Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 971 583
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 4 815
Благодаря!

# 4 816
Скрит текст:
Благодаря! А как мога да спра известяването за нови отговори в теми с мое участие? Уточнявам, че става дума за теми, в които само съм писала, без да ги следя.
Можете да ги спрете по следния начин:
Скрит текст:
избираш „Нови отговори“ (или „Следени теми“, зависи къде е темата, принципът е същия)  ->

И след това:

Правя това, известията спират, но ако погледна в темата отново, без да пиша, отново започвам да получавам известия.

# 4 817
Няма да отваряш повече темата.
Иначе пак се активират известията.

# 4 818

Това е бъг, който няма да е лошо да се оправи, както и това, че като влизаш в сайта през някой браузър на компютъра ти изписва, че имаш съобщение, а всъщност нямаш. Ужасно е. Моля ви, да си оправите сайта.

# 4 819

Това не ме устройва... Дадена тема ми е интересна по принцип и в някакъв момент съм писала в нея, но тъй като темата общо взето се изчерпва и се превръща в спамочат, не желая всяко ново мнение да ми се показва. Бих искала да си я проверявам от време на време, в случай че има нещо интересно, а не да чета как съфорумките си разказват сериал, което в момента се случва.

# 4 820
Тогава всеки път ще се отписваш.

# 4 821
# 4 822
  • в сърцето на един мъж...
Не знам нов бъг ли има или аз имам някакъв проблем - в теми, с включено от мен известяване, има три, за които има нови отговори, но не ги откривам кои са. А в темите, в които има мое участие има един.  Как точно да разбера къде са отговорите?

# 4 823
Ако си на новата версия - през камбаната.

# 4 824
  • София
Ако си в старата версия, то най-вероятно са редактирани мнения. Виждат се като бройка в новите мнения, но за да ги намериш трябва да минеш през Профил - Известия.

# 4 825
  • в сърцето на един мъж...
Ако си в старата версия, то най-вероятно са редактирани мнения. Виждат се като бройка в новите мнения, но за да ги намериш трябва да минеш през Профил - Известия.

Ох, благодаря сърдечно. И през новата гледах, и през старата, обърнах го тоя форум с хастара, да му се невиди Sad Открих!

# 4 826
  • Русе
В този пост май има неподходяща информация http://www.bg-mamma.com/?topic=724131.msg35593767#new

# 4 827
  • Русе
 Потребител RRRny май трябва да бъде блокиран

# 4 828
Благодаря за сигнала, вече е.

# 4 829

Общи условия

Активация на акаунт