Искам да кажа ... (32)_13.04-19.04

• 49 873
  • 1 499
  •   1
Отговори
# 450
  • някъде ... тук ...
Големият пиеше вода, че и със захар. Ама беше преди промените във възгледите на докторите. А аз - патка неориентирана - кърмя под час и при рев тъпча с вода. Как няма да пие вода, а и е майско бебе. С дребния не беше така, а и той вода пропи чак след 7-8 месеца, че и сок/чай не искаше до около година.
Колкото за топлото - много е лесно да ги претоплиш бебоците. Подкрепям Сесили за температурата и дрехите.

Ето ви една снимка за сутрешен поздрав Simple Smile

# 451
Добро утро! Гледам снощи на мъжка вълна сте били.  Laughing

ЕлиТ, страхотно място. Къде е?

# 452
Благодаря за съветите!  Hug
Разсъблякох го малко, на водата се понамуси но за цялата нощ и сутринта близо 40мл изпи, температура няма  Party само обрива седи.

# 453
Добро утро.
ЕлиТ, благодаря за сутрешния поздрав! С удоволствие бих си изпила кафето там. Simple Smile

# 454
  • Пловдив
А моя мъж отива на фестивал на цъфнала сакура в Японияяяяяя Cry Cry Cry Cry Cry Cry Искам и аз. Едва ми обясних какво ще гледа.

# 455
А моя мъж отива на фестивал на цъфнала сакура в Японияяяяяя Cry Cry Cry Cry Cry Cry Искам и аз. Едва ми обясних какво ще гледа.
Е на това завидях искрено и неблагородно!

# 456
И аз завидях на Янтриния мъж!

# 457
  • София
Това вишна ли означава?

# 458
  • Ямбол
Какво сте ги размятвали тези снимки на мъже.
Я вижте този колко е як:
Скрит текст:

# 459
Лил, дали е як не знам, но този филм го направи богат  Joy

# 460
  • София
Лили, а този как го намираш:
Скрит текст:

Laughing

# 461
Е, Тонка, разсънваш ли ни?

# 462
Коментар към пост #446 на Жармен - бъркаш ме с някой друг. Аз съм от тези на които им е постоянно студено.
Лиляна, бива ли така да започва срядата? Уж била малкия петък.
Елит, откъде е снимката? Много е красиво.
Лина писала ли е? От кога не е влизала?

# 463
  • Ямбол
Лили, а този как го намираш:
...
Ужасен.

# 464
  • Пловдив
А моя мъж отива на фестивал на цъфнала сакура в Японияяяяяя Cry Cry Cry Cry Cry Cry Искам и аз. Едва му обясних какво ще гледа.
Това вишна ли означава?
Да, известните японски вишни. Които на моя мъж са му безразлични и е по-впечатлен от нам каква си машина, която видял. С такъв възторг описва машината ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт