НВ-ВМХ, част 88 - за здравословното хранене

• 42 072
  • 710
  •   1
Отговори
# 75
  • SA
Няма смисъл да се коментират мнения на хора, които не са запознати с това хранене и не са го изпробвали лично.
А иначе, всеки има право да си разсъждава по темата на база на негови си виждания. Няма лошо.  Simple Smile

# 76
  • Пловдив
Цитат
Няма смисъл да се коментират мнения на хора, които не са запознати с това хранене и не са го изпробвали лично.
А иначе, всеки има право да си разсъждава по темата на база на негови си виждания. Няма лошо.  Smile
Абсолютно!  Peace Peace Peace
Кам, Мики, благодаря и от мен още веднъж за филма!  Hug  bouquet  Heart Eyes Чакам майка ми да дойде на гости, че да й направя прожекция!  Mr. Green

# 77
  • Пловдив
Привет и от мен!не съм от редовно списващите,но ми е приятно сред вас и да ви чета Peace Simple Smile

И аз съм от отклонилите се,ама почвам да се връщам,щото корема отново щръкна Confused

# 78
  • In transit
Момичета кажете ми какво да си взема да пия за подобряване на зрението. С тия компютри по цял ден, почнах да не виждам дребен текст на близко, виждам го ама трябва да е добре осветено.  Embarassed Не мисля, че съм още за очила, а и не ми се иска ако мога да го изместя във времето.  Като цяло ми се изморяват и натоварват очите, дори да почивам по-често. Нещо за подсилване ми трябва.

# 79
  • SA
Мики, не знам доколко добавки биха ти помогнали за този проблем. Иначе може да пробваш такива с лутеин и зеаксантин, като ей това например:
http://www.remedium.bg/?page_id=27&record_id=254497
Не знам дали използваш изкуствени сълзи, но според мен са полезни за очите при работа с компютър.

# 80
  • Пловдив
И от мен глас за изкуствените сълзи!
Но колкото и да не искаш, добре е да отидеш на очен лекар - може да е нещо по-сериозно от преумора.... Peace

А иначе откак днес един специалист по фитнес и хранене каза по радиото, че хората, които не искат да взимат протеин на прах, трябва да консумират повече КАРТОФИ, ОРИЗ  #Crazy, грах и бобови, за да си набавят достатъчно протеин (за животински продукти и дума не обели), съм безмълвна. Като месоядна започвам вече да се чувствам сериозно дискриминирана от обществото... Crossing Arms

# 81
Здравейте!  Hug
Почивните дни не остана време за форума и затова чак сега се присъединявам в новата тема. Благодарности за нея и за филма, който нямам търпение да се прибера у нас, за да изгледам! Че тук в работата, ако го гледам, трябва да е по 3-4 мин и все някой ще ме прекъсва, затова предпочитам у нас на спокойствие да му се отдам  Crazy
Искам да се оплача от режима! Любимият ми double push up сутиен ми е голям  Crossing Arms

# 82
  • SA
Юле, може да е веган този инструктор, те нали разни протеини от коноп, ориз и не знам си какво ядат.
Пък човек ако си яде месо, яйца и мляко, от протеини на прах няма нужда.

# 83
Сети, и на мен ми понамаляха гърдите. Ама така ми е по-лекичко, че иначе пък се чудех какви сутиени да си търся, че да не ми изскачат навън.

# 84
Здравейте,може ли линк към блога на jabot,загубих го  Confused

# 85
  • Пловдив
Кам, ама той нека да си е какъвто си иска, ако ще само на скакалци и коноп да живее. Ама не е ли редно да предоставя обективна и достоверна информация. Поне каза, че не е нужно да се пие протеин на прах и само с картофи и ориз  #Crazy, грах и боб пак ще стане работата... Joy
Виляна, заповядай! http://joyfitnessbg.com/  Hug

# 86
Мерси,Юле  Hug Heart Eyes

# 87
  • SA
Цитат
Поне каза, че не е нужно да се пие протеин на прах и само с картофи и ориз  #Crazy, грах и боб пак ще стане работата...

Joy
Ох, ще ме умориш от смях.
Като погледнеш и по-евтино ще излезе на картофи и ориз.

# 88
Ааа, не, не, не, гърдите не си ги давам пък Embarassed не сме се разбирали така - само коремите давам  Laughing

# 89
  • In transit
И от мен глас за изкуствените сълзи!
Но колкото и да не искаш, добре е да отидеш на очен лекар - може да е нещо по-сериозно от преумора.... Peace

А иначе откак днес един специалист по фитнес и хранене каза по радиото, че хората, които не искат да взимат протеин на прах, трябва да консумират повече КАРТОФИ, ОРИЗ  #Crazy, грах и бобови, за да си набавят достатъчно протеин (за животински продукти и дума не обели), съм безмълвна. Като месоядна започвам вече да се чувствам сериозно дискриминирана от обществото... Crossing Arms

Аз хич не им вярвам на тия фитнес инструктори, все на едни екземпляри попадам....странно оформени типове, някакви изчанчени. Единия дето се сещам за него с някакви източни науки се занимаваше и проповядваше само суровоядство, веган и прочие. Сега има един в залата дето е по-дебел от мен. И как да се оставя в ръцете на такъв човек? Рядко се срещат добре поддържани и тренирани инструктори, не, че няма, ама другия тип са по-често срещани.

а за преглед, ще ида, но исках да взема и нещо вътрешно. Благодаря ви за идеите.  Hug

Сети, и аз съм така..половината сутиени са ми широки и не мога да ги закопчея. Имам 3 чифта нови дънки дето са ми големи, но няма да ги подарявам, ще си ги пазя...знае ли човек, може пак да напълнея  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт