Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 959 489
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 5 055
Здравейте, моля да се засили контролът над тази тема.
http://old.bg-mamma.com/?topic=978332.255

Тя съществува в угода на няколко души, които буквално изливат отрова. Никого не харесват, нищо не одобряват. Критикуват и обиждат, вкл. други потребители. Език - махленски. Типична хейтърска тема. Нагло потъпкване на правилата.
И това продължава дълго време, защо?
newsm10
и аз искам да попитам защо и докога????
в подфорума "Романтични сериали" се пише най-вече за турски актьори и сериали, най голям е в България и не е от вчера/поне от 7 години е/
но тази меко казано хетъйрска тема е единствена по рода си там, списва се от две потребителки, които си изливат жлъчта, злобата и отрицателната си енергия върху актьора, за който е "посветена" темата и неговата съпруга ooooh! ooooh! ooooh!
Типична българска картинка Mr. Green Joy Joy
Призовавам модераторите на БГ-мамма в най-скоро време да решат съдбата й....най-добре със закриване!!!
а това, че се обиждат там и други потребители....няма смисъл да го коментирам Stop Sick

# 5 056
В момента всички прочетени теми ми стоят като не прочетени(няма промяна на цифрата в известията).Не знам дали е само при мен,но бяхте писали да се извести,ако се случи отново.

# 5 057
Тръгнах да редактирам,че съм през мобилната стара версия и се появи"Форума не съществува"

# 5 058
Добро утро!
В момента не ми отчита отговорите в никоя от темите, които следя, като прочетени. Чинно си прегледах всички теми сутринта, включително и тази, а в  момента всички стоят в камбаната като непрочетени Peace

# 5 059
И понеже не мога да си редактирам поста, пиша втори. Бутона за бърза редакция не работи, а когато кликна на редактирай ми изписва този надпис:
решка!
Форумът, който указвате, не съществува

Та отбелязах като прочетени всички теми в камбаната, и в момента отново са си там.

# 5 060
И аз със същия проблем като горе - прочетените теми си остават непрочетени - и в камбаната, и в меню "Нови отговори".

# 5 061
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Идвах да попитам защо не мога да си редактирам мнението,а се оказва,че не е само при мен проблема.Използвам старата версия и това "Грешка!Форумът, който указвате, не съществува!" ме хвърли в размисъл дали наистина вече е спряна старата Laughing

# 5 062
Предполагам се подразбира, но е същото положението и със "Следени теми", не само при "Нови отговори".
Редакцията не работи, затова и аз с втори пореден пост.

# 5 063
И при мен не отчита нови отговори и следени теми. Не мога да цитирам. А сега, когато пиша тук, не виждам по-долу последните мнения. Виждат се по-стари.

# 5 064
Вече и двата проблема сте отстранили.Успешен ден!

# 5 065
http://old.bg-mamma.com/?topic=978332.255

Тя съществува в угода на няколко души, които буквално изливат отрова. Никого не харесват, нищо не одобряват. Критикуват и обиждат, вкл. други потребители. Език - махленски. Типична хейтърска тема. Нагло потъпкване на правилата.
И това продължава дълго време, защо?
newsm10
и аз искам да попитам защо и докога????
в подфорума "Романтични сериали" се пише най-вече за турски актьори и сериали, най голям е в България и не е от вчера/поне от 7 години е/
но тази меко казано хетъйрска тема е единствена по рода си там, списва се от две потребителки, които си изливат жлъчта, злобата и отрицателната си енергия върху актьора, за който е "посветена" темата и неговата съпруга ooooh! ooooh! ooooh!
Типична българска картинка Mr. Green Joy Joy
Призовавам модераторите на БГ-мамма в най-скоро време да решат съдбата й....най-добре със закриване!!!
а това, че се обиждат там и други потребители....няма смисъл да го коментирам Stop Sick

Реших да се изкажа за новата версия и попадам на този пост, който цитирам и към който се присъединявам с цялото си сърце. Влизам в темата често по погрешка, защото ме подвежда името на актьора, чието творчество и личност ме интересуват. Зачитам се за малко и с омерзение я затварям. Форумът е създаден с толкова позитивна цел - взаимопомощ, разтоварване, развлечение. В него има и толкова информация. Защо трябва да се толерира такъв негативен тон! Ако пък се налага да има и за такива потребители място то нека се направи подфорум за хейтърство. Да не се смесват нещата!

А относно новата версия искам да споделя, че имам много познати в моя възрастов диапазон, които срещат затруднения, и които са на път да се отказват, ако не се усъвършенства. Трудно се намира менюто, всичко някак е слято и в бледи цветове, лично аз не мога да прикачвам фотоси...

# 5 066
Пак ми излезе мой пост, последен, като непрочетен? Rolling Eyes

# 5 067
  • Sofia
Тръгнах да редактирам,че съм през мобилната стара версия и се появи"Форума не съществува"
Извиняваме се, имаше временен проблем от техничесто естетство. Вече е решен.

Темата е във фенската зона и не се различава особено от останалите.
Потребителите специално си организираха разделение за да спрат скандалите помежду им.
Персонални обиди към потребители никога не са се толерирали и имате възмост да сигнализиране при забелязването им. Обяснимо е и че част от публикациите в тях да са в стил "звездни компромати" с присъщите си коментари. Междуособиците между фенските групи на туските актьори не са от вчера, контролът не е преставал и доколкото зависи от модерацията не допускаме взаимно навлизане в "чуждите територии".

# 5 068
Tatti, темата се отличава много от останалите. Но явно това за Вас не е важно.
От отговора Ви разбирам, че посочената тема е свободна зона за изливане на натрупаната злоба и не Ви пречи, стига да няма сблъсъци с други зони. Тоест, нека си плюят на воля, само да няма навлизане в чужди територии!?
Много странно становище за модератор, чиято работа е да следи за спазване на правилата на добрия тон и общуване във форума.
От своя страна заявявам, че рядко влизам в тази отровна тема и проблемът не е в това, че има междуособици, а в това, че темата не отговаря на предназначението си да бъде място за споделяне на впечатления и информация, а е изключително за клюки и обиди.
Жалко, че поощрявате подобно явление.

# 5 069
  • Sofia
Tatti, темата се отличава много от останалите.
... проблемът не е в това, че има междуособици, а в това, че темата не отговаря на предназначението си да бъде място за споделяне на впечатления и информация, а е изключително за клюки и обиди.
Жалко, че поощрявате подобно явление.
Съжалявам за разочарованието Ви, но в модераторския екип няма нито фенове нито антифенове на коментираниите в секцията идоли. В тази връзка модерацията е абсолютно безпристрастна. Обсъжданите актьори са публични личности и коментарите за тях са допустими. Като пристрастени, е възможно да се почувствате лично засегнати от някои от тях, но форумът допуска в рамките на правилата си да има и несъгласни с преценките Ви, недоволни от представянето им, проявите им, визията им, облеклото им, партньорствата им и т.н.
Както вече споменах, имате средство за сигнализиране в случай, че сметнете правилата за нарушени.

Общи условия

Активация на акаунт