Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 956 170
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 1 575
  • София
Няколко пъти ми се появи следното съобщение:
Fatal error: Call to a member function setAttribute() on a non-object in /var/www/bg-mamma/public_html/vis/classes/RecommendedGroups.class.php on line 38
Проблемът при мен ли е или е във форума?

# 1 576
  • Euskal Herria
И при мен се появи и при рефреш изчезна.

# 1 577
 И аз към горните две мнения  Peace

# 1 578
И при мен.

# 1 579
  • Оптимист по принуда
И аз пристигам с това
Fatal error: Call to a member function setAttribute() on a non-object in /var/www/bg-mamma/public_html/vis/classes/RecommendedGroups.class.php on line 38

помислих, че е някакъв вирус, но виждам, че не е само при мен

# 1 580
и аз с това Fatal error: Call to a member function setAttribute() on a non-object in /var/www/bg-mamma/public_html/vis/classes/RecommendedGroups.class.php on line 38

# 1 581
  • Телиш/Плевен
И аз за това идвах да пиша, ето адрес:
Скрит текст:

# 1 582
добре де разбра се че е от "форума " няма нужда да повтаряме 10000 поста с едно и също

# 1 583
  • София
Работи се. Проблема е хардуерен и не е при нас.
Имайте търпение.
И на мен ми е досадно.

# 1 584
  • София
Ясно, благодаря  Simple Smile

# 1 585
Искам да попитам нормално ли е на въпрос зададен в една тема, да се отговаря в друга тема(която не е по тематиката на зададения въпрос), която очевидно е забила някъде на десета страница в списъка и няма шанс да изплува отново, освен ако авторката не си я събуди сама(защото въпреки, че първият пост е на друг потребител, тази тема си е нейна  Mr. Green)?

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=792772.msg32046241#msg32046241

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=854885.msg32046864#msg32046864

А и подобно поведение съвсем не е инцидентно и за първи път.

# 1 586
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Току що последно мнение на друг потребител три пъти ми излиза в списъка, като непрочетено. И трите пъти се излъгах да влизам да го чета, четвърти път няма да го направя. Peace

П.П. излязох от тук, рефрешнах ... мнението все още ми виси в непрочетени. Със сигурност не е редактирано.

# 1 587
http://prikachi.com/images.php?images/210/8479210W.jpg

Zdraveite mamma
Ne moga da si izpolzvam profila. Kakuv e problema? Molq za vasheto sudeistvie.
Mnogo se izvinqvam za latinizata no polzvam chujd telefon za da se svurja s vas tai kato ot moq ne moga da vi pisha. Napravih i nova registraziq za da se svarja s vas. Bih iskala da razbera kakuv e problema .
Blagodarq!

# 1 588
Извинявам се за късното включване.
Съжалявам за хардуерните проблеми днес. Хората от техническия екип са реагирали веднага и са стабилизирали системата. Възможно е утре да има кратко прекъсване за превключване.

profi_1, моля, проверете дали сега е наред.

★★★amore★★★, днес профилът Ви е блокиран заради неправомерно използване от Ваш близък, който доста добре се е позабавлявал на Ваш гръб, спамейки във форума. Опазването на профила Ви и неосигуряването на достъп до него на хора, които могат да злоупотребяват с него, нарушавайки и правилата на сайта, е Ваша отговорност.

# 1 589
Mamma koga shte mi bude otkluchen profila za da moga da proverq kakvo e pisano i kakvo stava? Kakuv moi blizak?
Sajalqvam no qvno ne mojah da go opazq zashtoto vlizam v saita ot nqkolko mesta kato sum zapametila parolata bez da ochakvam nqkoi da go izpolzva.
Shte se pogrija za tova!

Общи условия

Активация на акаунт