Искам да кажа ... (32)_13.04-19.04

• 49 854
  • 1 499
  •   1
Отговори
# 960
Жади, сега се сетих ,че Тото днес има мини рожден ден ,става на 1 месец Simple Smile Да ти е жив и здрав и много да те слушка  Hug
Благодаря ти, Осмичка!  Hug

# 961
  • София
Блузки и панталони, носени от сина ми през октомври/ноември, в момента са му къси в ръкавите и крачолите средно с по 7-8 см  Crazy Типичното пуберско издължаване на крайниците, което толкова не харесвам  Crossing Arms Не го харесвам тоя период  между 12 и 16/17 - изглеждат като маймунчета... Ако можеше да се прескачат периоди, и от малко сладко детенце да стане директно хубав младеж... Без да се минава през несъразмерни крайници, мутиращи гласове, пъпки, девствени мустачки и т.н. и т.н.... Той синът ми няма засега (пъпки и косми), но като гледам другите пубери, иииии... ми не ги харесвам  Embarassed

Все едно у дома си дошла и за сина ми пишеш  Tired Бррр ....  Tired
Пъпки няма още и той, но косми ... пффф ...

На 16/17 се разхубавяват, викаш?  Laughing

# 962
На 16/17 се разхубавяват, викаш?  Laughing

Надявам се, надявам се  Joy

# 963
  • Пловдив
Гледайте бащите им! Обаче според мен стават прилични чак към 20 Simple Smile

# 964
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Блузки и панталони, носени от сина ми през октомври/ноември, в момента са му къси в ръкавите и крачолите средно с по 7-8 см  Crazy Типичното пуберско издължаване на крайниците, което толкова не харесвам  Crossing Arms Не го харесвам тоя период  между 12 и 16/17 - изглеждат като маймунчета... Ако можеше да се прескачат периоди, и от малко сладко детенце да стане директно хубав младеж... Без да се минава през несъразмерни крайници, мутиращи гласове, пъпки, девствени мустачки и т.н. и т.н.... Той синът ми няма засега (пъпки и косми), но като гледам другите пубери, иииии... ми не ги харесвам  Embarassed

Не се притеснявай, Бърдс, твоето момче ще си ти харесва Joy Joy  
Наистина имат такъв период и аз навремето бях много шашната как от красивото ми момче (беше много красиво дете големият до 10-12 г.) се излюпи някакво друго същество с подут нос, мъх над устните и коса (къдрава), която се оставя да расте както и колкото й скимне. После се оправят, след две-три години, но при нас очебийната красота отпреди не се върна повече. Пак си е хубав, но не подчертано красив, както беше.
Сега при нас госпожицата минава през въпросната метаморфоза - вече леко й порасна нослето и започва тялото й да губи момичешката си ъгловатост...Ще стане на 12 след един месец.
Много обичам децата в пубертета, много са ми интересни заради промените, които преживяват и много мили заради трудния период, много им съчувствам. Винаги се поставям на тяхно място и се опитвам да ги разбера. Не е лесно никак. Тази промяна от дете във човек с пол не е лесна, много объркваща е даже.

Янечек, накара ме да се замисля за празнуването на рождения ден...Сигурно защото и нашата госпойца ще стана скоро на 12. Първото, което ми хрумва е, че в по-малък град е по-осъществимо поради по-късите разстояния. За София ми се вижда реално, само ако всички деца живеят близо до киното. Другото, което ме смущава, са парите - десет деца да покани синът ти - само киното е 200 лв и отделно почерпката - как ще носи толкова пари в себе си, не е ли опасно - в смисъл, че не ми пука за парите, ако ги загуби, но ако някой хъшлак го види да вади пари, да не би да го притиснат в някой ъгъл заради парите и да изплашат детето и да отиде на кино празничното настроение, това имам предвид.

# 965
Честита първа месечинка на Тото!
Белла, да ви е живо и здраво хубавото момче! Hug Все така да ви радва и да стопля дните ви.

# 966
И моят лятото ще стане на 12. За сега още не е почнал да се окосмява.
Добре де, да питам аз - не може ли този мъх да се махне с кола маска.

# 967
  • дядовата ръкавичка
На моя младеж пък добре му се отразява пубертета, не за друго, ами щото беше едно леко пухкаво кюфте, а сега позаприлича на човек.
При девойката, обаче, е обратното. Започна да се окръгля, всяка вечер прави коремни преси, подскоци, какво ли не, до откат ..... и мрънка, че е дебела  Wink

# 968
  • София
А? Да правиш кола маска на сина ти? Защо?

Моята щерка, ако си запази физиката, може да стане втора Жизел Бюндхен.  Wink Много е космата обаче, така че отсега ще събирам пари за разните му там епилации.  Mr. Green

# 969
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!

Може, ама не трябва. Ще го скъсат от подигравки. Пък и не вярвам да ти разрешат - и той, и баща му.

# 970
  • Пловдив
Как кола маска?! Shocked Мъхът по лицата на момчетата се бръсне. Точка. Други манипулации по лице на мъж аз не приемам за нормални.

# 971
Иназ мисля, че е по-добре да се обръсне. Някак по-мъжко ми се вижда.

# 972
  • София
Как кола маска?! Shocked Мъхът по лицата на момчетата се бръсне. Точка. Други манипулации по лице на мъж аз не приемам за нормални.
Аз предположих, че пита за краката, а за лицето дори не ми и мина през ума. Това да не е девойка, че да си маха мустака с кола маска. Какво му има на бръсненето? Ще си се бръсне като всеки един мъж.

# 973
Моят още няма мъх  Joy Принципно говорех. При условие, че не си бръснат пубертетските мустаци, очевидно е че не искат, ама заради какво - че ще тръгнат по-бързо, нямам обяснение.
Моят мъж има окосмяване, не вярвам да ми разреши да слагам кола маска на сина ми, а и той няма да е съгласен със сигурност Peace

# 974
  • София
Ох, аз за краката говорех  Laughing Мъх няма още, лицето му си е ОК  Laughing
Но обратно на сина на Айяла, се окръгли много, до 13г го удържах във форма, сега ми е невъзможно. Надявам се да е пубертетско окръгляне, знам ли.

Общи условия

Активация на акаунт