Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 962 411
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 3 825
  • София
Благодаря, Бубанка. Hug

Другите опции остават ли - да е скрито гласуването, максимум 5 гласа и да не се променя глас?

# 3 826
Анкетата беше с 5 възможни гласа, промяна на гласа и резултат, видим за всички.
Махнах промяната на гласа, но понеже няма времево ограничение, оставих възможността да се виждат резултатите след гласуване.

# 3 827
  • София
Здравейте, може ли да задам едни и същ въпрос в различни теми?

# 3 828
По принцип може, ако не прекалявате. Ако желаете, пишете ми лс с повече подробности.

# 3 829
  • София
Здравейте, исках да променя ел.поща в профила си, защото е  много стара и невалидна. Въведох нов e-mail адрес, но ми изписа, че вече има въведен потребител с тази поща. Нямам спомен да съм се регистрирала два пъти, как мога да проверя?

# 3 830
  • Sofia
Пишете ми на ЛС.

# 3 831
Днес много често има проблем с връзката, който явно е конкретно за бг-мама, защото за други страници нямам такъв проблем. Излиза съобщение:

This site can’t be reached

www.bg-mamma.com’s server DNS address could not be found.

# 3 832
Няма данни за прекъсвания, мониторингът не е сигнализирал и няма записани съобщения за прекъсвания.
Външните проверки също показват, че през последната седмица няма случай на прекъсване и недостъпност до сайта.
http://www.isitdownrightnow.com/bg-mamma.com.html

Моля, в случай че отново възникне такъв проблем, проверете тук http://downforeveryoneorjustme.com/bg-mamma.com дали проблемът е само при Вас или сайтът е недостъпен и отвън. Благодаря!

# 3 833
  • Телиш/Плевен
Изтривайки го,в полето пишеше точно dreniq. Този Bonjour не го знам какво върши и откъде се е появил,но не съм го инсталирала аз и въобще не знаех откъде се е появил. Rolling Eyes

Проблемът обаче си остана при мен.След изтриването на вируса не съм влизала никъде,беше ми отворен само форума и влизайки в Литературния,антивирусната се разпищя пак. Бонжурът го няма вече,няма и нищо подозрително,което да деинсталирам,следвайки написаното в линка,даден от Мамма.Няма нищо с името dreniqНе знам какво да направя.
При мен все още се появява и със сигурност не е от обсъжданата добавка, тъй като я нямам, нито имам или ползвам нещо на Apple, което евентуално би я инсталирало автоматично. Пробвах с „докладвай файла като фалшива тревога“ и изписа, че трябвало да се направи анализ, та вероятно ще отнеме време, но ако има някакво развитие, ще пиша. bouquet
Обещах да пиша и го правя. Peace
От няколко дни всичко е наред, но не знам дали се дължи на този доклад за фалшива тревога, понеже мина доста време. Дано и при другите са се оправили нещата, а ако не са, опитайте да докладвате файла и дано се получи и при вас. bouquet

Последна редакция: пт, 24 фев 2017, 11:28 от Лале в дъжда

# 3 834
При мен все още се получава,но само в Литературния подфорум.Може два часа да съм чела насам натам,но в момента,в който вляза в някоя тема в Литературния,dreniq се появява.Ще пробвам с доклад и аз.

# 3 835
  • Телиш/Плевен
При мен все още се получава,но само в Литературния подфорум.Може два часа да съм чела насам натам,но в момента,в който вляза в някоя тема в Литературния,dreniq се появява.Ще пробвам с доклад и аз.
И при мен само там се появяваше и за последно се появи в неделя или понеделник. Не си спомням точно, но от три или четири дни всичко е наред. Аз затова и изчаквах, а не писах още първия ден, защото исках да съм сигурна, че наистина го няма. Дано и при теб се реши проблемът! bouquet

# 3 836
Изтривайки го,в полето пишеше точно dreniq. Този Bonjour не го знам какво върши и откъде се е появил,но не съм го инсталирала аз и въобще не знаех откъде се е появил. Rolling Eyes

Проблемът обаче си остана при мен.След изтриването на вируса не съм влизала никъде,беше ми отворен само форума и влизайки в Литературния,антивирусната се разпищя пак. Бонжурът го няма вече,няма и нищо подозрително,което да деинсталирам,следвайки написаното в линка,даден от Мамма.Няма нищо с името dreniqНе знам какво да направя.
При мен все още се появява и със сигурност не е от обсъжданата добавка, тъй като я нямам, нито имам или ползвам нещо на Apple, което евентуално би я инсталирало автоматично. Пробвах с „докладвай файла като фалшива тревога“ и изписа, че трябвало да се направи анализ, та вероятно ще отнеме време, но ако има някакво развитие, ще пиша. bouquet
Обещах да пиша и го правя. Peace
От няколко дни всичко е наред, но не знам дали се дължи на този доклад за фалшива тревога, понеже мина доста време. Дано и при другите са се оправили нещата, а ако не са, опитайте да докладвате файла и дано се получи и при вас. bouquet

И аз се обзаведох с това чудо! От 2 седмици ми пиука Аваста! Crazy
В Литературния не влизам, не знам откъде е.
Ще чета сега как да го махам.

Последна редакция: пт, 24 фев 2017, 11:50 от DeVa®

# 3 837
За тази досада dreniq използвам SUPERAntiSpyware Free Edition. Чисти много неща. Но досадното съобщение от аваста пак се появява и пак си чистя. Тъй ще карам.
Иначе в началото опитах със SpyHunter, но се оказа платена програма и не пожела да ми изчисти откритите неща.

# 3 838
  • Телиш/Плевен
Може и от браузъра да е проблемът, но все пак да кажа, че последният маркер (не знам дали се казва така Blush) на лентичките (и стандартен, и мини вариант) не се визуализира при мен:
Скрит текст:

И да попитам нещо. Възможно ли е да се въведе някаква функция за предварителен преглед и редакция на лентичка? Мисля, че би била много удобна и ще спести сегашното създаване на няколко излишни лентички, докато всеки нацели това, което иска. Peace

# 3 839
Здравейте. Един мой коментар от днес го няма в тази тема:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=962350.360&sesc=b428 … 0dda49fb67be5f8c8

Може ли да ми кажете защо е изтрит? Беше относно линк към статия, публикуван в темата. Да не би да не е разбрана иронията и да е счетен за обида? Наистина не разбирам. Blush

Общи условия

Активация на акаунт