Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 958 000
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 5 190
Аз не съм участвала в дискусията, но я прочетох. Обсъждане на практика нямаше - две потребителки си споделят в отчетна тема. Нали за това са отчетните, да си говорим за каквото си щем, в рамките на правилата? Моля, посочете правило, което забранява да се пренасят дискусии от други теми (което сме правили многократно) или да се обсъжда нещо с недомлъвки (което правим непрекъснато). Самата ситуация и темата за веганството, която явно е довела до цензура,  мен слабо ме интересува, не участвам в такива дискусии принципно. Интересува ме защо модератор влезе в нашата отчетна тема и изтри постове, ненарушили абсолютно никакви форумни правила, защото явно него лично тези постове са го подразнили. Между другото, "цензура" е всяко действие, санкциониращо словото на някого, за да го вкара в определени рамки, разрешени от правила, така че дейността на модераторите априори е вид цензура - не знам какво имате предвид под "цензура няма". Ако нямаше цензура, нямаше да има правила и модератори. Цензурата става проблем, когато някой в позиция на власт започне да я прилага с оглед не на писани правила, а на лични предпочитания. Както явно в този случай.

Въпросът ми е съвсем ясен - какво правило беше нарушено, че да бъдат изтрити постовете?

Последна редакция: нд, 26 ное 2017, 10:21 от ianajar

# 5 191
Обясних Ви защо постовете са изтрити - т. 10 от правилата на форума.

# 5 192
В двата поста, които изтрихте, нямаше абсолютно нищо, което да противоречи на точка 10. Абсолютно нищо. В оригиналната дискусия може да е имало, не ме интересува - в тази, която изтрихте, нямаше. Това бяха два съвършено невинни поста и намесата беше груба и непредизвикана.

Винаги съм заставала на страната на модераторите в този форум. Явно съм бъркала. Дълбоко съм разочарована. Никога не съм била фен на потребителката, която модерирахте, но току-що ме направихте такава. Със здраве.

# 5 193
... намесата беше груба и непредизвикана.

Не, не е била груба и непредизвикана. "Съвършено невинните постове" бяха повече от два и са направили впечатление не само на мен, но и на други участници в темата, защото бяха докладвани. С въпрос от типа "каква е опасността от това да бъде обсъждана етичната страна на веганизма ... " рискувате и темата "160 благодарни Американки въртят тиквеници и пазаруват Коледни подаръци!" да се превърне в поредната дискусия "за и против веганизма", което отново ви препраща тук.

# 5 194
Здравейте, имах запитване и се включих в една от темите, но не слядя темата и не успях да я намеря след това. Има шанс лда ми помогнете да я намеря?

Последна редакция: нд, 26 ное 2017, 13:12 от bubanka

# 5 195
Списъка с Вашите публикации можете да намерите по следния начин: в горния десен ъгъл кликвате върху ника си и избирате "Публикации".

# 5 196
Списъка с Вашите публикации можете да намерите по следния начин: в горния десен ъгъл кликвате върху ника си и избирате "Публикации".

Здравейте,  благодаря за отговора, но не успях да го намеря.Sad

# 5 197
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....

Здравейте,  благодаря за отговора, но не успях да го намеря.Sad

Ето го http://old.bg-mamma.com/?action=profile;u=574983;sa=showPosts

# 5 198
Нямате изтрити постове, съществуващите са:
първи и втори в темата ""Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 33"
един в "МЪЖКИ ФАКТОР - спермограма, витамини, съвети - Тема 11", който е бил публикуван като самостоятелна тема, но слят с по-голяма, в която имате възможност да получите повече съвети и информация
и два в текущата тема.
Съществува и вероятност да сте написала пост, но не сте натиснала "Публикувай" и по тази причина да не го намирате.

# 5 199
благодаря за информацията! Успях да ги намеря!

# 5 200
  • Испания
Здравейте!

Искам да публикувам мнение, като започна с цитат. Кликвам на бутона "Цитирай" и ми излиза надпис:

Грешка!
Невалидна сесия. Моля, натиснете изход и се опитайте да влезнете отново.
Обратно

# 5 201
Здравейте!

Искам да публикувам мнение, като започна с цитат. Кликвам на бутона "Цитирай" и ми излиза надпис:

Грешка!
Обратно

Темата сигурно е заключена.

# 5 202
  • Испания
Здравейте!

Грешка!
Обратно

Темата сигурно е заключена.

Не, не е. На петия път успях.

# 5 203
  • Вестерос
Сефте. Това почти всеки ден ми изкача от въвеждането на новата версия. Спрях и да докладвам този проблем в другата тема...

# 5 204
здравейте как се пуска нова тема че не съм влизала от 4 години  и съм забравила

Общи условия

Активация на акаунт