Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 971 566
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 5 430
Защо някои от емотиконите не могат да се зареждат?
...
И защо е трудно оцветяването на думи?
Проблемите, които описвате са с редактора (формата за публикуване) в някои версии на браузера Хром. Предстои подмяна на този редактор.

Ако посочите точно мнение, ще мога да отговоря съвсем конкретно
Примерно си сменя подписа с фразата "Няма да ни заместите!". Чашата с мляко виждам, че отцеля доста дълго време.
Нещо по въпроса? Достатъчно време мина за да съгласувате с юристите.
Докладвате на модераторите собственото си намерение да промените евентуално подписа си и собствения си аватар и смятате, че трябва да повеждаме юридически консултации за това?
Предполагам смятате, че ако достатъчно упорито търсите теле под вола, то ще се появи там. Ако Вие влагате и намирате някакво провокативно значение на аватара и подписа си, то проблемът определено не е с модерацията тук.

Получава се дублиране на темите
Благодаря! Заключена е дублираната тема вече.

# 5 431
Ако Вие влагате и намирате някакво провокативно значение на аватара и подписа си, то проблемът определено не е с модерацията тук.

Т.е. няма да има проблем, докато някой не се почувства засегнат и докладва за това! Правилно ли съм разбрал мисълта Ви?

# 5 432
  • Някъде там
Извинявам се за глупавия въпрос! Как мога да спра да получавам съобщение в пощата от бг мама за всеки нов отговор в дадена тема! Пощата ми се задръсти 😣

# 5 433
Извинявам се за глупавия въпрос! Как мога да спра да получавам съобщение в пощата от бг мама за всеки нов отговор в дадена тема! Пощата ми се задръсти
Профил -> Настройка Лични Съобщения -> Известяване чрез имейл при получаване на ново лично съобщение -> Без известия

# 5 434
  • София
Извинявам се за глупавия въпрос! Как мога да спра да получавам съобщение в пощата от бг мама за всеки нов отговор в дадена тема! Пощата ми се задръсти
Профил -> Настройка Лични Съобщения -> Известяване чрез имейл при получаване на ново лично съобщение -> Без известия
За отговори в темите през новата версия пътя е:
Профил - Настройки - Имейл известяване - При включено известяване за тема и/или група да се изпраща съобщение за: * Нищо

# 5 435
Този потребител залива форума със спам: http://old.bg-mamma.com/?action=profile;u=577736

# 5 436
Благодаря за сигнала!

# 5 437
Мисля, че трябва да обърнете внимание на годината.

# 5 438
  • Euskal Herria
И в първи пост е обяснено, че играта е до 07.01.2018 г. А сега излиза, че е приключила.

# 5 439
  • Sofia
Пренесло се е от миналата година. Поправено е. Благодаря.

# 5 440
http://www.bg-mamma.com/?action=profile;u=577913;sa=showPosts
Освен че са прекалили с количеството, проучването май не е съгласувано с когото трябва.

# 5 441
Благодаря за сигнала!

# 5 442
От няколко дни в Клюкарника не ми изписва боря на новите отговори на теми, които със сигурност не съм прочела. Не съм писала в тях и не ги следя, понякога ги чета когато се натрупат нови отговори. В Звездните компромати със сигурност не съм влизала, а не ми показва, че има н на брой нови мнения. В Тълпи от мигранти също.

# 5 443
  • КиТ
Да не е от адблока?
На мен на служебния си ми показва всичко....

# 5 444
  • ту тук, ту там
Алечка, да не си натиснала без да искаш "маркирай всичко като прочетено"? Всъщност дори не знам дали има такава опция тук, по подразбиране от други места го предположих!

Общи условия

Активация на акаунт