Искам да кажа ... (32)_13.04-19.04

• 49 977
  • 1 499
  •   1
Отговори
# 1 305
Антигона,  Hug, с бяло Пунто, точно така. Дъвчеше дъвка, доколкото забелязах. Аз вървях по тротоара до ДСК. Ти мина и ми се стори, че ще завиваш по ония стръмните улици, обърнах се, видях, че си дала мигач. Но не гледах зави ли. Ти си кажи сега.  Grinning

Да, аз съм била  Laughing Ех, защо не дойде едно "Здрасти" да кажеш  Simple Smile

Чек, съжалявам за това, през което преминаваш. Пожелавам ти да съумееш стоически да издържиш до края въпреки стреса.

И при нас валя и трещя силно, но се очакваше след вчерашните жега и задух.

# 1 306
  • на североизток от Рая
Антигона, следващият път ще извикам "Здрасти!". Интересно ми стана, че съм те разпознала, само по аватара ти. Simple Smile Много си готина, много!  Hug

# 1 307
Чек, ако можеш си ела.
Не знам защо искате операция, но понякога по-добре е да не се прави. Ако е в напреднал стадий, операцията само ще изтощи още повече организма. Съжалявам, за това което преживявате. Разбираемо е, че майка ти не е на себе си....
Вода от чешмата не пия от години - минахме през бутилирани, но вече имаме Брита
Ванини, радвам се много за вас. Избрали ли сте имена за бебетата?
Киноа купих за 32лв /кг. Но за салатата не трябва много, а и няма глутен, а имала 8 микроелемента /или поне така каза преди малко Г. Рамзи/

# 1 308
  • София
Аз киноа за салата вече само кисна във вряла вода, в закрит съд за около 2 часа и после е супер.
Влезнах да напиша нещо, ама забравих какво, блонди блондииииии  ooooh!

# 1 309
Имам много за четене назад та ще цитирам по-стари постове.

Рецептите за ваниловия крем и солените мъфини пратихте ли ги на Бубанка за готварската книга?

Водех дневник като дете, до 7-ми клас. Тогава излових вуйна ми да го чете и бях меко казано втрещена, че пишейки лични неща по този начин давам достъп до тях на всеки, който намери и прочете дневника. Тогава спрях.
Точно това е причината и аз да не си водя. Страх ме е че и други ще ми четат писаниците.

Всъщност няма да утре. Утре аз съм на очен доктор да ми види най-после очите, че нещо хич ме няма.
Къде ходи? Доволна ли остана от прегледа?

Госпожа Рамацоти, аватара ти е убийствен. Много ми е смешен.

Ух, стигнах до 54та страница и трябва да ставам от компютъра.  #2gunfire

# 1 310
  • ту тук, ту там
А, нямах време да я чакам два часа аз, затова я варих. Ама за другия път ще знам.
Обаче салатата ми стана много добра! Освен нея правих и спаначено пюре и изобщо се налапахме с витамини и микроелементи тази вечер, ехеее..  Laughing
Хемоглобинът ни сигурно е в небесата! Laughing

# 1 311
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Искам да кажа на Нино, че токущо прочетох съвет за борба с мишките, изпитан от една съфорумка: дафинов лист и суха лайка се слагат из къщата и мишките си отиват по живо, по здраво. Изчезват. Дано ти помогне, нино, да не се налага да ги ловиш с капани.

# 1 312
  • Euskal Herria
Понеже съм доста консервативна и капризна по отношение на храните, да попитам - каква е на вкус киноата? Такава салата няма да направя, защото не ям спанак, лапад, коприва и пр.  Напоследък много нашумяха разни екзотични рецепти, но  определено не съм им привърженик.

# 1 313
Яна и аз съм като теб за храните Peace Хич не ме влекат екзотиките,пък и съм с капризен вкус и повечето ,които съм опитвала не ми харесват.И суши не харесвам и авокадо и т.н.

