Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 969 630
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 195
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Грешка 500 17:16-17:17ч.

# 196
  • София
При мен малко по-рано Simple Smile

Цитат
500 - Internal Server Error 17:14

# 197
Грешка 500 в 17:16 българско време.
Нали казахте да казваме ...  Rolling Eyes

# 198
Грешка 500 в 18:44.

# 199
Грешка 500 през мобилната версия в 18:38 за около минута

# 200
Здравейте, не за пръв път отправям проблема към вас, но никой не ми отговаря. Не мога да публикувам нови теми в нито една група. Някаква забрана ли имам и защо? Аз съм учител и детегледачка и бих желала да мога да предложа услугите си. Не съм много наясно с правилата, но виждам че доста хора си пишат обявите и си предлагат услугите и даже без да има проявен интерес към тях си ги побутват през седмица на първите страници с човечета от типа {  Peace }
Моля отговорете ще имам ли възможност да отварям нови теми в различните секции?

С уважение Инна

# 201
  • София
Инна, не можете да публикувате, защото вероятно попадате в това

Цитат на: Mamma
7. Не се допускат рекламни обяви и теми, както и аватари, подписи и др. елементи от потребителския профил, които представляват тенденциозна реклама на сайт, фирма, продукт, услуга.
Не се допускат недоговорени рекламни теми, скрити и явни реклами

.....

Достъп до подфорумите за обяви имат само потребители с ранг от Новак нагоре (т.е. с поне 1 мнение във форум-системата).
Теми и мнения в тях могат да публикуват само потребители с ранг от Ентусиаст нагоре (т.е. с над 50 мнения)
От тук ПРАВИЛА и ПОЛИТИКА на форумите!

# 202
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Седма точка не може да е пречка да публикува, всеки ден изскачат такива рекламни. Просто след доклад до модераторите, или тук, ги изтриват. Виж, изискването да имаш поне 50 мнения, че да можеш да пуснеш тема, е което автоматично не позволява на тази потребителка да извърши точно това.
Inna Vankova, помотай се из темите, побъбри си някъде с някого, натрупай 50 поста, желателно е да не са само с емотикони, и пробвай пак. Peace

# 203
     Ако отворя тема "ново", но нямам възможност да прочета всички нови отговори, опцията "Маркирай непрочетено" къде ще ме върне?

В началото на последната отворена страница от темата.
Например, ако следите тема, която има 18 страници, първият непрочетен отговор е бил на 9-та страница - отваряте, четете, преминавате на 10-та, но не може да продължите. Тогава използвате "маркирай като непрочетено". Следващия път, когато кликнете върху "ново" ще отвори страница 10-та (системата няма как да разбере колко от съобщенията на въпросната страница сте прочели, затова зарежда началото на страницата).

Това колко пъти го питахме и нямаше отговор. Crazy
Нова ли е функцията?

# 204
Функцията "Маркирай непрочетено" не е нова.

По отношение на грешка 500 - благодаря за докладите! Проблемът е локализиран. Изисква хардуерно решение - предприети са необходимите действия, така че във възможно най-кратък срок да се направят нужните промени.

Inna Vankova - имате право да публикувате нови теми във всички групи, на които сте член (към които сте се присъединили) с изключение на групите за обяви, за които има специфични правила, ясно описани в закованата тема в тази група.

Цитат
Достъп до подфорумите за обяви имат само потребители с ранг от Новак нагоре (т.е. с поне 1 мнение във форум-системата).
Теми и мнения в тях могат да публикуват само потребители с ранг от Ентусиаст нагоре (т.е. с над 50 мнения)

# 205
  • София
Здравейте, не за пръв път отправям проблема към вас, но никой не ми отговаря. Не мога да публикувам нови теми в нито една група. Някаква забрана ли имам и защо? Аз съм учител и детегледачка и бих желала да мога да предложа услугите си. Не съм много наясно с правилата, но виждам че доста хора си пишат обявите и си предлагат услугите и даже без да има проявен интерес към тях си ги побутват през седмица на първите страници с човечета от типа {  Peace }
Моля отговорете ще имам ли възможност да отварям нови теми в различните секции?

С уважение Инна
Съжалявам, че предния път не ви е отговорено или поне аз не можах да видя отговор.
За да пуснете обява в "Частни уроци" трябва да сте член на групата и да имате ранг "Ентусиаст", т.е. 50+ мнения във форума.

# 206
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=357967;sa=showPosts

Това е несериозно, и според мен - провокативно тролене. Нямам представа кой и защо го прави, но е грозно и напълно без връзка с темите, в които се "разписва".

# 207
  • София
Има ли проблем с колоната "Ново от всички групи" на заглавната страница? Защото последната тема в нея е от 09.44 ч., а след това има пусната нова тема, от 10.28 ч., която не излиза от дясно  Rolling Eyes

# 208
  • София
По отношение на грешка 500 - благодаря за докладите! Проблемът е локализиран. Изисква хардуерно решение - предприети са необходимите действия, така че във възможно най-кратък срок да се направят нужните промени.

Това означава ли, че повече не трябва да съобщаваме за грешка 500?
Иначе ми се появи днес 11:05 ч.

И отново в 12:25 - 12:26 ч.

Последна редакция: вт, 05 май 2015, 12:27 от Mrs Jan

# 209
Грешка 500 за пореден път - в 11:03 за около 3-4 минути.

Общи условия

Активация на акаунт