Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 956 288
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 1 605
Не знам защо имам проблем да си влизам в профила от различни устройства. Постоянно ми изписва, че " такъв профил не съществува"  и това не е отсега.  Преди пишеше и , че е грешна паролата...

За мобилната или за пълната версия става въпрос?
Тези грешки могат да бъдат генерирани само при неправилно изписване на име/парола.
При изписване на паролата обръщайте внимание дали бутонът за Кредор (в лентата горе вдясно) е на EN.

Форумът ми изчезва , от вчера по десетина и повече пъти, за от 10 минути до половин час
Не е имало такива прекъсвания. Вчера и онзи ден е имало 2 рестартирания на системата за около 30-40 секунди.
Може да проверявате дали проблемът е в сайта или локално за Вас
тук http://downforeveryoneorjustme.com/bg-mamma.com
или тук http://viewdns.info/ismysitedown/?domain=bg-mamma.com

# 1 606
  • София
Благодаря за отговора.Интересното е,че всички други отворени страници ми се зареждат без проблем.Аз затова пробвах на различни браузъри, но беше същото.И се чудех как става така, че при мен не работи, а другите даже успяват да пишат.Мислех,че прекъсванията са технически, че правите нещо по сайта и са за всички.

# 1 607
  • София
Не знам защо имам проблем да си влизам в профила от различни устройства. Постоянно ми изписва, че " такъв профил не съществува"  и това не е отсега.  Преди пишеше и , че е грешна паролата...

За мобилната или за пълната версия става въпрос?
Тези грешки могат да бъдат генерирани само при неправилно изписване на име/парола.
При изписване на паролата обръщайте внимание дали бутонът за Кредор (в лентата горе вдясно) е на EN.

Не, изписвам правилно и парола и име. В момента влизам от доста устройства - на някой не излизам. В момента пиша от служебния си компютър, но имам ново устройство /таблет/ и от него не мога да вляза. Току що опитах да вляза и от мобилната версия и от десктоп версията от този таблет и от двете версии не мога да вляза. В момента изписва "невалидна парола" Паролата не е навалидна защото всеки път като сменям /за да мога да вляза/ въвеждам една и съща парола.
Пробвах умишлено няколко пъти и ме препрати отново да си сменя паролата. Изпратен ми беше линк за смяна на паролата и след като уж "я смених" сега вече влязох и от това устройство.
Не ми е удобно да го правя това упражнение всеки път, когато искам да вляза от друго устройство и е добре, ако ви е възможно да разберете защо е така. Моето единствено обяснение е , че отчита системата, че не съм излязла от друго такова /таблет/ устройство и затова не ме пуска.

# 1 608
Моето единствено обяснение е , че отчита системата, че не съм излязла от друго такова /таблет/ устройство и затова не ме пуска.

Съмнявам се, че е от това. На домашния ми компютър съм логната непрекъснато, но влизам и през други устройства - както със същото ИП, така и с други ИП адреси.

Защо не опитате да смените паролата с напълно нова, която да въведете на всички устройства?

# 1 609
  • София

Това стои по половин час и само на този форум.Може да помисли човек,че нямам интернет, но другите си се рефрешват веднага.

Скрит текст:

# 1 610
  • ту тук, ту там
И аз преди няколко дни бях писала, че само с този сайт имам проблем - Invalid URL ми даваше. Сега ще си потърся поста, за да дам целия текст на съобщението.

Invalid URL
The requested URL "/index.php?topic=840351.msg31961675;topicseen", is invalid.
Reference #9.14d3dd58.1447330312.6e974c8

Работя с мобилната версия.

# 1 611
  • Испания

+1

Излиза ми същото от няколко дни през мобилния.

# 1 612
  • Euskal Herria
От два дни в някои теми като "ново" се появява моят пост, който току-що съм написала и публикувала. Или пък пост, прочетен вече, също излиза като нов.

# 1 613
Пуснах за проверка доколко мрежовия проблем и хардуерния проблем от преди два дни е възможно да са предизвикали проблеми при някои от потребителите и съответно да се вземат необходимите мерки, ако има някакъв продължаващ и в момента проблем.

# 1 614
  • Другата България
Ще е възможно ли да заковете на първа страница в Клюкарника тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=887282.0;topicrefid=19?
Благодаря.

# 1 615
  • София
Мога ли да знам защо ми изтрихте мненията в темата "Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?" Кое правило наруших?

Последна редакция: чт, 26 ное 2015, 14:41 от Tatti

# 1 616
  • Sofia
Директните нападки и груби квалификации към потребителите на форума не се толерират.
Може да изкажете мнението си без обиди и антибългарски обобщения.

# 1 617
Интересувам се от деактивиране на профил?
Ще огранича профила ви.
Здравейте! Бих искала да деактивирате профила ми. Благодаря!

# 1 618
  • София
Директните нападки и груби квалификации към потребителите на форума не се толерират.
Може да изкажете мнението си без обиди и антибългарски обобщения.

Ясно, значи нападките, грубите квалификации и обидите са позволени само когато са отправени към бежанците и различните....

# 1 619
  • Sofia
Не възнамерявам да коментирам некоректни обобщения.

Общи условия

Активация на акаунт