# 1 314
  • Euskal Herria
Ох, олекна ми... не съм само аз такава значи. Много храни не ям, ама хич не ми личи. Определено извайвам идеална кълбовидна фигура  Joy

# 1 315
  • ту тук, ту там
Ами киноата има вкус на ... кус-кус. На мен ми хареса, за пръв път ядох сега. Елдата не ми харесва, суши едва ли бих опитала.
Авокадото преоткрих пак като захранвах детето и сега ми харесва много, ям го направо с лъжичката. Скоро не съм се сещала да си купя, трябва да поправя тази грешка.

Иначе не съм фен на изчанчени ястия, предпочитам класически, традиционни рецепти в повечето случаи.

# 1 316
Ох, олекна ми... не съм само аз такава значи. Много храни не ям, ама хич не ми личи. Определено извайвам идеална кълбовидна фигура  Joy
Ти пък да не си представи,че аз съм някоя фиданка  Joy Даже последните 2,3 години не мога да ям и свинско и риба и съвсем малко неща ми останаха за ядене.Не знам защо така ,но просто в един момент се отблъсквам от храни,които съм консумирала с години Thinking Хубавото е ,че проядох пък лапад,спанак ,коприва и приготвям по веднъж седмично нещо такова.
Скрит текст:
Между другото те разпознах по един коментар на снимка на Тото и последното нещо което си помислих е ,че приличаш на кълбо Crossing Arms Тъй че не можеш да ме заблудиш Laughing

# 1 317
  • София
Янче, много е вкусна киноата, има вкус на леко покълнало семенце. В къщи от самото начало откакто я сготвих се харесва много. Правя с нея различни неща. Направих я и вместо кус-кус една сутрин, поради липса на такъв, с масло и сирене и пак много я харесаха хлапетата. Иначе най-много я обичам леко сварена с малко сол и настърган кашкавал, пък ако има и някое сушено доматче, направо става разкош.
Друго, което много се обича в къщи е чията. За първи път я ядохме в Хепи в един ягодов десерт. И оттогава я правя по много начини, но най-много я обичаме полята с фреш от портокали или мандарини, докато набъбне и после размесена с течен шоколад, или я ръся на различни салати.
А, Осмичка, обясни й, че и аз колко пъти й казах, ама тя ...  Laughing

# 1 318
Разходихме се, изпокарахме се - както си му е реда Simple Smile Застудя, да му се не види.
Алейша, защо реши, че на никого не липсваш? Има доста момичета, които като цяло пишат рядко по ред причини, та това си е напълно в реда на нещата да не си все на линия, ей на, аз вече почти само уикендите съм активна няма начин Simple Smile Дано не си се засегнала от нещо, да продължаваш да четеш и да пишеш, като имаш време Hug Ето, сега се сещам, Бъни скоро не е писала, Мерида и още, и още. Има живот и извън нета Wink
Ванини, мила, чудесни новини! Следващите човечета са твоите, все така добри новини да четем Hug
Киноа опитах, като правех на малката. Очаквано, не бях особено очарована, но много рядко нещо здравословно ще ми се хареса Laughing  Като я набухах с масло и сирене доволно, се ядваше Simple SmileНо, не само ние сме си традиционалисти - в заведенията в Мола насядали азитци при сушито и ориза, а един червендалест скандинавец си ядеше сотирани картофи и сьомга - кой каквото си го влече Wink

# 1 319
Антигона, следващият път ще извикам "Здрасти!". Интересно ми стана, че съм те разпознала, само по аватара ти. Simple Smile Много си готина, много!  Hug

Благодаря ти!  Hug Следващия път непременно да се обадиш. Рядко забелязвам познати и приятели, леко си падам заплес и хич не регистрирам такива неща. Понякога ми се обиждат, че не съм спряла да поздравя, истината е, че изобщо не съм ги видяла.

Не знам защо така ,но просто в един момент се отблъсквам от храни,които съм консумирала с години

И аз съм така. Особено покрай 90-дневната, която карах няколко пъти сега направо ми се повдига само от мисълта за спагети или пици.  Sick

Общи условия

Активация на акаунт