Искам да кажа ... (32)_13.04-19.04

• 49 913
  • 1 499
  •   1
Отговори
# 1 050
В групата на моето дете има 6 годишно момиченце, на което видях ,че с му наболи гърдички. Това нормално ли е newsm78
На мен гърдите ми започнаха да растат в пети- шести клас сигурно.

# 1 051
  • София
Шанти, в класа на дъщеря ми - 2-ри, почти всички момичета са със започнали да се оформят гърди. Може би само едно две са изключения. При моята е наследствено  Mr. Green, но явно просто значително по-рано се оформят децата. А от стария клас има 2 момичета с цикъл вече. И двете са току-що навършили 9.

# 1 052
  • Пловдив
Аз знам че няма истинско, но си купувам обикновено Верея и На баба, като вкус ми допадат, той започва с Домлян, Пършевица, от всички марки по едно, ама каквото види - обикновено ги изхвърляме, защото и на него не му харесват Sick
Ние ядем само Домлян. Кисело и прясно.

# 1 053
В групата на моето дете има 6 годишно момиченце, на което видях ,че с му наболи гърдички. Това нормално ли е newsm78

Ако е дебелко - не е толкова странно. На тази възраст по принцип започват да се "събуждат", но при по-пълничките деца, по ред причини, изглеждат като развити гърди.

# 1 054
Аз знам че няма истинско, но си купувам обикновено Верея и На баба, като вкус ми допадат, той започва с Домлян, Пършевица, от всички марки по едно, ама каквото види - обикновено ги изхвърляме, защото и на него не му харесват Sick
Ние ядем само Домлян. Кисело и прясно.

И ние, много е хубаво, кравето масло също.

# 1 055
  • Пловдив
Аз днес открих, че старшия ми син освен на височина неприятно е наддал и на ширина. Нищо особено за отбелязване към настоящия момент, но е сигнал да променя нещата. Защото първия гледа от средния син колко яде, ама то този е като глист въпреки количествата, които поглъща. Третия продължава да е половин порция човече и да върви много назад като размери от братята си на същата възраст.

# 1 056
  • някъде ... тук ...
Последните 2 пъти ползвам БДСто на Домлян за закваска. Екстра се получава. Явно е ОК. Маслото не съм го пробвала. Ще поръчам на пазаруващия следващия път.
Манджата ми бе уважена подобаващо, получи се и така Simple Smile

# 1 057
Има ли различни видове кисело мляко Домлян? Защото тук докараха едно, което хич не беше хубаво. В срок беше, но въобще не беше вкусно.

# 1 058
  • Пловдив
Има ли различни видове кисело мляко Домлян? Защото тук докараха едно, което хич не беше хубаво. В срок беше, но въобще не беше вкусно.
Има. Синьото е 3,6% масленост, зеленото е 2%, червеното 4%. Има по бдс - кофичката е малко по различна.

# 1 059
Хубава работа свърших днес. Разкрасих си къщата, изпрах, сготвих, че и ми остана време да се поглезя с маска на лицето и маникюр. ММ много хареса супа топчетата. Grinning Сега си допивам чайчето и се паркирам в леглото да гледам  "Ало, Ало". Simple Smile Старо, но златно сериалче.
Утре смятам цял ден да го изкараме навън.

# 1 060
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!

Май не е нормално. На моята съседка детето имаше същия проблем на още по-ранна възраст. Педиатърката каза да спрат пилешкото и детето се оправи. А те го хранеха предимно с пилешко, че имало по-малко мазнини и било по-леко месо.

# 1 061
  • ту тук, ту там
И аз щях да пиша това за пилешкото. Тъпкано е освен с антибиотици с всевъзможни хормони, което води до хормонални смущения у консумиращия го.
Разбира се хормонални отклонения са възможни и без да е виновно пилешкото, познавах такова дете преди доста години, за което пилешкото определено не беше фактор.

# 1 062
  • София
Ти пък, тя не е ли колкото моето дете ? Не е  ли рано за косъмчета   да им растат newsm78
Дъщеря ми  не съм  и забелязала косъм по тялото още.  Но ние сме руси, де.  Не че се надявам да има въобще. Simple Smile
Шанти, моята е леко мургава, и си е космата от съвсем малка. Има косъмчета и по гърба. маймунче си е, но какво да я правя. Прилича на баща си. И ръцете, и краката са й косматички. На моята приятелка детето също е доста мургаво и има тъмен мъх над горната устна, което е доста неприятно. На другата ми приятелка дъщеря й е беличка, а краката й са дори по-космати от на Кати. Говоря ти за момиченца на 7 години. Има да ги щавим, та пушек да се вдига. Но поне да минат още 2-3 години.  Crazy

Джуле, ако срещна случайно мъжа ти около офиса ми, ще го поздравя - все пак сме си стари приятели от фейса.  Laughing

# 1 063
  • София
Мда и нашата педиатърка ни говори много срещу пилешкото по същата причина. Има и тя такива пациентки момиченца.
И аз така се научих и рядко готвя пилешко - риба, телешко, кайма смес, понякога свинско и веднъж в месеца горе-долу пиле и то от тия домашните.
Ще ни умори тая индустрия хранителна, вече към всичко посягам със страх.

# 1 064
  • някъде ... тук ...
Замислих се, че в училищния стол или по заведенията с обедно едва ли пилето е кой знае колко качествено, а и не само то  Confused Колкото и да гледаме и да внимаваме какво купуваме, само можем да ограничим количеството гадости. Все е нещо де.

Общи условия

Активация на акаунт