Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 957 551
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 705
  • Sofia
Рекламата закрива горните бутони. От доста време се случва.

Това поле изобщо не следва да се визуализира там. С какъв браузър е това?
Жармен, както видя, и неанонимно се обиждаме и реакция никаква.
Ти ме подсети, че не получих отговор на този си въпрос:

Вчера имаше много грозни обиди в темата, докладвах един пост на Чек, а и смятам, че не съм единствената, която е реагирала. Кога се дава бан? И за какво? Сега, ако тръгна да обиждам наляво и надясно, че някой е имбецил и да го заплашвам, ще си получа ли заслуженото или ще се размина просто с едно предупреждение на ЛС? Преди време бяхте доста по-строги.
Тонка*, явно отново имате неясноти. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=23714.0;topicrefid=19
Тук са описани случаите в които се налага забрана.  Докладвахте публикация, преценено е и е премахната. След като разкрихте мултиакаунтингите вместо нас, сега искате да банвате ли? Много лесно може да разберете какво се случва ако започнете да обиждате и наляво-надясно и нагоре-надолу дори.
Ако някой ни обижда анонимно тук - възможно ли е да се разбере кой е.  Или опцията затова е създадена безнаказано да си пишем каквото ни дойде на ума.
Ако някой Ви обижда, използвате функцията "информирай модератор". Абсолютно никакво значение няма дали е анонимен или не. На потребителите, които прекаляват с използването на опцията "анонимен" е обърнато внимание. Мисля, че е ясно и неколкократно повторено защо бе допусната опцията и спекулирането с нея няма да се толерира.

# 706
  • гр. София
С ИЕ съм.

# 707
Искам отговор на конкретен въпрос - кой / коя се криеше за анонимния  пост ? Обидите бяха отправени пряко към мен и съм в правото си да знам.

# 708
Ако някой Ви обижда, използвате функцията "информирай модератор". Абсолютно никакво значение няма дали е анонимен или не. На потребителите, които прекаляват с използването на опцията "анонимен" е обърнато внимание.
Тоест, ако някой потребител изведнъж се окаже с бан, а в постовете му липсват обидни квалификации, за които да бъде санкциониран, това означава, че се е вихрил като анонимен? Така ли е?

# 709
  • Sofia
Ако някой потребител се "окаже" с бан, то това някак е заслужено с нарушаване на форумните правила.
Ако причината е в публикация и тя е премахната, естествено няма да е видима при преглед.
Анонимността няма общо.

# 710
А ако някой ни е обидил, имаме ли право поне да научим кой е бил?

# 711
Аз ще се окажа ли с бан ,ако поискам отговор на въпроса си ? Нахално ли е да искам да знам , кой ме обижда анонимно?

# 712
  • София
Сз мисля, че не Тонка, а Димилока описа и заговори за мултиакаунтинга на Борил. Егати дълбоко пазената тайна е този човек. Чак вече и на мен ми стана интересна мистерията.
И да попитам нещо-на нормалната версия от около час не се зареждат бутон "отговори"  и номерата на страниците. Стига до рекламата и край. Само в клюкарника е така.

# 713
 Моите въпроси тук са глас във пустиня. Или не ги отразяват или пък обясняват нещо друго.

# 714
  • Sofia
А ако някой ни е обидил, имаме ли право поне да научим кой е бил?
Не. Но ако обидата е за санкция според правилата, отправилия я потребител ще бъде съответно санкциониран без значение дали е анонимен.

Аз ще се окажа ли с бан ,ако поискам отговор на въпроса си ? Нахално ли е да искам да знам , кой ме обижда анонимно?
Можехте да го докладвате своевременно и да го премахнем.
Сигналът дойде от друго място.
Не знам дали е нахално, но няма да Ви дам храна за допълнителни битки.

# 715
  • след Околовръстното
Както тук в сайта, така и законово, е забранено предлагането на лекарства и хранителни добавки онлайн. Допустимо е само за лицензирани аптеки, които са получили съответното разрешително и фигурират в списъка, качен на сайта на ИАЛ (Изпълнителната агенция по лекарствата).
Значи ли това, че и постовете в отчетните теми, в които майки предлагат и/или продават капки за колики, са нарушение на правилата? Защото съм засичала множество такива... Confused

Аз съм засичала много постове, в които се предлагат останали лекарства за онкологични заболявания.
И не го предлагам. ПОДАРЯВАМ го. Мислех си, че може да помогне на някой.
На нас не успя.

# 716
  • Sofia
Явно са останали незабелязани.
Продажбата във всички случаи (дори на капки за колики) се забранява.
Дори за подаряване, става дума за лекарства за онкологочно заболяване и няма място онлайн.

# 717
  • София
Сз мисля, че не Тонка, а Димилока описа и заговори за мултиакаунтинга на Борил.
Аз със сигурност не съм. Идея нямам защо Татти ми говори за мултиакаунти.  newsm78

# 718
   bouquet Благодаря за отговора   bouquet
  Който желае може да започва да ме обижда анонимно - може да е сигурен ,че е защитен.

# 719
  • Sofia
Мамма, благодаря!
Да разбирам ли, че след отговора на Татти вчера относно Борил, то той/тя вече е с бан, както и другите му образи?

Тук не виждам предположение, а твърдение. Разбрахме после, че било друго.
Сз мисля, че не Тонка, а Димилока описа и заговори за мултиакаунтинга на Борил.
Dimiloka каза, че познава потребителя.
   bouquet Благодаря за отговора   bouquet
  Който желае може да започва да ме обижда анонимно - може да е сигурен ,че е защитен.
Жармен, показахте, че не знаете кога да започнете, моля компенсирайте, като покажете, че знаете кога да спрете. Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт