Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 960 549
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 6 090
Много благодаря! Наистина ще е удобно.

# 6 091
  • Sofia
Ако си отворил полезно мнение, новите отговори не се заличават, като излезеш от темата, пак можеш да ги видиш на менюто на камбаната.
Така ли? Аз рядко ползвам новата версия, но бях останала с обратното впечатление. Може да съм се объркала, разбира се. Simple Smile Ще направя тест при първа възможност, да видя как е при мен. Peace

Така, само да кажа, че си направих експеримент, както си обещах, и, за съжаление, нещата са точно каквито си ги мислих първоначално.
Демек, ако първо натисна нотификацията за оценено мое мнение в дадена тема и, респективно, бъда пренасочена към тази публикация – когато изляза от темата, ми се губи и камбанката за нови мнения на други потребители в съответната тема. Confused
Което, откъдето и да го погледнем, е кофти, защото винаги трябва да внимавам първо да отварям и прочитам новите отговори и чак тогава да проверявам кое точно мое мнение е било оценено като "Полезно".
Модераторите могат да помислят за промяна в тази насока, ако вече не се работи по нещо. Peace

# 6 092
Blаck Cat, не се губи, като рефрешнеш, след като си видяла оцененото мнение, в камбанката ще го/ги има новите мнения, които не си прочела.

# 6 093
  • Sofia
Нали точно това казвам – че при мен ги няма. Simple Smile Изчезва и камбанката с новите отговори за съответната тема, ако първо отворя тази с оцененото ми мнение.

Ползвам форума само през компютър, ако е от значение.

# 6 094
Не се губят и при мен.

# 6 095
Аз също от компютър, при мен, след като видя оцененото мнение, в камбанката няма нищо от темата, но като рефрешна, се появява нотификация за последните нечетени мнения в същата тема. Сигурно не съвсем ясно обяснявам, иначе и аз се чудех защо ми изчезват и новите мнения, но случайно открих, че се появяват след рефреш. Peace

# 6 096
  • Sofia
labrex, благодаря, мисля, че и така няма да стане, но ще направя и този тест. Peace

# 6 097
  • Ямбол
Аз написах да излезеш от темата. Направи ли го?
Като влезеш в друга тема, новите отговори на отворената заради полезното мнение си стоят в камбаната. Освен ако не си я разглеждала на следваща страница, тогава новото се губи, защото се смята, че си отворила темата не само заради отбелязаното полезно.

# 6 098
При мен и така не се губят новите мнения. Като видя някое оценено и след него има две-три нови, изчитам ги и тогава влизам в друга тема от камбанката. След излизане от новата тема, в камбанката пак е предишната и като вляза в нея, ме изпраща точно на  тези две-три нови мнения, които вече съм изчела.

# 6 099
  • Sofia
Лиляна, да, поглеждам само оцененото си мнение, без да scroll-вам надолу или да отварям други страници, и напускам темата. Когато изляза от нея и проверя камбанките си, виждам, че заедно с уведомлението за полезно мнение, е изчезнало и това за нови отговори в съответната тема. Винаги е било така при мен, но вчера, като ти ми отговори, се разколебах да не би нещо да се бъркам. Преди малко, обаче, направих тест и при мен нещата са точно така, както си и мислех. newsm78

Ето, labrex пък пише, че при нея, дори и да разцъка напред-назад из темата, камбанката за нови отговори не изчезва – явно при всеки е различно. Rolling Eyes

# 6 100
  • около Варна
При следените от мен теми постоянно излизат някакви теми, които не ме интересуват, предложени ми, незнайно защо. Има ли вариант да не ми се появяват теми, за които не съм се абонирала?

# 6 101
  • Ямбол
Не, не е различно, Blаck Cat. Само ти говориш за това, че е различно, което ме води на мисълта, че някъде се разминаваме в обясненията или изпълнението.

# 6 102
  • Sofia
Ами, аз казах при мен как е, стъпка по стъпка. Peace Разминаваме за 2-3 изречения не ми се вярва да има.

# 6 103
Black Cat, форумът (новата версия) работи точно по начина, по който са описали Лиляна и labrex, а именно:
Имате известие за оценка Полезно на Ваше мнение в тема.
В същата тема има нови, непрочетени отговори.
Цъкате на известието за Полезно и форумът Ви отвежда до конкретното оценено Ваше мнение.
Тъй като сте заредили темата, то в този момент в карето за известия не се показват известията за отговори в тази тема.
Ако излезете от темата, то в карето отново ще се визуализира известието за непрочетени от Вас отговори и ще Ви отведе до първия непрочетен отговор.

Виждам, че публикувате само през старата версия, откъдето ми възникват две предположения:
1. Говорим само и единствено за новата версия, нали?
2. Възможно е при комбинирано ползване на двете версии (особено едновременно, паралелно в два прозореца) да има възможност за "объркване" на функционалностите, защото работят по различен начин.

При следените от мен теми постоянно излизат някакви теми, които не ме интересуват, предложени ми, незнайно защо. Има ли вариант да не ми се появяват теми, за които не съм се абонирала?
Форумът не включва самоволно известия. В известия се показват:

1. Теми, в които сте участвали, и има нови отговори в тях
  Можете да спрете известията, като заредите списъка Нови отговори, посочите темата, за която желаете да преустановите известията, и кликнете върху иконата кошче в долния десен ъгъл на реда.

2. Теми, за които сте включили известяване, и има нови отговори в тях
  Можете да спрете известията, като заредите списъка Следени теми, посочите темата, за която желаете да преустановите известията, и кликнете върху иконата кошче в долния десен ъгъл на реда.

3. Нови теми в групи, за които сте включили известяване
 Можете да спрете известията за нови теми от тези групи като заредите списъка Следени групи и натиснете бутона Спри следене на групите, които вече не представляват интерес за Вас.

# 6 104
  • SHOOT ME 10 $
Може би вече е поставян този въпрос. Ще рискувам.
Та предложението ми е не може ли както има бутон „ПОЛЕЗНО“ и „ЦИТИРАЙ“
Да има и бутон с обратно по смисъл и  значение на „ПОЛЕЗНО“.  Освен възможностите, които предоставя този бутон „ПОЛЕЗНО“,  по този начин се отваря възможност на всички  останали за градивна критика подбуждаща разглеждането на изказаното мнение от няколко аспекта и  изказването на различни гледни точки обхващащи всички области на ситуацията. Целта на решението на всеки казус мисля, че не е да дадем най-кратката версия, а най- логичната.
Предполагам, че ако бъде уважено,  това ми предложение е свързано с известни технически а и други затруднения. Оценявам усилията, които ще положите.
Хубав и усмихнат ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт