Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 985 614
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 9 795
  • Пловдив
Правя предложение да започнете да санкционирате потребители, които трият масово по темите. Супер тъпо е. Влизаш и гледаш 10-15 мнения изтрити, губи се всякакъв смисъл. Или като изтрият първото си мнение по темата. Или друга някаква такава огромна промяна, от която не може да се хване смисъла.

На всеки се случва да прави по някоя промяна, но такова масово триене за мен е проява на огромно неуважение към всички останали потребители.

# 9 796
Защо през таблета не виждам всички аватари? Виждам само тези, които са предложени като опция от сайта, други не. И моя не виждам.
Нищо не съм ограничавала, никакви настройки не съм пипала.
Повтарям си питането, като добавям и това, че на камбанката нямам червената точка, която показва, че има някаква дейност в темите.

# 9 797
MilaMira, пробвай най-елементарното. Да изчистиш бисквитките и кеша на браузъра.

# 9 798
Направих го. Няма ефект. Проблемът си остава.

# 9 799
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Ако може малко да се разчисти тази тема .Много спам се  е насъбрал.....отново!

# 9 800
Здравейте! Преди време попитах, но следвайки отговора, не се получи, поради което пиша отново. Искам да спра следването на дадена тема, но не мога. Ако натисна камбанката, започвам да получавам известия на мейл. Имам и опция за споделяне, нищо друго. Моля за съвет и благодаря. 😊

# 9 801
Ако може малко да се разчисти тази тема .Много спам се  е насъбрал.....отново!
Готово.

Здравейте! Преди време попитах, но следвайки отговора, не се получи, поради което пиша отново. Искам да спра следването на дадена тема, но не мога. Ако натисна камбанката, започвам да получавам известия на мейл. Имам и опция за споделяне, нищо друго. Моля за съвет и благодаря. 😊
Включване на следене за нови отговори в теми без Ваше участие
Известия за нови отговори в теми с Ваше участие

FAQ - Често задавани въпроси - указания за ползване на сайта

# 9 802
А ще бъде ли оправен проблемът в мобилната версия, при който натискането на камбаната праща в най-долната част на страницата. Не мога да разбера нито кое мнение ми е  харесано, нито откъде започват новите мнения.

Последна редакция: нд, 29 дек 2019, 11:34 от Spiritlight

# 9 803
  • София
Някой да изтрие тази тема:
https://www.bg-mamma.com/?topic=1166285.msg39911909#new
Тя дори май не е за местене, т.к. въпросът беше зададен първо в правилната тема /"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 47 / и отговори получи, ама ... искала още отговори??

ПП: това да не е Тедито?

Благодаря!

Последна редакция: пн, 30 дек 2019, 12:16 от ₪₪₪ Afrodita ₪₪₪

# 9 804
Здравейте!
В темата за "Почивка в Турция ", на 28.12. 2019г., под последния пост на Роже, публикувай поздрави към почиващите, пожелах весели празници на всички и в частност на Роже, написах, че очакваме постове като се върнат.
Каква е причината, днес да ми премахнете поста?
Ако нещо съм нарушила, кажете какво е, за да знам и да не повтарям грешката?
Желая Ви весели празници!

# 9 805
  • Sofia
Здравейте,
Темата е "На море в Турция - тема 65". Публикацията Ви е със заменен цитат вместо чужда публикация, а и личните пожелания и честитки, следва да се отправят на лични съобщения.
Поздрави.

Благодаря.

# 9 806
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Мобилната версия ми показва, че е временно недостъпна и е възможно хакване на профил, пароли и информация от форума ... Как да мина на пълна версия и на мобилния телефон, ако не вляза в мобилната? Благодаря!

# 9 807
И при мен така. Успях да вляза от стар отворен прозорец на форума.
Поверителността на връзката е засегната изписва иначе..възможна атака срещу парола и данните ми в сайта...😨

# 9 808
И аз имам проблем с влизането в мобилната версия. Ползвам Андроид и Хром.

# 9 809
Да..същото съобщение.

Дано се отреагира преди и тези ни данни да изтекат 😐

Общи условия

Активация на акаунт