Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 972 958
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 8 055
  • София
А ще има ли възможност за избор на "скин" в новата версия?

# 8 056
  • София
Здравейте, моля да ми кажете как мога да проверя кои потребители са отбелязали мое мнение като "полезно". Благодаря ви.

# 8 057
Здравейте, моля да ми кажете как мога да проверя кои потребители са отбелязали мое мнение като "полезно". Благодаря ви.
Мисля, че още няма такава опция.

# 8 058
Отдавна не бях влизала във форума(регистрирана съм от години).Днес опитах вход, чрез и мейл , но ми изписва - "грешка" и пише че потребителят не е активиран. Моля да проверите . И -мейлът е ...

Последна редакция: пт, 08 фев 2019, 22:44 от Mamma

# 8 059
А ще има ли възможност за избор на "скин" в новата версия?
Има го предвидено като идея, но още не е планирано конкретно.

Отдавна не бях влизала във форума(регистрирана съм от години).Днес опитах вход, чрез и мейл , но ми изписва - "грешка" и пише че потребителят не е активиран. Моля да проверите . И -мейлът е .....
На 27 декември 2018 година сте приели Общите условия за ползване и сте дали съгласието си за поддържане на профила Ви. Изпратен е имейл за потвърждение и активация. Профилът обаче не е активиран.
Можете да изискате от системата да изпрати нов мейл за активация.
Моля, пазете си данните и не изписвайте имейл адреса си публично, тъй като така той е достъпен и за автоматизирани машини (ботове), които обхождат интернет пространството. Ще го премахна от публикацията Ви.

# 8 060
Като кликна на бутона вход , след това не излиза бг мама профил. А само регистрация или вход чрез фейсбук. Ако пробвам с регистрация изписва, че имейлът е зает.

# 8 061
Извинявам се, трябваше да вкл пълната версията за да видя. Може да изтриете предишните публикации, тъй като са от фейсбука на съпругът ми.

# 8 062
  • София
Може ли помощ? Не мога да намеря темата за ТЕЛК за документи и въпроси.

# 8 063
# 8 064
Искам да попитам защо в темата за Кралските клюки ми се трият цели мнения, въпреки, че само част от тях са докладвани като спам?

Бих желала това, което е по темата да остава, както се прави с други потребители.

# 8 065
Искам да попитам защо в темата за Кралските клюки ми се трият цели мнения, въпреки, че само част от тях са докладвани като спам?

Бих желала това, което е по темата да остава, както се прави с други потребители.

Не сме задължени да редактираме постове с цел да оставяме онова, което е по темата и да премахваме само спама и заяждането с други потребители особено ако те системно присъстват в нечии постове.

# 8 066
Бих искала да се сваржа с потребител, който е постнал мнение като анонимен.Бихте ли й изпратили имейл със съдържание моят имейл за връзка.Това е линк към  един от постовете:
https://bg-mam.ma/p/223101/27742320

# 8 067
  • София
Бих искала да се сваржа с потребител, който е постнал мнение като анонимен.Бихте ли й изпратили имейл със съдържание моят имейл за връзка.Това е линк към  един от постовете:
https://bg-mam.ma/p/223101/27742320
Няма такава възможност. Потребителят е използвал функцията да бъде забравен.

# 8 068
# 8 069
Благодаря за сигнала!

Общи условия

Активация на акаунт