НВ-ВМХ, част 88 - за здравословното хранене

• 42 043
  • 710
  •   1
Отговори
# 375
всичи бекони са така,намислила съм  да извадя домашната сланинка  Crossing Arms
има в лидл едно мазно, което ми е вкусно, но бавно и полека за 3 месеца от 7лв стана 10

аз за 3 дни на яйца с масло (кокосово  обикновено) съм свалила 1.6кг, но вече започва да ми става много, много скучно  Mr. Green

# 376
Аз също следя зуроу карб групата от известно време и постовете на хората, които пишат наистина мотивират човек да опита. С изненада открих, че има случаи, в които хората се хранят така с години и са си ок, не звучат налудничаво. Другата ми изненада са хората, които го правят просто ей така, нямат заболявания, не са с наднормено тегло. Дори на мен ми мина през главата да опитам. Simple Smile Но , за момента мисля, че не съм толкова добре мотивирана. Иска ми се да експериментирам, но някак си не си вярвам достатъчно.
Мен с ВМ ме мислят за кукундрел, а ако кажа на някого, че съм зироу карб, директно ще се обадят да ме приберат.
Иначе подкрепям Joya в избора й, защото тя трябва да лекува тялото си. Освен това живее в страна, където личния избор не прави впечатление на никого, не те обвиняват в екстремизъм и не ти гледат в купичката. В допълнение тя казва, че се чувства прекрасно, а какво по-хубаво от това!?

# 377
  • Пловдив

като говорите за бекон, пушен ли имате предвид и на коя марка си купувате? Снощи репих да купя един...на Тандем мисля, че беше, ами то вътре имаше и нишесте и декстроза и някакъв овкусител и се отказах.

deni4ka.no добре дошла  Hug
Точно щях и аз същото да попитам,няма бекон,който да не съм погледнала съдържанието му и който да не е бил пълен с нишесте,декстроза,3-4 вида Е-та и т.н.А много искам да хапвам отвреме-навреме за разнообразие.

# 378
Mikkey, на мен също са ми задавали въпроса "Ти вече отслабна, защо не се храниш нормално?", и когато кажа "За мен това е нормално хранене." следват учудените погледи.
Колкото до съветите на фитнес-гурута. При мен дойде една девойка, пратена от доктор, който я посъветвал да започне да спортува, за да натрупа мускулна маса. А, то милото слабо, слабо, ама ще се счупи ако се прегъне. След кратък разговор с нея я питам в крайна сметка каква диета й е казал да спазва с оглед на това да гради мускулна маса, защото само спорта не стига. Ами, познайте - много плодове и зеленчуци, ориз и бяло пилешко.  #2gunfire
Знам, че плодовете и зеленчуците са в основата на безсмъртието, но по дяволите те не правят мускули!!!  #Cussing out

# 379
  • Пловдив
Jabot, о, да. Какво говорят и смятат хората, според мен не трябва да е определящо в никакъв случай! Както казвам и на децата, каквото и да направи човек, все ще има някой, който няма да одобрява действията му и ще го смята за странен/краен/луд и т.н.  Mr. Green А и не мисля, че има нужда човек да се отчита някому за това, как се храни, че дори и да се обяснява.  Peace
deni4ka.no, добре дошла отново и успех с режима!Не се притеснявай да питаш даже и за неща, за които смяташ, че може да са обсъждани. В крайна сметка, ако човек сега се включва, няма как да изчете 1000 теми назад, че да знае всички отговори. Така че питай смело!  Hug
Чист бекон и аз не мога да намеря по месарските магазини.
Цитат
Ами, познайте - много плодове и зеленчуци, ориз и бяло пилешко.  #2gunfire
Знам, че плодовете и зеленчуците са в основата на безсмъртието, но по дяволите те не правят мускули!!!
Ох, да, тази "диета" е много модерна напоследък.  ooooh!

