Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 960 665
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 6 075
Темата е за всякакви въпроси, свързани с използването на форума, функционалностите и модерацията. Администраторите и модераторите не предполагаме, че някой (освен нас самите) ще следи всеки отговор в темата и затова винаги сме отговаряли подробно на всеки въпрос, дори той да се повтаря многократно по-напред в темата.
Изказването с "указанието" да погледнете по-напред в темата е публикувано от потребител и съм сигурна, че целта е била да помогне с намирането на отговора.

За да няма подобни недоразумения ще напомня молбата, описана и в първия пост на темата, отговорите да се дават само от модератори и администратори и темата да не се превръща в дискусионна между потребители.

# 6 076
  • Sofia
На мен въпроса ми е: Как да премахна всеки, който ми е оценил за полезно коментара, че ми се напълни стената?

К'о да напра'иш? newsm78

# 6 077
  • Някъде там
На мен въпроса ми е: Как да премахна всеки, който ми е оценил за полезно коментара, че ми се напълни стената?

К'о да напра'иш? newsm78

Пълно е с това оцени! Има ли някакъв вариант да ги махам?

# 6 078
  • Sofia
А, това ли. Simple Smile Цъкаш отгоре и известието ще изчезне. Peace

# 6 079
Да, кликаш върху мненията и забравяш за тях.

# 6 080
  • Ямбол
Аз мога да предложа вариант. Както ти е отворено менюто, ако не ти се занимава едно по едно да ги отваряш и затваряш, просто кликаш със средното копче на мишката върху всяко полезно, така се отваря нов подпрозорец, после пак със средното копче минаваш по етикетите на тези подпрозорци да ги затвориш. На следващото зареждане на страницата ще ги няма в менюто. Поне аз така действам и става бързо, особено с новите теми, които не ме интересуват.

# 6 081
  • Sofia
Да, кликаш върху мненията и забравяш за тях.

Неприятното е, че като цъкнеш върху известието, системата автоматично те пренасочва към конкретното мнение, оценено като "Полезно", като по този начин, ако е имало непрочетени от теб отговори в съответната тема, ще "забравиш" и за тях. Mr. Green

# 6 082
  • Ямбол
Ако си отворил полезно мнение, новите отговори не се заличават, като излезеш от темата, пак можеш да ги видиш на менюто на камбаната.

# 6 083
  • Sofia
Така ли? Аз рядко ползвам новата версия, но бях останала с обратното впечатление. Може да съм се объркала, разбира се. Simple Smile Ще направя тест при първа възможност, да видя как е при мен. Peace

# 6 084
Към момента може да премахнете тези известия като кликнете върху тях или съответно при изчистване на всички известия. Предвидено е да бъде въведена възможност за индивидуално маркиране на всяко известие като "прочетено" без да е необходимо да се отваря съответното мнение или тема.

# 6 085
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Аз си изчитам мненията по темите в камбанката без да отварям това кой е оценил като "полезно".После само цъкам на "маркирай като прочетени" и така го премахвам.

# 6 086
А дали ще я има моята дългоочаквана функционалност- ето сега, например, имам непрочетена тема с 4000 нови отговора. Искам да я отворя, да прочета 50-60, но не смея, защото отворя ли я, ще се брои цялостно прочетена. Какво да правя, за да я отварям на последния непрочетен отговор?

# 6 087
  • виртуално
Днес забелязах, че като пиша мнение под профила ми пише

Разбрах защо  Joy

# 6 088
Защото имаш точно 1337 мнения. Доколкото знам това е някаква закачка на програмисти. Вече най-вероятно имаш 1338 мнения и ти излизат в профила.

# 6 089
А дали ще я има моята дългоочаквана функционалност- ето сега, например, имам непрочетена тема с 4000 нови отговора. Искам да я отворя, да прочета 50-60, но не смея, защото отворя ли я, ще се брои цялостно прочетена. Какво да правя, за да я отварям на последния непрочетен отговор?
Предстои преработването на функцията "Маркирай като непрочетено", която да маркира текущата страница.
Няма как системата да разбере до къде в страницата сте изчели, така че да маркира конкретно мнение, но ще отваря тази страница, на която сте били последно.

Общи условия

Активация на акаунт