НВ-ВМХ, част 88 - за здравословното хранене

• 42 056
  • 710
  •   1
Отговори
# 345
  • In transit
Една позната ми беше споменала, че напълнява от рибеното масло, значи може наистина да действа така при някои хора.
Shocked аз от вече сигурно 5-6-7 години пия всеки ден рибено масло, а ММ може би от повече и нито имам по-голям апетит, нито съм напълняла, даже ми се изчистиха сланинките по или около областта на талията. Предполагам, че има друг намесен фактор за да им действа напълняващо на тия хора.
Да не би да прекаляват с омега 6? Нали съотношението беше важно?  newsm78

Юле, това сосче ще се пробва още утре. Мерси за идеята!   bouquet

# 346
И аз не забелязвам да напълнявам от Омега 3, нито ми е повишен апетита.

# 347
О, аз подозирам, че може да се увеличава леко апетитът от омега-3, а тогава е доста вероятно много хора да увеличат баничките и подобни храни.

# 348
  • Пловдив
Аз пък да ви се похваля с трайно свалени 500-600 гр.Малко са,но пък са видими и много ме радват,надявам се скоро да станат цял килограм.Всъщност радостта ми идва от там,че от много отдавна не се бях виждала под 65 кг.
Да ви похваля и едно сосче,за което мисля,че тук прочетох,заквасена сметана смесена с маслинова паста.Това намазано върху варени яйца е направо божествено!

# 349
  • SA
Жижи, браво на теб!
За рибеното масло да кажа и аз, че никога не ми се е отразявало ни на апетит, ни на килограми. А съм го пила и в доста големи количества в миналото ( по 7-8 гр.). Отрази се доста добре на косата, кожата и ноктите ми обаче.  Simple Smile

# 350
Byrz vypros, Syjalqvam za maimunicata : chesto pishkam i imam lek diskomfort otdolu,dali e cistit ? Blagodarq  Hug

# 351
Да, Вили, най-вероятно.

# 352
Blagodarq Shoki,neshto za piene ?

# 353
Преди около два месеца имах подобно, даже бях убедена, че е цистит, защото съм имала преди и познавам добре симптомите. Оказа се нещо друго, според изследванията най-вероятно изхвърлени песъчинки. Затова първо тест  Peace

# 354
  • София
И на мен ми се случва - все песъчинки се оказват  Peace Но веднъж си изпросих и един противоциститен препарат - 3 -4 дена буквално кръв пишках, но нямаше нито възпаление, нито бактерии  Peace

# 355
Привет момичете - кокичета   bouquet
Днес няма никакво движение тук  Rolling Eyes За да не пиша празни приказки ще споделя, че и аз имам хроничен цистит и като ме хване, само червена боровинка екстракта ме оправя. Първия ден е ад, но после от втория веднага се чувства облекчение  Peace
За рибеното масло, пия от време на време, не смея да пия много заради това, че бременните не трябва да предозират вит.Е. А и всяка седмица по принцип хапвам риба. Какво мислите Вие за вит.Е и бременността ???

# 356
Аз четох, умувах - умувах, четох и реших да пробвам Зиро карбс като допълнение към протокола (АИП)
Знам че е крайно доста, но не мисля да го правя за цял живот , само докато ми е приятно, Честно казано мислех че началото е по-трудно. Напротив супер лесно е, супер вкусно, за съжаление ми убива зверски апетита и съм намалила калориите, а започнах доста да се движа.
Иначе като цяло нямам симптоми на НВХ грип за сега, напротив чувствам се чудесно, бъкам от енергия, снощи си легнах в 12:30 с зор , обикновенно лягам в 9:30 -10, сутринта станах в 5:30 и ходих на разходка край реката за 30 минути, после тренирах в къщи и сега ми се ходи на тенис Simple Smile НЕ ми се седи на едно място. Страхотно чувство , а съм едва 4ти ден. Ще се възползвам докато се чувствам добре.
Само исках да споделя, че изглежда по-страшно от колкото е  Peace

# 357
Джоя, какво ядеш на това зирокарбс?
трети ден съм на яйца с кокосово и краве масло и съм като навита пружинка, имам работа на компютъра, а не мога да си седна на дупето  Twisted Evil

# 358
Аз си карам по режима, мотивира ме, че си следя храната във фитнеспала, тренирам доста и също съм пълна с енергия  Grinning

# 359
  • SA
Джоя, ще ми е интересно да споделяш периодично как се чувстваш.

Общи условия

Активация на акаунт