# 380
Днес май се разписах  Party
За бекона ми е думата. Купувайте си суров бекон и го печете на тиган или скара. А, колкото до колбасите, аз много обичам, въпреки че отдавна не ям, в Лидл открих луканки от дивечово и свинско месо. Серията е Deluxe, малко по-скъпа (5-6 лв, за 220 г суджук или луканка), но пък съдържанието на продукта се събира в два реда.  Simple Smile

# 381
  • In transit
Mikkey, на мен също са ми задавали въпроса "Ти вече отслабна, защо не се храниш нормално?", и когато кажа "За мен това е нормално хранене." следват учудените погледи.
Колкото до съветите на фитнес-гурута. При мен дойде една девойка, пратена от доктор, който я посъветвал да започне да спортува, за да натрупа мускулна маса. А, то милото слабо, слабо, ама ще се счупи ако се прегъне. След кратък разговор с нея я питам в крайна сметка каква диета й е казал да спазва с оглед на това да гради мускулна маса, защото само спорта не стига. Ами, познайте - много плодове и зеленчуци, ориз и бяло пилешко.  #2gunfire
Знам, че плодовете и зеленчуците са в основата на безсмъртието, но по дяволите те не правят мускули!!!  #Cussing out
ами той инструктора посъветва едно момче дето тренира здраво да яде следното до края на деня: веднага след тренировката изяждаш един банан, след 30 мин - пържола с ориз, час и половина по късно ябълка и след 30 мин след ябълката пържола със салата.  Grinning

явно няма да ям бекон, освен ако не почна да си пържа сурови гърди или да си го опушвам сама.

Иначе снощи открих това и много ми хареса. Струва ми се, че е и доста режимно (45% пуешко месо, свинско месо, свинска мас, подправки, аскорбинова киселина и сол) и чисто от към боклуци, освен това е много вкусно!
Скрит текст:

# 382
Деничка, радвам се, че се върна и че си имала хубави преживявания междувременно! Hug

# 383
  • In transit
За бекона ми е думата. Купувайте си суров бекон и го печете на тиган или скара. А, колкото до колбасите, аз много обичам, въпреки че отдавна не ям, в Лидл открих луканки от дивечово и свинско месо. Серията е Deluxe, малко по-скъпа (5-6 лв, за 220 г суджук или луканка), но пък съдържанието на продукта се събира в два реда.  Simple Smile
тая серия е на Маджаров, продават ги и в другите магазини, но пак има захар в саламите.

# 384
  • Пловдив
jabot, аз като една страстна любителка на луканката специално благодаря за препоръките! Ще се опитат! Mr. Green
Да споделя също, че най-сетне мисля, че моят мъж окончателно узря за идеята за НВ хранене. От няколко седмици е махнал почти изцяло хляба, сладкото е намалено драстично. И резултатите са видими откъм отслабване. Но най-важното е, че постоянно споделя колко по-добре се чувства и колко му е леко.  Heart Eyes И доживях да ми се обади да ме пита: колко В има една филийка хляб? Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Той като цяло няма кой знае колко наднормено тегло и не залита по боклуци и джънк, обаче пък доста хляб ядеше.
Деничкаooooh!, забравих да ти честитя и да ти пожелая да сте живи и здрави!

# 385
Деничка  Hug
Аз си купувам пушен бекон, все пак ям по 2-3 слайса от време на време, и не мисля че ми се отразява чак толкова  Grinning

# 386
Скрит текст:
тая серия е на Маджаров, продават ги и в другите магазини, но пак има захар в саламите.
Така ли? Маджаров под прикритие, значи? Не знаех, че Лидл продават и български производители.

# 387
  • София
http://www.capital.bg/vestnikut/k1/specialna_tema/2006/04/14/257 … iaciia_za_masite/
Аз пък чета това и се ядосвам  Crazy Не е по темата ни, но мисля, че засяга всички ни  ooooh!

# 388
Момичета, защо не си правите колбаси? Първо, че ще знаете какво има в тях и второ - излиза често пъти по-евтино. Във форума има тема за домашните колбаси, в амазон има и например машина за правене на шунка.

# 389
  • In transit
Скрит текст:
Така ли? Маджаров под прикритие, значи? Не знаех, че Лидл продават и български производители.
то го пише отдолу на опаковките, не си обърнала внимание.  Peace А Лидл има и много български производители и румънски(олимпус), полски, чешки...

Момичета, защо не си правите колбаси? Първо, че ще знаете какво има в тях и второ - излиза често пъти по-евтино. Във форума има тема за домашните колбаси, в амазон има и например машина за правене на шунка.
на мен ми правеха, ама свършиха  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт