза и се сетих за Джулия Робъртс и Ричард Гиър във ваната , в "Хубава жена".

# 1 006
  • София
Бърдс  Hug

# 1 007
  • някъде ... тук ...
Съгласна съм с вас за фитнеса. Аз също бях много против. Баща му ходи с него в първите 1-2 пъти. Говорихме доста. После сам се отказа. Това беше при нас начин да го накараме да се погледне малко отстрани и да се замисли за появилите се сланинки.
У нас никога не е имало проблем с ходенето по планини, палатки и т.н.
Общо взето, стараем се. То ще си покаже Simple Smile

# 1 008
Ох, ние сме мързеливи... Аз обичам много много морето, обичам планината, но не колкото морето Simple Smile

Купувал ли е някой от тези пилета: http://www.pilezadoma.com, търся нещо добро и се чудя от къде да пазарувам вече. Пиле ядем веднъж на 2 месеца, последния път и Дюк не ми хареса Sad

Същата може би картинка е и на този сайт, обърках се едни и същи ли са и ако да, защо цените им са различни: http://lapadikalinka.bg

# 1 009
  • София
Аз съм купувала, два пъти и съм много доволна, само тия доставки като ден и час не ме уреждат изобщо и затова спрях.
Хубаво, голямо пиле, което трябва да се вари / пече доста повече от купешкото, наистина е домашно според мен.
Първото едвам го дъвкахме, защото го готвих като време колкото магазинските бройлери и не се свари хубаво. Второто вече си знаех и стана по-добре. От него направих цели 3 манджи и си имаше месо достатъчно за всички.
Абе само положителен ми е коментара.

# 1 010
Бърди, много ти благодаря   bouquet,  а от кой линк си поръчвала? Първо да изясня качеството, после ще гледам доставката Simple Smile (още не съм чела подробности, търся мнения и коментари, ама не намерих особено много)

# 1 011
  • Euskal Herria
Сутринта, докато се приготвях за излизане, беше само мрачно. А после такъв порой се изсипа. Нахлузих ботушите. Поне не е студено.
Кучето ми устрои възторжено посрещане, само дето не ми проговори от радост  Joy.
В района, където работи моят мъж, са отворили магазин - предлагат месо, собствено производство. Е, няма такива цени, дори и за тукашното ниво на цените е направо без пари.  Купил е свински дроб, довечера ще го пържим. Такова нещо не сме яли сигурно повече от 4 години. Друго, което няма и няма как да си направим е бозата  Mr. Green.

Бърди, както учим децата, така и самите ние се учим на родителство. И децата не си приличат едно с друго, дори и родените в семейството. Каквото върви при едното, при другото е неприложимо. Важното е, че си обичаме децата. И ако успеем самите ние, като родители, да приемем и обичаме детето си такова, каквото е, много повече си облекчаваме живота и възпитанието е малко по-леко.

# 1 012
  • София
От първия, блек, вторият не го видях, сигурно си редактирала после.

Доставяха във вторник само през деня, по минимум 3 пилета. Братовчедка ми си беше у дома по майчинство и правеше комбина с мен и комшийките и ги поръчваше у тях да ги доставят. Сега се върна на работа и увиснахме с пилетата  Laughing Към 9лв излизаше.

Яна, благодаря ти!  Hug

# 1 013
  • София
Блек, от първия линк и аз съм поръчвала. Мнението ми е същото като на Бърди  Peace

# 1 014
Благодаря ви момичета - Бърди и Цвети  bouquet

# 1 015
  • София
Този сайт за пилетата съм го гледала преди време и така и не се престраших да поръчам. Но сега ме замисляте отново. Пък и си имам вече и фризер, та три пилета мога да ги наместя без проблем.
Аз цяло пиле не помня от кога не съм купувала Blush Купувам все бяло месо или бутчета. "Дюк" взимаме вкъщи.

# 1 016
  • София
И аз не купувах цяло пиле, понеже не мога да го рафасовам. Сега обаче като купувам, първо го сварявам и то дето се казва, после само се разфасова Simple Smile
Слагам бутчета, кълки и крилца в тава с ориз; бялото месо на яхния с грах и остатъците на супа; разпределям бульона по манджите и седмицата ми е вързана  Laughing

# 1 017
  • някъде ... тук ...
Рядко купуваме пиле. Напоследък мъжът ми пазарува месо (вкл. и пиле) от един магазин на Симеоновско. Пилетата не са като домашните на свекървата, но не са и боклучави като бройлерите. Цена обаче не знам. Като се замисля, на много продукти не знам цените - мъжът ми пазарува Simple Smile

# 1 018
  • София
ЕлиТ, аз въпреки че пазарувам често също не знам цените  Laughing
В коя част на Симеоновско е този магазин?
Мъжът ми пазарува само каквото съм му написала в списък и не проявява никаква самоинициатива.... много му се дразня. Аз като съм си написала в списъка "кашкавал" и като мина покрай щанда си взимам още пет други сирена и си осигурявам разнообразие в хладилника.

# 1 019
Ели, а кой е магазина на Симеоновско? Събирам мнения за хубаво пиле. Тези от магазините не ни харесват, изключително рядко си приготвяме и вече ми липсва в менюто. Преди време карах само на пиле и риба и ми е изключително трудно сега.

Ние пазаруваме заедно, по изключение мъжът ми мляко и хляб и яйца. Не умее да си подбира продуктите, ако е салата ще е повехнала, срока на годност също не гледа. Отива със списъка и купува първото нещо което хване. Обикновено пращам синът ми да чете етикетите и да го следи за изпълнение на списъка, защото много често се връща с неща които или никога не купуваме, или не ми трябват на момента. Кошмар е като започне да опитва киселите млека. Аз знам че няма истинско, но си купувам обикновено Верея и На баба, като вкус ми допадат, той започва с Домлян, Пършевица, от всички марки по едно, ама каквото види - обикновено ги изхвърляме, защото и на него не му харесват Sick

Онна, да ти пратя моя, пазарува и имаме богат избор в хладилника и даже е пълен в повечето случай, защото това което взема обикновено не го ядем Mr. Green Примера със сирената е много добър, той купува всякакви - топени, пушени, слайсове, аз почти никога не вземам такива, вземам обикновено сирене и кашкавал и толкоз. Ще ми маже на филия химия Naughty

Общи условия

Активация на акаунт