Искам да кажа ... (32)_13.04-19.04

• 50 054
  • 1 499
  •   1
Отговори
# 375
Тази вечер ще си пусна документалният филм "Чия е тази песен", препоръчвам го за хора, които обичат документално кино.
ОТ сума време ми се иска да го гледам пак.

Hug Онзи ден го изпратих на приятелче в чужбина, във виртуално Великденско пакетче заедно с няколко игрални филми (от по-новите)... И ми се догледа и на мен, но нямах време покрай празниците. Много го обичам този филм, много!

# 376
Тука съвсем на спамо-чата го докарахте с тия снимки на голи мъже  Crazy Утре, ако връхлетя със снимка на кафе и "здравейте пръдли!", да не се чудите от къде ми е дошъл ентусиазмът  Crossing Arms

Мен пък ме заболя кръста - като на дърта баба, даже на походка го докарвам, едно бастунче липсва.

# 377
Давид Ганди е голям убавец, обаче аз имам нова слабост:

https://www.google.com.mt/search?q=Chris+Hemsworth&es_sm=93& … is+Hemsworth+body

Оставете какво тяло извади, но и много висок, а на мен ми светва нещо в главата като видя висок мъж.  Mr. Green

# 378
  • Ямбол
Еха, ще си имаме още една дундичка.

Кой, Лили?

Ми кой, кажи ми да си сложа очила вече. Ти си писала обременена, аз съм прочела бременна. И така стават после недоразуменията.

# 379

Кой, Лили?

Ми кой, кажи ми да си сложа очила вече. Ти си писала обременена, аз съм прочела бременна. И така стават после недоразуменията.
Честито Нино!  Joy

# 380
  • Пловдив
Крис Хемсуърт не е мой тип.

# 381

Кой, Лили?

А,значи не само аз така съм го прочела  Grinning Учудих се обаче и прочетох повторно .Нино,да не е грешката вярна само Joy

# 382
  • Луната ни пази
Скрит текст:
Цитат

Кой, Лили?

Честито Нино!  Joy
ОООО, съвсем се обеби тази тема  Joy Joy Joy

Чек, моля те, отговори ми, ако можеш, важно ми е!
Скрит текст:
Имам въпрос към Чек (ако има друга мама- правист, пак може). Ситуацията е следната. Знаете, че съм самотен родител с дете на 7 години. Има ли право работодателя да ме накара да свърша работа със заповед от 6 и 30 сутринта (това предполага да изляза 6 и 15 от нас) до 8 без10 при положение, че работното ми време по ТД е 6 часа от 11 до 17 часа? Понякога вземам лекторски часове, но в 7 и 15 детската градина работи и мога да оставя детето. В 6часа няма къде да я оставя, а по закон и не мога да я оставям сама.

# 383
Крис Хемсуърт не е мой тип.
И мой - такива русоляви не харесвам Grinning

# 384
Shagya, не съм юрист, но доколкото знам може само при доказана производствена необходимост и то за определен период. Не по принцип, иначе ти се изменя договорът едностранно.

А до 8 сутринта или до 8 вечерта е?

# 385
  • Луната ни пази
Shagya, не съм юрист, но доколкото знам може само при доказана производствена необходимост и то за определен период. Не по принцип, иначе ти се изменя договорът едностранно.

А до 8 сутринта или до 8 вечерта е?
Не, това е от 6 до 8 сутринта и после пак от 11 до 17 ч. Въпросът ми е по- скоро в посока детето. По това време на денонощието НЯМА къде да го оставя, доказано самотен родител съм, а детето е на 7 (почти) и по закон нямам право да го оставя само. Отделно това е времето, в което го будя, приготвям за градина и водя на градина. Ако го нямаше това обстоятелство, не ми е проблем да свърша работата, но когато съм подписвала ТД, не съм се съгласявала с това. Могат ли да ме принудят при тези обстоятелства и при положение, че има още една камара хора, можещи да свършат работата? Дори и да ме принудят, пак не ми е ясно какво ще направя с малката. Абсурдно е да я вдигам всяка сутрин в 5 и 30 и да я мъкна с мен newsm78

# 386
  • София
Ай ше ви се не види! Тъкмо си бях легнала и ви следях през телефона, ама заради Янтра и нейните обвинения се принудих да стана и да седна на лаптопа. Янтре, аз думата `пикало` не ползвам, сигурно е било `пишок`.  newsm78 И като фенка на хубави мъжки дупета, хич не ме вълнуват някакви виснали близалки.
мисля, че се изразих ясно! лека ви нощ. И внимавайте какво сънувате след тия еротични фотосесии.
П.П. Все пак хвърлих едно око на Ганди, че да си го припомня, не за друго.  Хубаво дупе.  smile3521 Е, половината снимки са с лек гейски уклон, но няма пълно щастие...

# 387
  • Пловдив
ии.
П.П. Все пак хвърлих едно око на Ганди, че да си го припомня, не за друго.  Хубаво дупе.  smile3521 Е, половината снимки са с лек гейски уклон, но няма пълно щастие...
Е какво като човека тичка по двата бряга. Щом като не е стриктно хомо все може да се надява човек да го огрее Simple Smile

# 388
ии.
Е какво като човека тичка по двата бряга. Щом като не е стриктно хомо все може да се надява човек да го огрее Simple Smile
Има надежда за него, щом не е твърдо на другия бряг  Laughing

# 389
  • Euskal Herria
Беее... с риск да ми се карат, ама ей ви едно меню за утре

И спирам вече  Joy.

Общи условия

Активация на акаунт