Отговори
# 210
Честита принцеса на мама Black lady!

да Sweety ஜ, когато можеш пиши как сте

# 211
Здравейте момичета и благодаря за пожеланията.  Hug
Water life бях планирано секцио, но не обичам да говоря за това предварително.. Малко съм суеверна.. Blush

# 212
Леле колко много бебчета ..........истински бебевалеж  newsm32

Честито на всички майчета,бързо възстановяване и здрави и послушни бебчета!  bouquet

с какво ще дезинфекцирате скрина и кошарата?

# 213
Здравейте момичета и благодаря за пожеланията.  Hug
Water life бях планирано секцио, но не обичам да говоря за това предварително.. Малко съм суеверна.. Blush

Напълно те разбирам! Важното, че всичко е минало добре  Hug сега бързо възстановяване и скоро много разходки в това чудесно време Simple Smile
Sweety - от теб чакаме разказ, как мина всичко Simple Smile

# 214
Много щастие за малката принцеса Стелла   bouquet
Не разбирам много от помпи за кърма, но на една от лекциите представителката на НУК каза, че механичната им помпа е по-добър вариант от електрическата им. Направи ми впечатление, че не се опита да пробута по-скъпата  newsm78

Аз днес изпрах за пръв  път бебешките дрешки, събрах всички светли наведнъж  Whistling а очаквах да пера цяла седмица!
Останаха ми чершавчетата и още малко нещица

# 215
Здравейте,
много бих искала да отменям информация с вас  Hug Моят термин също е през май, очакваме нашето момиченце с термин 18 май. Тъй като съм вече в 9месец ме интересуват много въпроси. Заправих да споделя, че живея в Пловдив. Та какво мислите кой е по добрия вариант за педиатър частен или по ЗК.  newsm78

# 216
И така .. моето раждане!
Скрит текст:
2 дни бях постоянно на разходки, усещах, че коремчето ми се смъква, но нормално е. Усещах натиск и болки, някои дори силни, но отминаваха и си карахме по старо му. На 20 към 6 ни пристигнаха гости и по едно време както си седях на стола си помислих, че се опишках отидох до 00 измих се и пак седнах. След време пак се подмокрих, но си замълчах и пак се измих. Към 9 си легнах, че бях много уморена и към 10 ( не знам точно ) се събудих от адски силни болки, като се погледнах, цялата подмокрена. Взех пореден душ и замихме към болницата.
С влизането АГ-то ми каза "Момиче ти раждаш", аз обаче не я взимах на сериозно и докато ме оправят (клизма, тонове и прочие) мина една акушерка и ми каза, че съм с пълно разкритие, аз шаш и паника и като взех да пищя, не, че много ме болеше, просто не знаех какво следва . Тя ми се скара, че било детско от моя страна, а аз и казах да ражда вместо мен, тя се обърна и излезе. Мина време и се събраха екипа.
И се започна, преместиха и ме накараха да напъвам, аз напъвах, но "не било както трябва". Направих още един опит - успешен и така след 3 напъна, малко болки и едно натискане по корема (още си имам синка) се появи нашата Мишелина! Нямах време да си мисля много за болката и смело мога да кажа, че не боли толкова, колкото го описват или поне бях заслепена от малкото ангелче.
На другия ден ходих да се извиня на акушерката, бях потънала от срам.
Ревли си падаме малко, инатче ми се вижда. Таткото казва, че е на майка си.

# 217
Sweety - браво- честно казано ми звучи като много леко раждане, бързо си достигнала разкритие- дет се вика не си го и усетила Simple Smile Благодаря за разказа, дано скоро и аз се похваля с такова раждане Simple Smile  Hug И аз наблягам на разходките тези дни, но изобщо не мога да разбера дали ми е се е смъкнал корема. Ще видим, седим и чакаме вече на нисък старт Simple Smile

# 218
Честито на родилите мами!

# 219
Честити бебчета на родилите мами,живи и здрави да са им:)))

# 220
  Здравейте и от мен момичета , днес бях на ЖК и проблем , в понеделник ме приемат в болница ,за високо кръвно,което почти не усещам ....сега съм на таблетки и го владеем,но док.каза че било опасно и ме иска под наблюдение.
Всичко тръгна от отоците на краката и лицето...често мерене....и така...Ще се моля само да устискам да влезна в 9 ти месец / 29ти април / да не се наложи да я вадят по-рано.

# 221
  • София
Здравейте, влизам да споделя, че днес в 09.35 с планово секцио се роди нашия малък голям син - Петър, 5020 гр, 57 см. Много съм щастлива! Всичко мина нормално , и двамата сме добре Simple Smile
Black lady - честито бебче и на теб! Да е ж жива и здрава и мниго радост да ви носи!

# 222
аууу Sladoledche, той е много голям  Hug-  честито бебче

# 223
  • В градината...
О, Сладоледче, голям юнак, да ви е жив и здрав  Hug Hug

# 224
Честит голям мъж, Сладоледче - да е жив и здрав, много силен в живота и да ви радва много! На теб бързо възстановяване!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт