Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 957 016
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 810

Пак ще кажа, да не се повтарям, подобно преждевременно неоснователно пускане на теми не е редно и е нарушаване на правилата. Иначе тази нощ съм на линия и съм способна да я запълня темата с глупости, но нужно ли е?
Не издребнявайте. Не вярвам на педантичната Ви загриженост за правилата Simple Smile

Да, всъщност най-вече ми нарушава чувството за ред. По нощите нито има такъв голям брой хора, които да пишат усърдно, нито има модератор, който да заключи старата тема, че да няма 2 активни. Нали това казвахте - че не можело да има 2 активни? Последните 10 теми по-често са приключвани на стр. 49, отколкото на която и да е друга страница. T.e. това не е изключение. Ако беше всяка 10-та тема да е пусната по основателна причина на стр.49 или стр. 51, нямаше да имам против.

# 811
  • Русе/София
Днес е много тегаво в платформата-постоянно грешка 500

# 812
  • Испания
Днес е много тегаво в платформата-постоянно грешка 500

+1

Не мога да се добера до темата, за да се оплача. След доста време успях.

# 813
  • вятър в маслините, вятър над хребета
И при мен е така, но си мислех, че е заради пренапрежението, на което подлагам горкия комп тия дни с толкова много отворени програми наведнъж.

# 814
И аз съм от "жертвите " на грешка 500  Confused Цял ден през няколко минути е така.

# 815
Сигнализираха ми по телефон и предадох за проблема на дежурните администратори, които реагираха веднага.
В момента няма и не би трябвало да има проблем.

# 816
  • Телиш/Плевен
Моля да погледнете тази и тази тема, пуснати почти по едно и също време и от един и същи потребител. Уж първата е за сестрата на авторката, но всъщност никъде не се споменава това, а самата авторка на няколко пъти изказва мнение кое име на нея й харесва и кое й звучи добре. Предполагам, че идеята е да се предлагат и обсъждат мъжки и женски сръбски имена, но за тази цел една тема е достатъчна.

# 817
  • Испания
Благодаря, Mamma.   bouquet

В момента няма проблем.

# 818
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Във връзка с прословутите 49-та, 50-та, 51-ва и т.н. страници на темите с продължителен размножителен период  Wink, мога ли да помоля, след като
/не е нарушение да е пусната нова тема на 48 или 52 стр. например - това са приемливите граници/
модераторите в "Потребителски групи" да ни оставят да си изпишем и 49-та, и 50-та страници, а не да ни трият постовете след този с линк към следващата тема.  Достатъчно затворено общество сме си и просъществувахме две-три години без някой да ни следи как сами си спазваме страничките, защото никога не е имало нужда от това. Нямаме и не сме имали нужда и от заключване. Откакто ни "преместихте" в този подфорум се видяхме в чудо.

# 819
  • ту тук, ту там
В мобилната версия прозорецът за непрочетено ЛС не спира да ми изскача повече от час и половина вече. Как да го махна, пречи ми? Друг път като затворя форума, при следващото зареждане го няма, но сега не помага!

# 820
  • Sofia
Във връзка с прословутите 49-та, 50-та, 51-ва и т.н.
Пускането на нова тема в тези граници не е драма.
Паралелното съществуване на две актуални теми е против правилата, да не говорим, че е абсолютно излишно да пишете и в двете и допълващите старата тема да не бъдат прочетени от влезлите в новата.
Пусне ли се линк към нова тема, старата се заключва.

# 821

Паралелното съществуване на две актуални теми е против правилата, да не говорим, че е абсолютно излишно да пишете и в двете и допълващите старата тема да не бъдат прочетени от влезлите в новата.

Ах, сега било против правилата, не било дребнаво. Иначе няма лошо да се пускат преждевременни теми по нощята, когато няма кьорав модератор да заключи старата тема.

# 822
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Във връзка с прословутите 49-та, 50-та, 51-ва и т.н.
Пускането на нова тема в тези граници не е драма.
Благодаря за разясненията!
Не обясняват триенето на постове, ама ...
Опасност нещата в старата тема да не бъдат прочетени няма, но това си го знаем ние, пишещите там. Очевидно Вашият поглед е по-различен.
Не мога да не отбележа, че това - "Пусне ли се линк към нова тема, старата се заключва." се прилага избирателно и не се прилага във всички подфоруми. Справка - "Романтични сериали."

Не знам в Клюкарника каква им е драмата, но очевидно и там имат драма. Иначе нямаше да се налага да пишем тук. Peace

# 823
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Няма драма Peace

# 824
  • София
В РС не се спазва това правило защото няма и как, повечето теми много бързо се изписват, за да не се остане без тема тя се пуска още като се премине 42-3стр. Според мен това със заключването след публикуване на новата тема е глупост, след 50та страница, да. Ако ме няма примерно два дни кой ще пусне темата ако не съм я направила аз преди да отида където и да е.

Общи условия

Активация на акаунт