Искам да кажа ... (32)_13.04-19.04

• 49 846
  • 1 499
  •   1
Отговори
# 465
  • В Космоса
Какво сте ги размятвали тези снимки на мъже.
Я вижте този колко е як:
Скрит текст:

Лили, а този как го намираш:
Скрит текст:

Laughing

Идеални са като за мен! Heart Eyes

Скрит текст:

# 466
Да ви кажа честно, от снимките на всички мъже които постнахте, само на Роланд Аткинсън се зарадвах.  Mr. Green

И аз искам в Япония!

# 467
  • някъде ... тук ...
В Монемвасия. Влюбих се в острова Heart Eyes
Mam4e*, и аз Simple Smile

# 468
Ееее вие изгрубяхте вече , не харесвам  Crazy Crazy

# 469
Ееее вие изгрубяхте вече , не харесвам  Crazy Crazy
[/quote ] Yeah

# 470
Да ми препоръчате някоя хубава фантастика?
Миналата седмица изгледах двете части на "Дивергенти" и се влюбих в този филм. Heart Eyes

# 471
Подобен е Игрите на глада.

# 472
  • Пловдив
Да ми препоръчате някоя хубава фантастика?
Миналата седмица изгледах двете части на "Дивергенти" и се влюбих в този филм. Heart Eyes
Особено частта където младока си съблече тениската Simple Smile На една приятелка дъщерята (на 15) ходила на кино, цял салон тийнейджърки, и когато Четири пита Трис "Искаш ли да си сваля ризата?" и салона млади дами дами казал колективно "Дааааа". Joy Joy Joy Joy

# 473
  • В Космоса
Япония! Сакура!

Тъкмо вчера се поуспокоих, днес диването ни вкара във филм сутринта "Не искам на детска градинаааа! Не искам на детска градинаааааа! Не искам на детска градинааааааа! newsm45ooooh! Как ли не се пробвах, с мир, с не толкова мир, накрая ѝ предложих да ме гримира и се ухили. Mr. Green

Според вас удачно ли е да ѝ обяснявам неща от сорта, че като ме ядосва ми излизат бели косми и ще стана по-бързо стара? Хрумна ми вчера, приложих го, позамисли се, ама да не я 'фане някакъв страх така, дали не ѝ вредя на психиката?

Ходих при личния, че цяла зима не ми минават болките в кръста ѝ таза и се разпрострират и отпред, сякаш органите ме болят вътре. Нямал сега талони за рентген, даде ми за  невролог. Според него, след настиване възпалени нервни връзки, отиващи и към гладката мускулатура... Страхувах се да не е нещо яйчници, например, каза нали ти е редовен цикъла, значи няма проблем...

# 474
когато Четири пита Трис "Искаш ли да си сваля ризата?" и салона млади дами казал колективно "Дааааа". Joy Joy Joy Joy
"Дааааа" Laughing

Естел, благодаря. Гледала съм Игрите на глада.

# 475
Акаша, обясни ѝ, че знаеш как се чувства, че на теб също не ти се иска да се разделяте, но се налага и други такива. Моят син ежедневно казва, че не иска на ясла, а защо и той не знае.

# 476
  • Пловдив
когато Четири пита Трис "Искаш ли да си сваля ризата?" и салона млади дами казал колективно "Дааааа". Joy Joy Joy Joy
"Дааааа" Laughing
Момичето много цветно го разправяше Simple Smile Чак ми се прииска да съм пак на 14-16 години и да ида и аз Simple Smile

# 477
  • В Космоса
Съни, казвам ѝ и подобни неща, въобще не ги отчита. Всичко си се повтаря - първия ден "Хубаво ли беше на детската?", "Дааааа", "Утре пак, нали!?", "Даааааа!" и на другата сутрин рев. До тук същото като предните три пъти, от тук нататък следва утре да се разболее. ooooh!

# 478
Акаша, ти си ѝ го повтаряй, пък тя ще си ти казва, че не иска. Нали ти казвам, че моят син ходи на ясла вече повече от година и половина и пак си го казва, ей така, да си знам.

# 479
  • София
Голямото момче си ходеше на градина с неудоволствие и мрънкане до самия край. Ревеше първата година, после само мрънкаше и хленчеше. Емма пък ходи на градина от ден първи с удоволствие и кеф.... Та исках да кажа - до дете си е Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт