НВ-ВМХ, част 88 - за здравословното хранене

• 41 964
  • 710
  •   1
Отговори
# 30
  • В Балкана
Шоки, благодаря за темата!   bouquet   bouquet   bouquet

Не забравяйте, че най-важно е да сме здрави. Не се фокусирайте прекалено върху килограмите, те както се вижда и от коментарите по-горе, са доста относителни  Simple Smile

Peace  Peace
Кантарът не е най-добър приятел.  Laughing

Джия, пробвала ли си да спреш млечните, за по-дълго време? Например месец?
При мен за да се мръдне (кантара) и коремната обиколка да намалее, трябва да мине най-малко месец от спирането на сирене, кашкавал и КМ.

# 31
Най-много за 2 седмици ги спрях. Бях -1кг и никаква промяна с екземата.

In addition, if you have an autoimmune condition, you should completely avoid:

Eggs (especially the whites)
    Nuts
    Seeds (including cocoa, coffee and seed-based spices)
    Nightshades (potatoes, tomatoes, eggplants, sweet and hot peppers, cayenne, red pepper, tomatillos, goji berries etc. and spices derived from peppers, including paprika)
    Potential Gluten Cross-Reactive Foods
    Fructose consumption in excess of 20g per day
    Alcohol
    NSAIDS (like aspirin or ibuprofen)
    Non-nutritive sweeteners (yes, all of them, even stevia)
    Emulsifiers, thickeners, and other food additives

Не знаех, че и кафето трябва да избягвам.  Tired Поне тиква мога ли да ям, a боровинки? Май и последните се водят  Nightshades.

# 32
  • Пловдив
Мда, вижда се оттук, че и годжи берито не е супер храна за всеки.... Mr. Green

# 33
Тиква мисля, че да, а за боровинките не съм сигурна. Embarassed

# 34
Момичета  Hug.Аз съм втора седмица на този вид хранене и вече виждам резултатите - но не в килцата ,нито в сантиметрите ,а в общото ми състояние.А именно / тъй като имам поликистозни яйчници имам по-силно окосмяване/-чистих си веждите и  #Crazy почти няма какво да чистя  Simple Smile,черните ми точки също са на изчезване/нищо е съм почти на 40 Mr. Green още имам черни точки/.А и днес ми дойде без да имам ПМС , а аз друг път озверявам за сладко ден- два преди цикъла.И се чувствам супер Heart Eyes.

# 35
Джия, а дали все пак екземата ти не е от някой препарат. Леля ми едната, имаше много проблеми с кожата на ръцете преди години. Работеше в един стол. От както се пенсионира е добре. Ще я попитам все пак дали не е правила нещо специално, за което да не си спомням в момента.

Поздравления Никол  Simple Smile

# 36
Да, от препарат ми се получи екземата. От тогава само с ръкавици. Половината мие чиниите винаги. Но това, че кожата ми не се докосва към препарати и дразнители, не означава че се е оправила.

# 37
Джия, говорих с леля и се оказа, че с мазила се е оправила преди. Последното което помни е кловейд, ако правилно съм чула. Но каза, че и сега понякога има проблеми, като последно ръката и се е възпалила от ръкавици, с които е работила в градината. Съжалявам, че не успях да помогна. Дано успееш да намериш своето лечение  Hug

# 38
# 39
  • In transit
Шоки благодаря за темата!   bouquet Hug

Готови сме с филма. Голямо благодаря на Кам за помощта!   bouquet Hug

Шоки, ако може да го качиш на първа страница, за да се вижда от повече хора.
https://www.youtube.com/watch?v=VY7qdFICuHw
долу вдясно има бутонче "субтитри", натискате го и след това до него има едно бутонче като зъбно колело, оттам избирате български език, добавихме и субтитри на английски.
Приятно гледане!

# 40
Благодаря момичета   bouquet

# 41
Големи благодарности за момичетата които преведоха филма  Hug  bouquet

# 42
  • В полите на Пирин планина
Филмът е чудесен, много увлекателно са представени основни неща около НВ-ВМХ.

Публикувах го във фейсбук с идеята да го видят повече хора.

Големи благодарности за момичетата които преведоха филма  Hug  bouquet

Peace

# 43
  • София
Попаднах на интересен речник, може някой, който иска да си обогати английския да го разгледа  Peace
http://www.scribd.com/doc/54178988/%D0%90%D0%BD%D0%B3%D0%BB%D0%B … 1%82%D0%B5#scribd

# 44
  • София
Здравейте момичета,

И аз да споделя ...от 3 седмици съм на режима и първите две бях само половин килограм надолу, но пък видимо имаше промяна. Не се бях мерила през последната седмица и днес като се качих на кантара равносметката е 2 килограма за 3 седмици. Simple SmileМного съм доволна ...

Общи условия

Активация на акаунт