Искам да кажа ... (32)_13.04-19.04

• 50 060
  • 1 499
  •   1
Отговори
# 360
Аз пък не обичам някой постоянно да ходи и да прибира.
Нино, излагаш зодията, водолеите сме разсеяни и живеем в хаос. За прибиране и чистене на малки петънца не се впечатлявам, трябва да стане очеизваждащо и нетърпимо и чак тогава може и да се впечатля.

Знам  Blush  Обаче явно скорпионскят асцендент се обажда в мен.

Виж, в главата ми е пълен хаос  Hug

А е възможно и да съм обременена. Не мога да кажа, че съм чувствала какъвто и да е дискомфорт от баба ми, но тя е много подредена. Винаги е била такава и много стриктна и може от нея да съм наследила. И тя обаче е водолей  Grinning Майка ми не е особено подредена. Баща ми е, той на майка си е син  Laughing

# 361
  • Ямбол
Еха, ще си имаме още една дундичка.

# 362
О, Жармен, Давид Ганди и на мен ми е слабост  Flutter

# 363
Той е хубав, но го искам по миксер  Crossing Arms

# 364
  • Пловдив
Ганди няма да ви го показвам гол. Тонка ще се гътне от възмущение. Конкретно на нея съм и го показвала. Нарече .... съществената му част пикало!

Той е хубав, но го искам по миксер  Crossing Arms
Добре де, гледай, то само ти не си му видяла .... миксера - http://kontraplan.com/site/2012/02/08/david-gandy-by-mariano-viv … lce-gabbana-book/
Тонка да не гледа!

# 365
Еха, ще си имаме още една дундичка.

Кой, Лили?

# 366
Ганди няма да ви го показвам гол. Тонка ще се гътне от възмущение. Конкретно на нея съм и го показвала. Нарече .... съществената му част пикало!
Око да види, Янтре  Naughty

# 367
  • Пловдив
Око да види, Янтре  Naughty
Редактирах се, иди виж.

# 368
Тони, че какво му е на човека? Много пък си алчна ти  Mr. Green а и като...порастне не се знае какво се получава  Joy

# 369
Запролети се и се разпалувахте  Laughing

Тази вечер ще си пусна документалният филм "Чия е тази песен", препоръчвам го за хора, които обичат документално кино.
ОТ сума време ми се иска да го гледам пак.

# 370
  • Пловдив
Аз в момента си гледам сериала, много семпло, но приятно сериалче. И главния герой е сладур.

# 371
  • Euskal Herria
Аз пък хич не харесвам Ганди. Направо тръпки ме побиват, като го видя.
И понеже вече се стопли, цветята разцъфтяха, ей ви един градинар:
https://aabelsuzanne.files.wordpress.com/2013/06/gardener.jpg

А като сте гладни, ще ви потърся някои майстори-готвачи  Wink.

# 372
Аз чак такива голи не гледам Grinning Просветихте ме Grinning
Запролети се и се разпалувахте  Laughing

Тази вечер ще си пусна документалният филм "Чия е тази песен", препоръчвам го за хора, които обичат документално кино.
ОТ сума време ми се иска да го гледам пак.  
Адела Пеева е първа братовчедка на най-добрата приятелка на свекърва ми и е идвала летата на село и са играли като деца.

# 373
Много хубав филм е направила Адела Пеева  Grinning

# 374
Идвам да кажа, че моята циганка се спомина и не успя да опита от бобената ми салата. Жал ми за завалийката! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт